Ha jobban érdekelne a téma, tuti vennék pár pályázatnyi csokit, és ezekre az időpontokra lőnék. Amikor hosszú órákon keresztül nem megy a feltöltés, és amikor elindul, szinte biztos a (sajnos valószínűleg csak napi) nyeremény.
Azért majd írjátok meg, ha megtudjátok/kiderül, hogy mi a gond a szerverrel? (Heteken keresztül bukdácsolni fog a játék? Mert 1 milliót még sose nyertem, és ezzel a játékkal egy irinyó-pirinyó esély azért lenne rá... a gyerekek meg úgyis megeszik, akármennyi csokit veszünk!

" alt="

">)
Nem tudom, talán 40-50 pályázatból össze is jöhetne valami. Már ha végig akadozik a feltöltés...
Sajnos én sem tudtam feltölteni, mindig visszaugrik .😡
Sziasztok
Működött ma valakinek a Kinder?? Egész nap próbálkoztam de sajnos semmi 😔
Nekem is van kézbesítés körüli problémám, a Sprintertől kérdeztek rá egy utalvány kiszállítására, ami a rendszer szerint csak elibdult, de nem érkezett meg, a kézbesítőnél kérdezték tapasztaltam-e valami furcsát. Most a feladónál intéznek valamit.
A 09.10-i COCA-COLA app-os-kupak feltöltős játékon nyert 10.000 Ft-os MediaMarkt ajándékkártyámat nem kaptam még meg. Annak idején leveleztem velük, mert valami e-mailt kellett volna kapnom, de nem kaptam, nyugtattak, hogy ne aggódjak. Azért negyed év eltelt. Most újra írok majd nekik.
ALDI Finish utalványt várok még.
Nekem csak pár darab volt, de a zsugor vizes játékon direkt nem játszottam, mert bár sok volt a nyeremény, de azért annyira nem izgatott. Víz van a csapban és és még nálunk finom is.

" alt="

">
Weber
Igen láttam, de elég szomorú kb 20-30 kódom volt azt egy zsugor vizet se nyertem 😂😂😂 na nembaj majd legközelebb😁
Terpiii
Az Aldi fb oldalán nemrég tették ki a fődíjnyertes képét. Ennyit tudni biztosan. A többi nyertes csendben örül.
Bindzsisztánban nincsenek csalók, meg tolvajok.

" alt="

">DD
Azt a GLS futárt azóta már kirúgták, mert rengeteg probléma volt vele, az újtól tudom. Ennél az utalványnál például amit bedobott a postaládába(bár akkor még nem tudtam), ki kellett volna tölteni nyomtatványt, aláírva és visszaküldeni. Ha hivatalosan panaszt teszek emiatt, akkor lehet még hamarabb kirúgják.
Nem vagyok naiv.
De azért ábrándozom egy olyan fórumról (világról), ahol nem kiabálnak másra kígyót-békát, ahol nem mondják, hogy csaló, tolvaj minden postás, futár, pénztáros, marketinges, nyertes: szóval mindenki más.
Persze azt is tudom, hogy nem mindenki ártatlan, mint egy ma született bárány.
Ábrándozni csak szabad?

" alt="

">
sada
Huuuu
Azt hiszem már örökre naív maradsz.....
És -legalább gondolatban- bocsánatot kértél a futártól, amiért lopással gyanúsítottad?
Igen sada, végül megkaptam. Nem egyszerre küldték ki.
weber
Megkaptad mind a két Finish utalványt?
Könyörgöm! Ez minden utalványnál így van.
Itt nem erről beszéltünk.
Íírták is ,hogy egyszerre vásárolható le !
Azt nem tudom, h utalványon lehet-e utalványt venni?
Hogy mire (nem) használható, az az utalványon van felsorolva.
A kártyáról bármennyi levásárolható, de az utalvány csak egyben használható fel.
A Tesco-t nem tudom, de a SPAR-nál nekem működött a dolog.
(Ajándékba adtunk kisebb névértékű ajándékkártyákat. Ha jól emlekszem, 20e Ft-ost váltottam 4 db 5ezresre.. kicsit nézett a kasszás hölgy - hogy minek nekem több kártya hisz a SPAR-nál speciel bármennyi levásárolható a kártyáról, nincs egyszeri vásárlási limit -, de nem akadékoskodott nagyon).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások