Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 138 / 143 oldal |
Reácska: szétosztják maguk között.
Korábban volt egy játék, ahol nem érkezett elég pályázat. Mivel egy másik sorsoláson találkoztam ugyanazzal a közjegyzővel megkérdeztem, hogy ilynekor miért nem engedik kisorsolni. Csak egy hülye szabály a sok közül.
Ha nem érkezik elengendő pályázat, a nyeremény termékeket ugyanúgy le kell adóznia a cégnek, de arról már nem tudott a közjegyző, hogy mit csinálnak az adott termékkel. Biztos vagyok benne hogy nem zúzzák be, de abban a játékban nem adhatja ki a cég. Máshol, más időpontban esetleg. Ha veszi a fáradságot...
Ha nem érkezik elengendő pályázat, a nyeremény termékeket ugyanúgy le kell adóznia a cégnek, de arról már nem tudott a közjegyző, hogy mit csinálnak az adott termékkel. Biztos vagyok benne hogy nem zúzzák be, de abban a játékban nem adhatja ki a cég. Máshol, más időpontban esetleg. Ha veszi a fáradságot...ildicc: bedobtad a ládába vagy bevitted a postáraés elsőbbségivel. Mert ha csak bedobtad, akkor arra keresztet vethetsz. A posta nem sieti el.
ildicc: köszi a jó hírt. Akkor nagy az esély a mélytányérra. Szerintem pénteken küldjük elsőbbségivel.
goldwoman, igazság szerint én múlt szombaton bedobtam, de ezek szerint a pénteki is jó - az ér oda hétfőn...
ildicc
akkor pénteken küldjük?
akkor pénteken küldjük?
Nem értem miért bonyolítják az életünket azzal hogy ugyanaz a beküldési címe az Anyu főztjének is mint a Knorr kollekciónak is. Még eszerint is kell válogatniuk, esetleg még postabélyegzőt is néznek. Szerintem nagy káosz lehet ezért keverednek el a levelek és nem kap mindenki tányért. 

No, visszahívott a Knorros nő, nekem nagyon szimpatikus, kedves - bár minden ügyfélszolgálatos ilyen lenne. A hírem viszont nem jó, amit nem osztottak ki az első héten tányért, azt nem görgetik tovább. Viszont azt mondta, még csak a spar és a cba kapott belőle, a cora, auchan, és a többiek október elején kapják, tehát igen nagy az esélye, hogy aki most küldi be, benne lesz az első 100-ban... Kicsit nyafogtam neki, hogy a lapostányér nem akar összejönni, nekem is azt mondta, amit Ti is írtatok már, várjak a beküldéssel...
Felhívtam Knorrékat mélytányér ügyben - mit csinálnak azokkal a tányérokkal, amit nem osztottak szét, mert nem volt heti 100...
NEM TUDJA!!!
Azt ígérte, utánanéz, de esetleg érdemes lenne többünknek izélgetni - több érdeklődő esetén csak jobban utánanéz - talán....
0640-400-400/1/2
NEM TUDJA!!!
Azt ígérte, utánanéz, de esetleg érdemes lenne többünknek izélgetni - több érdeklődő esetén csak jobban utánanéz - talán....
0640-400-400/1/2
Ja, és valamelyik topicban kérdezte vki, hogy beküldhető-e a gyűjtőcsom.vk-ja; én a mélytányéros fordulóban utánaérdeklődtem, és azt a választ kaptam, hogy nem, mert ahhoz nem tartozik termék.
Nekem szerencsém volt: a múlt hétfői "sorsolásra" beért 3 pályázatomból mind nyert, sőt,- tegnap este egy futár (lány!) már ki is hozta.
(Pénteki, elsőbbségi feladással vidékről)
(Pénteki, elsőbbségi feladással vidékről)
Minden héten beírom, de látom, még mindig sokan nem értik:
Aki sokat nyer: dupla v. semmit játszik.
Egy borítékban küldi be az összes pályázatát:
ha kiválasztják a borítékját, akkor jó, több tányért kap,
de ha nem, akkor se tányér, se sorsolás.
Az ilyen pályázatok ugyanis egyszeres eséllyel vesznek részt a sorsoláson!!!
Aki sokat nyer: dupla v. semmit játszik.
Egy borítékban küldi be az összes pályázatát:
ha kiválasztják a borítékját, akkor jó, több tányért kap,
de ha nem, akkor se tányér, se sorsolás.
Az ilyen pályázatok ugyanis egyszeres eséllyel vesznek részt a sorsoláson!!!
Sztem korlátozni kellett volna, hogy egy héten egy személy mennyit nyerhet, hogy másnak is jusson!
Én is rengeteget küldök be és mégsem nyerek semmit valaki meg 16 darab tányért is nyer egyszerre . Na most ez hogy van? Mikor kell beküldeni Pénteken vagy Szombaton? Minket felhívtak és azt mondták hogy nem fogadják el a korábbi dátumút csak a hétfőit de én már nem értek semmit és lassan elfogynak a vonalkódjaim. Talán későn kéne feladni? hogy aki akarta feladta és minekünk fórumosoknak meg várni kéne?
ma visszakaptam a -knorrtól a korábban beküldött 6 pályázatomból 3-at. Talán a másik 3 is visszaér, ígéretükhöz híven
Én már rengeteget beküldtem,mégse kaptam tányért.
Persze lehet.
Az számít, hogy több mint 500 ér be sajnos.
Az számít, hogy több mint 500 ér be sajnos.
Azért próbálkozni lehet, nem? :-)
Azt reklamáltam, hogy hétfőn nyitáskor adtam fel a borítékokat elsőbbségivel, és nem nyertem, de volt olyan, hogy pénteken adtam fel, akkor sem nyertem. Kíváncsi voltam, hogy akkor mégis mi számít.
Azt reklamáltam, hogy hétfőn nyitáskor adtam fel a borítékokat elsőbbségivel, és nem nyertem, de volt olyan, hogy pénteken adtam fel, akkor sem nyertem. Kíváncsi voltam, hogy akkor mégis mi számít.
KKD: mit reklamáltál?
Ha be is ért időre a levelet 1800-ból csak ki kell választani 500-at valahogy. Ezért maradtál ki sajna. őrület ez az egész Knorr.
Ha be is ért időre a levelet 1800-ból csak ki kell választani 500-at valahogy. Ezért maradtál ki sajna. őrület ez az egész Knorr.
Idézem a Knorr levelét, melyet a reklamációmra küldtek:
A Knorr II promóció játékszabálya értelmében nov 30-ig minden héten az elsö 500 beérkezett pályázónak tudjuk biztosítani a Knorr lapos tányérokat.
Tehát nem a feladás számít hanem a hétföre beérkezett pályázat.Valóban az elsöbbségi esetleg segít, de azt csak a posta tudja megmondani hogy mikor kell ehhez feladni.
Tisztelettel:
Biró Edit
Fogyasztói kapcsolatok
A Knorr II promóció játékszabálya értelmében nov 30-ig minden héten az elsö 500 beérkezett pályázónak tudjuk biztosítani a Knorr lapos tányérokat.
Tehát nem a feladás számít hanem a hétföre beérkezett pályázat.Valóban az elsöbbségi esetleg segít, de azt csak a posta tudja megmondani hogy mikor kell ehhez feladni.
Tisztelettel:
Biró Edit
Fogyasztói kapcsolatok