Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 137 / 1756 oldal |
Koronás cukor doboz+ aranybarna cukor
Tegnapi napon megjött a nyugtalottó ékszerszett pótlása.
Megjött a nyugtalottós ékszerszett pótlása. A múltkori fülbevaló után most küldték a nyakláncot és a medált és még pluszban küldtek egy másfajta fülbevalót is!
" alt="
">
" alt="
">Szív alakú kapcsos tortaforma szintén
Szív alakú kapcsos tortaforma
köszi
Meggle.
Mi johet a megoldas most-tól?
Gyermelyi ajandek csomag 1.sorsolas nyeremenye. 3fele liszt, buzadara, 6 csomag kulonbozo teszta es egy gyermelyi feliratos kesztyu, + edenyfogo.Glssel
olvas
Értem. Akkor hiànyzik a keksz és a kàrtya.
jojó
Belvitànak (fotóval együtt) írtam.
Értem. Akkor hiànyzik a keksz és a kàrtya.
jojó
Belvitànak (fotóval együtt) írtam.
Tea csak a nagyon egyedi csomagban kellett, hogy legyen (más egyéb mellett, pl. tej, alma). Az alapcsomag tartalma: keksz, pohár, kártya.
jelica ! Írjál a GLS-nek !
Belvita 2 csomag.
Mindkettőben csak a műanyag pohàr volt, hiànyzik a tea, a keksz, de még a személyes üdvözlőkàrtya is és az egyik csomagolàsa is annyira meg lett szaggatva, hogy gls-es szalaggal ragasztottàk körbe....
Ezt én így àt sem vettem volna.....
" alt="
">
Mindkettőben csak a műanyag pohàr volt, hiànyzik a tea, a keksz, de még a személyes üdvözlőkàrtya is és az egyik csomagolàsa is annyira meg lett szaggatva, hogy gls-es szalaggal ragasztottàk körbe....
Ezt én így àt sem vettem volna.....
" alt="
">Belvita
Belvita - GLS-sel
Gréti81 csomija , köszönöm szépen !
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm a "kedves" kioktatást, trendy! Valóban nem jó helyen keresgéltem a játékszabályzatban, az e-mailben pedig meglepetés csomagot írtak...
Ha nem szereted a meglepetéseket,ajánlom elolvasásra a játékszabályt.Pontosan benne van a tartalom...
Mennyit kell várni a Schwartzkopf csomagra? És mik vannak benne?(nem szeretem a meglepetéseket
" alt="
">)
" alt="
">)Schwarzkopf ajándékcsomag
" alt="
">
" alt="
">