Köszi!!! Megnéztem, csak nem voltam benne biztos, h 1GB-os kártyát adnak hozzá, de most már tudom!

1 gigás kártya van hozzá, de azt hiszem lehet bővíteni. Amik alapjáraton számok rajta vannak, sok helyet foglalnak, én megszabadultam tőlük. A Vodánál van ilyen telefon, nézd meg a honlapon a leírását, vagy írd be a keresőbe a telefon pontos márkáját, kidob egy csomó találatot.
07.02-08. közt óránként 2 fős Balaton Sound belépőket sorsolnak
Köszi az infót!!! :-) De én a memóriakártyára gondoltam :-)
A telefon független, olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz. Ha nincs, akkor meg veszel egyet, mindegy melyik szolgáltatónál. Van garancialevél is hozzá. A futárcég előtte felhív, de légy otthon egész nap, ha jönnek, én délelőttöt mondtam, hogy jöjjenek, de 2-kor értek ide.
Köszi, most már kiírtak! :-D A telefonhoz mekkora kártyát adnak, és garanciát adnak hozzá?
Nekem azonnal szerepelt a nevem a nyertesek között.
Neten raktam föl, de nem értem, h most mi van akkor...? Mert felhívott egy csaj, h megnyertem és h egyeztessük az adataimat, meg h 3 héten belül hozzák... De csütörtökön hívtak és még ma sincs fent... :-( Nektek mikor rakták föl a neveteket???
telefonon küldted a kódot? Mert akkor később rakják föl a neved. Ha neten keresztül, akkor meg ott kéne lenni a nevednek. Én 7-én nyertem telefont, a héten kaptam meg.
Sziasztok!!!
Én is nyertem egy telcsit, hívtak is, de még nincs kiírva a nevem a nyertesekhez... :-( Nem tudja valaki, h mikor írják ki? köszi
Szerintem azért nem kérte a kupakot, mert hát van olyan, hogy pontbeváltás, és akkor nem kell kódot beütnöd viszont résztveszel a napi sorsoláson. Tehát nemcsak akkor tudsz nyerni, ha kupakkódot küldesz be, ezért nem biztos hogy kódhoz kötik a nyerési időpontodat.
Volt fesztiválra 2 jegy eladó.
7-én nyert telefon megjött. Futár hozta, megdöbbenésemre a kupakot nem kellett megmutatni.
marycsiga
igen,én nyertem a jegyet-köszi!

yeee,te nyerted a jegyeket?akkor gratulálok

Van 2db coke kupakom, ha valaki kéri..
hócipőm tele van ezzel a két táblával... Véletlenül megint oda növeltem a volt fesztiválra!!! Igaz, hogy nem szoktam nyerni... ,
A múltkor a telefonokkal voltam így. Ráadásul még reklamáltam is, mire észrerevettük, hogy kettő tábla van.

Marycsiga, ha esteleg nem tudzs mit kezdenia avolt belépőkkel én nagyon szívesen megvásásrolnám őket tőled.
Előre is köszi
Macskusz,köszi,de véletlenül ott növeltem az esélyemet 6 ponttal,eszembe nem jutott volna,hogy sikerül.az sem tudom mi ez,nem is akartam rá pályázni.tud róla valaki valamit mondani?köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások