1:54-kor nyerte meg a napi második nyertes a fehérnemű szettet! Sajnos lemaradtam!

Most megyek is szunyálni!
0:46-kor végre nyertem! Babicsek Bernát - Tangoharmonika CD-t!

én is ma kaptam választ...
úgyszint 1 féléves előfizetés utazás helyett...
de jobb mint a semmi..

Én is most kaptam választ a 11.-én írt levelemre. Fél éves Nők Lapja előfizetés a kárpótlás.
Ma kaptam választ Doba Évától a december 10-én írt levelemre. Nem mentettem el a lekapart nyerő sorsjegyeket, de így is felajánlották a féléves Nők Lapja előfizetést. Én gyorsan el is fogadtam.

Gratulálok a nyerteseknek! :-)
Nekem nem akar összejönni a fehérnemű... Az előbb is kb. öt percet nem kapartam, és mire visszatértem, elvitték...
Akik írtak Doba Évának, mennyi időn belül válaszolt?
A nyeremények szállításával és a címmegadással kapcsolatban volt kérdésem és egy kis gondom. Köszi a választ!
Én is gratulálok minden nyertesnek.
Nekem egy Cerbona csomag és egy Bosch készlet jött össze.
Gratulálok a nyereményekhez

és jó kapirgálász

Nejem csak egy kis sikerélményt akart

aztán belendült rendesen

köszi és gratu a cd-hez!

Zserbo CD. Anyukám majd biztosan örül neki...

okés,köszönöm a segítséget! Sok sikert ma hajnalra!
szerintem, a Bricostore-ral lehet ezeket nyerni, de nem látom hogy mi is lenne ez, csak találgatni lehet

sorsjegy fülön ha lejjebb gorgetsz a miket nyerhetsznél vannak a nyertesek listái, bármelyikre kattintasz ugyanazt adja ki a nyerteseket
lehet hogy edénykészlet?

a nyertesek listáját nézd meg

Bocsi,lehet,hogy vaksi vagyok,de hol van feltüntetve a nyeremények közt a titániumkészlet? Vki meg pókemberes takarót nyert. Ezek hol vannak?
Megint bocsi,de mi a túró az a titániumkészlet. ( fúrófejek vagy mi?)
köszi előre is.
kismackónak is egy! Gratu!

babacska nagyon ügyes, tegnap egy utazás ma már egy 45 db-os titánium készlet!

Gratu neki!

Mázlista vagy Kata. Gratulálok!
Én még mindig csak kaparok, kaparok, kaparok, kaparok, kaparok........ és kaparok.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások