Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 137 / 9334 oldal |
Ősz végre fel tudtam tölteni pályázatot a kinderre
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Vergokan
Valószínűleg olyan időpillanatban kaptuk az értesítést / igazoltuk vissza az adatokat, amikor működött a Kinder szervere. Nekem elsőre sikerült.
Ha tegnap próbálkoztatok a visszaigazolással, akkor elég sokat akadozott az oldal. Most nem tudom, működik-e.
Valószínűleg olyan időpillanatban kaptuk az értesítést / igazoltuk vissza az adatokat, amikor működött a Kinder szervere. Nekem elsőre sikerült.
Ha tegnap próbálkoztatok a visszaigazolással, akkor elég sokat akadozott az oldal. Most nem tudom, működik-e.
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet tipikus esete….
Tegnap valami csoda révén elsőre sikerült feltölteni a Kindert, ma jött is e-mail napi nyertességről, erre most nem tudom vissza igazolni az adataimat 😳
Tegnap valami csoda révén elsőre sikerült feltölteni a Kindert, ma jött is e-mail napi nyertességről, erre most nem tudom vissza igazolni az adataimat 😳
Aki nyert a Kinderrel azoktól kérdezném hogy sikerült elküldeni a kért adatokat??? Tegnap nagynehezen sikerült egy pályázatot feltölteni, ma jött értesítő hogy nyertem, de az adatokat nem lehet beküldeni! Próbáltam telefonon, gépen, több böngészőből és semmi! Komolyan vicc az egész! 😡
Weber, marcsi8 köszönöm szépen. Akkor várok türelmesen🫣😉
weber
Köszi! Akkor nekem sem működik, én naív...
Köszi! Akkor nekem sem működik, én naív...
E-mailt küld azonnal.
Kinder
Küld valami visszaigazolást? Vagy felugró ablakot?Tudom volt már téma, de nem találom.
Küld valami visszaigazolást? Vagy felugró ablakot?Tudom volt már téma, de nem találom.
Nekem sem jött semmi, írtam nekik azt válaszolták ,hogy sok a nyertes ha ellenőrizték majd értesítenek.Legyek türelmes.
Már el is felejtettem. E-mailt egyáltalán nem kaptam, pedig azt írja, 5 napon belül írnak és ez mikor volt! Csak a weboldalra írta ki, hogy nyertem.
Sziasztok! Akik nyertek gyorsasági nyereményt a powerrade sparos játékon, kaptatok valamit azóta? Akkor jött értesítés és azóta semmi 😔
Nekem ez a válasz jött a Kinder-től. Ha érdekel valaki
" alt="
">
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy a „Kinder Farsang” nyereményjáték honlapjával kapcsolatos észrevételét megosztotta velünk. Sajnos előfordult, hogy a honlap technikai problémák miatt egy-egy rövidebb időszakban nem volt elérhető. A probléma végleges megoldására minden szükséges erőfeszítést megteszünk, de addig is kérjük, hogy látogasson vissza a honlapra, ahol reméljük, hogy sikeresen fel tudja tölteni a kódját.
Megértését köszönjük és szerencsés játékot kívánunk.
" alt="
">
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy a „Kinder Farsang” nyereményjáték honlapjával kapcsolatos észrevételét megosztotta velünk. Sajnos előfordult, hogy a honlap technikai problémák miatt egy-egy rövidebb időszakban nem volt elérhető. A probléma végleges megoldására minden szükséges erőfeszítést megteszünk, de addig is kérjük, hogy látogasson vissza a honlapra, ahol reméljük, hogy sikeresen fel tudja tölteni a kódját.
Megértését köszönjük és szerencsés játékot kívánunk.
Igen, nálam is működik a Kinder.
Nekem most működik a Kinder feltöltés
Hajnalban még nem volt jó
Hajnalban még nem volt jó
kaján
Na, erre (a fel/bejelentés eredményére) kíváncsi lennék! Ideje lenne összekapni magukat a lebonyolítóknak! Ez a játékszabály be nem tartása, határidők figyelmen kívül hagyása, vásárlók hülyére vétele valóban tűrhetetlen!
Bár gondolom a játékszabályzat lefedi a szerver leállás problematikáját, és az ezzel kapcsolatos felelősség kizárást, de azért nem baj, ha "érzik a törődést" a szervező + lebonyolítók!
Na, erre (a fel/bejelentés eredményére) kíváncsi lennék! Ideje lenne összekapni magukat a lebonyolítóknak! Ez a játékszabály be nem tartása, határidők figyelmen kívül hagyása, vásárlók hülyére vétele valóban tűrhetetlen!
Bár gondolom a játékszabályzat lefedi a szerver leállás problematikáját, és az ezzel kapcsolatos felelősség kizárást, de azért nem baj, ha "érzik a törődést" a szervező + lebonyolítók!
Lehet, hogy a Gazdasági Versenyhivatalnak kellene szólni.
Forgalom növelési céllal nyereményjátékot indítottak, ami jó indulattal is csak akadozva működik.
Ez a vásárlók félrevezetése. Szerintem.
Bár ez a problémát nem oldaná meg, legfeljebb jól megbüntetnék őket.
Forgalom növelési céllal nyereményjátékot indítottak, ami jó indulattal is csak akadozva működik.
Ez a vásárlók félrevezetése. Szerintem.
Bár ez a problémát nem oldaná meg, legfeljebb jól megbüntetnék őket.
Nekem sem működik a Kinder. Pedig már én is minden eszközről próbáltam.
Nekem sem működik a Kinder.... Próbáltam több eszköz, több böngészőjét...
Jan.18. szombaton sikerült nekem, ma már megint eredménytelen volt.
Amikor próbáltam, nekem sem működött.
Az még tolerálható is valahogy, ha egy játék elején 1-2 napig vannak hibák, de egész héten?
Ha tudják, hogy ilyen, miért nem ellenőrzik akár hétvégén is, hogy működik-e kifogástalanul a feltöltés? Vagy ment-e be panasz ez ügyben?
Én személy szerint imádom a Kinder csokikat, úgyhogy örültem ennek a játéknak, erre tessék.
" alt="
">
Az még tolerálható is valahogy, ha egy játék elején 1-2 napig vannak hibák, de egész héten?
Ha tudják, hogy ilyen, miért nem ellenőrzik akár hétvégén is, hogy működik-e kifogástalanul a feltöltés? Vagy ment-e be panasz ez ügyben?
Én személy szerint imádom a Kinder csokikat, úgyhogy örültem ennek a játéknak, erre tessék.
" alt="
">