Ja, nem vagyok egy nagy játékos.
Eddig összesen három blokkom van 😅, kettő ugyanattól a pénztártól.
Nekem se ment, de aztán pár nap múlva megpróbáltam, és akkor már sikerült. Én se értem.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 138 / 2049 oldal |
Nekem sikerült feltölteni blokkot ugyanazzal az AP-val, amit korábban már használtam.
Kellene.
De nem a szervezőnek, hanem a lebonyolítónak.
De nem a szervezőnek, hanem a lebonyolítónak.
Én is nyugtaszámmal töltöm fel őket.
Az az egyedi azonosító,de ezt a játékszervezőknek illene tudni.
Az az egyedi azonosító,de ezt a játékszervezőknek illene tudni.
Milka: úgy látszik, a nyj. szervező malmai lassan őrölnek!
Még mindig az van, hogy "egypénztárgépegyesély"!
A nyugtaszámmal küldtem be végül.
Ezzel lehet-e valós esély esetleges nyertesség esetén?
Reagált már a szervezőcdapat valaki levelére érdembrn?
Még mindig az van, hogy "egypénztárgépegyesély"!
A nyugtaszámmal küldtem be végül.
Ezzel lehet-e valós esély esetleges nyertesség esetén?
Reagált már a szervezőcdapat valaki levelére érdembrn?
sada
Köszi, akkor ennyi volt az "ingyen kaparással".
Több ilyenből nem kérek....
" alt="
">
Köszi, akkor ennyi volt az "ingyen kaparással".
Több ilyenből nem kérek....
" alt="
">Az lesz,köszi ,kipróbálom.ha már ilyen amatőr módon bohóckodnak ök is
" alt="
">
" alt="
">Nincs ingyen ebéd:
az adatoddal fizettél az ingyen játékért.
Ki kellene hagyni az ilyen játékokat.
az adatoddal fizettél az ingyen játékért.
Ki kellene hagyni az ilyen játékokat.
Az ominózus szám, a Protocall kft....tegnap lecsaptam, ma újrahív. Most már tiltólistán a száma. Vajon csak az ingyenes játékainál adja ki a számomat a screvo, vagy a többinél is?
" alt="
">
" alt="
">én is játszanék a kométával,, ,de ők is rábízták a sok jó utalványt Screvora , így nem veszek egyet se.
Lattam Jegeres palackon promo felhivast, szeptember 18.-tol. De az is Screvo-s lesz...
" alt="
">
Szoval en biztosan nem jatszok. Annyiszor csalodatm mar a Screvoban, hogy megszamolni sem tudom.
Remelem idovel rajonnek a gyartok, hogy nem veluk bonyolitjak a szervezest
" alt="
">
Szoval en biztosan nem jatszok. Annyiszor csalodatm mar a Screvoban, hogy megszamolni sem tudom.
Remelem idovel rajonnek a gyartok, hogy nem veluk bonyolitjak a szervezest
elcseszték = cseszték
Írd be a nyugtaszámot / nélkül.
Elfogadja, 9 KARAK ter.
A blokk képét meg úgyis feltöltöd, ha nyersz, nem köthetnek bele. Pláne, hogy ők elcseszték el az egészet...
Elfogadja, 9 KARAK ter.
A blokk képét meg úgyis feltöltöd, ha nyersz, nem köthetnek bele. Pláne, hogy ők elcseszték el az egészet...
Bocs ha értetlennek tűnök,de akkor most ez a milka játék tényleg arról szól,hogy gyakorlatilag egy bolt,pénztárgép,egyszer szerepel a játékban,ha ott vki más előttem,vagy akár én magam már vásároltam egy csokit,feltöltötte,töltöttem,akkor az adott boltban már más hiába is vásárol,mert egy Ap kódot,egyszer fogad el a rendszerük? Irni gyakorlatilag lehetetlen nekik,legalábbis magyarul esélytelen.Így játékot leszervezni komolyan mondom....mostanában keveset játszom mert már ez sem a régi,sokminden kedvemet szegte,no de ez az orbitális baromság kihoz a sodromból így kitalálni vmit...
" alt="
">hátrkszqbályzatban= játékszabályzatban..
Ott van a hátrkszqbályzatban amit regisztrációkor elfogadsz..
De nem az a4c géppel törvényi előírásoknak kell megfelelni..
Nyugi küldik..
Amúgy meg votmá téma..
De nem az a4c géppel törvényi előírásoknak kell megfelelni..
Nyugi küldik..
Amúgy meg votmá téma..
Nem feltétlen azonos a vásárló és a játékos.
Terjedő gyakorlat.
Terjedő gyakorlat.
Az Auchan-Gösser játék után bekérik a nyugta fotóját, értesítenek, hogy minden rendben, majd videóchatet akarnak, ahol mutassam be az adataimat tartalmazó igazolványaimat, elég öreg vagyok-e.
Az Auchanban sem tudok sört venni a pénztáros vagy az önkiszolgáló pénztárnál tevékenykedő "pénztáros" nélkül, így marad az "ADATGYŰJTÉS" lehetősége.
Ha nem küldik a nyereményt, nem vásárolok ott többet.
Az Auchanban sem tudok sört venni a pénztáros vagy az önkiszolgáló pénztárnál tevékenykedő "pénztáros" nélkül, így marad az "ADATGYŰJTÉS" lehetősége.
Ha nem küldik a nyereményt, nem vásárolok ott többet.
Ezek játékok... túl komolyan veszitek... csak lazán kell venni... ::el kell engedni ha nem szórakoztató
" alt="
">
" alt="
">