Sziasztok,
nem nagyon figyeltem ezt a játékot. Ha van 80 pontom és telefont akarok nyerni nagyobb eséllyel, akkor mit csináljak?

Mit kell nyomogatni? A nyerési esély növelése, még el nem fogynak mind a pontok?
marycsiga: köszike! És ha beváltok egy kupakot az hány pont?
anianya,csak abban az órában.a következőben újra kell növelned az esélyed,szerintem.
Kérlek segítsetek!
Most kezdtem csak játszani. Igazából a balaton Sound-ra szeretnék nyerni jegyet, látom, hogy óránként van sorsolás. Ma növeltem az esélyemet akkor ez csak ebben az órában érvényes vagy egész nap van esélyem nyerni?
most néztem a coca oldalát és nézem,hogy nyertem jegyet
de én nem is játszottam,de kiderült tesóm szeretett volna meglepni,hogy telcsit nyerjek,de nem csak ott növelte a pontjaimat
úgy látszik,bejön ez a "félrenyomás"
Hol lehet erről bővebb infót tudni?
esetleg ha érdekel valakit,szerintem eladás belőle.
Sziasztok! Mai nap nyertünk a párommal 2 jegyet a Balaton Sound-ra, de nem fogunk tudni elmenni. Ha valakit érdekel 5000 huf / jegy áron, akkor írjon egy mailt, hogy melyik napra kérjem, és átadom neki. Bocsi, ha ezt nem itt kellene, és nem ilyen formában, de kezdő vagyok. Köszönöm!
Üdv. Norbi.
Ezen a héten óránként két főre szóló Balaton Sound belépőt lehet nyerni.
Titeket hívott egy futárcég, h mikor jöjjön??? Ha igen, hány munkanapra rá???
Próbáld meg mert nekem is volt olyan hogy azt hittem hogy jól írom és közben meg más karakter volt 6-G........stb........
Na megnéztem...0 pont és ismét érvénytelen nyerő kód...k@pja be..többet nem játszok a Cokával ...
köszi hofi,akkor mindjárt megnézem
dervic!
Reggel nekem is így volt. két órával később meg kaptam érte 25 pontot.

ha nyerek belépőt az óránkéntin, akkor azt ott helyben kell átvenni? Vagy postázzák? Ha engem csak 1-1 nap érdekel, akkor mi a helyzet? Aki nyert belépőt, írjon már emailt, hogy hogy is van ez.
Lille: mikor lehetett óránként nyerni? Lesz még ilyen szerinted?
WÁÁÁÁ...érvénytelen nyerőkódot ír amikor beírom a kódot,amit éppen most bontottam föl!
Miért írja,pedig tuti jót írok
Én 120 ponttal nyertem meg, csütörtökön.
Én akkor nyertem a telefont amikor óránként lehetett nyerni, és 45ponttal sikerült.
Lilli!,Eneee!Megkérdezhetem,hogy hány pontal nyertétek meg a telefont?Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások