Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 137 / 143 oldal |
sajna a szám átmenetileg nem kapcsolható.
Gratulálok a tányérokhoz! 

.... üres.......
köszi, Viki! Macskusz, biztos azért, hogy mikor hozzák ki..
És minek kell adatot egyeztetni? ............... megyek megnézem a postaládát....
Macs: igen az.
Ildicc: az van benne hogy hívd fel őket adategyeztetés céljából 4 óráig. (463-7236)
Ildicc: az van benne hogy hívd fel őket adategyeztetés céljából 4 óráig. (463-7236)
Bocs, hogy tudatlan vagyok, de mik ezek? Talán a mélytányérok?
Hozzánk is jött a Lauritzentől valami - alig várom, hogy hazamenjek! 

Gratu. 

Ezt nem hiszem el. Szombaton feladtam hatot a lauritzenesre. Most találtam a ládában egy értesítőt, miszerint megnyertem a 6 tányért. Hívjam őket adategyeztetés céljából. Ezt nem a postás dobta be, mert ő már 9 óra fele elment. Akkor ki? Jó gyorsak voltak. 

Nálunk nincs ilyen veszély - sajnos - az én párom mindent csinál, de nem mosogat... Igen, megyek ma.
Ildi akkor ma jössz ugye?
Nem szokott rajtam törni, csak a mosogatóban, de ritkán. 

VárszegiViki, 6-ot, nem vagyok nagyigényű...
Aztán még anyunak hétfőn, elsőbbségivel, szintén annyit, abból nem tudom, mi lesz. Nála viszont már tudtam, melyik közért kell nekem...
Aztán még anyunak hétfőn, elsőbbségivel, szintén annyit, abból nem tudom, mi lesz. Nála viszont már tudtam, melyik közért kell nekem...

Rea, csak arra vigyázz, ne rajtad tegye... 

Reácska: már most pót tányérokat kell beszerezni. +2 darabot mindből.
ildicc: akkor te már igazán megérdemled. Hányat adtál fel?
Nem, de szinte nem is találsz errefelé ilyen állatfajtát, hogy normális.
Én meg azon gondolkodtam, hogy mit fogok csinálni ha esetleg a férjem eltör egy tányért....

postán adtam fel, postáskisasszonynál. Mondjuk, a szombat délelőttöm rá is ment, találni egy üzletet, ahol van (2 tesco, 1 cora, 1 auchan és 1 coop után jutottam a sparba), onnan rohanás a postára - remélem, megérte...
Most, hogy visszaolvasom, mit csináltam szombaton, eszembe jut: normális vagyok???
Most, hogy visszaolvasom, mit csináltam szombaton, eszembe jut: normális vagyok???

Az is lehet, habár nem kéne.
Szerintem ha leadózzák utána a kutya se törödik vele, hogy hova kerül.
Szerintem ha leadózzák utána a kutya se törödik vele, hogy hova kerül.