Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 891 oldal |
Keresek sos sok Szuper Bankò sorsjegyeket megvételre. Egy vevőmnek kéne, de nekem nincs annyi, amennyire szüksége lenne.
csetebea: "Kovács Barbara: A csacsi"
Sziasztok!
Mesemondó versenyre keresnék 2. osztályos kislánynak rövid,tréfás mesét.Ha valakinek van ötlete,kérem írjon,mert már jojózik a szemem a sok mesétől.
" alt="
"> Sürgős lenne,mert jövő pénteken lesz a verseny. Köszi.
Mesemondó versenyre keresnék 2. osztályos kislánynak rövid,tréfás mesét.Ha valakinek van ötlete,kérem írjon,mert már jojózik a szemem a sok mesétől.
" alt="
"> Sürgős lenne,mert jövő pénteken lesz a verseny. Köszi.A tescos JB játékra valamiért nem tudom elküldeni az sms-t vajon mit csinálok rosszul mennyi szóköz kell légyszi segitsetek
Ez a tavalyi játék oldala:
http://webnyeremeny.hu/pepsi-nyeremenyjatek
http://webnyeremeny.hu/pepsi-nyeremenyjatek
Egy török hackercsapat feltörte a Pepsi cég magyar honlapján lévő promóciós oldalt, ahonnan mintegy ötvenezer felhasználó személyes adatait, jelszavait lopták el és publikálták az interneten. A pórul járt felhasználóknak érdemes azonnal megváltoztatniuk jelszavaikat.
www.origo.hu/techbazis/20121013-otvenezer-ember-a
datait-loptak-el-a-magyar-pepsi-honlapjarol.html
www.origo.hu/techbazis/20121013-otvenezer-ember-a
datait-loptak-el-a-magyar-pepsi-honlapjarol.html
Nem tud segíteni senki
" alt="
"> ?
" alt="
"> ?Hőgyéné Manyaszek Jelica telefonszámát elküldené valaki valaki?Köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Jelica!Írtam!!!!
Lag!
Megkaptam a leveled, de az enyémek továbbra is visszajönnek
" alt="
">
Kérlek írj egy másik címről!
Megkaptam a leveled, de az enyémek továbbra is visszajönnek
" alt="
">
Kérlek írj egy másik címről!
Zsebibaba plüssfigurát keresek - régen volt a Mc Donalds-ban.
Sziasztok! Ami a Kiskegyedben van Glamour-napok kuponok azok is felhasználhatóak vásárláskor? Köszi, előre is!
törpi Köszönöm
ctrl gomb és a plusz jelet kell nyomniegyszerre , a plusszal növeled,minusszal csökkented
Segitséget szeretnék kérni: véletlen elállitottam a betű méretet. illetve az oldal egész piciben látható, hogyan tudom vissza varázsolni normál méretre??
lagi!
Kérlek jelentkezz!
Az inviteles mailodról visszapattannak a levelek!
" alt="
">
Kérlek jelentkezz!
Az inviteles mailodról visszapattannak a levelek!
" alt="
">Sziasztok !
Nem tudom hova írjam,így ide írom.
Euro érme sorozatokat keresek.1 centestől 2 eurósig.
Fiam szeretné össze gyűjteni az eddig meg jelent sorozatokat.
Szombaton személyes talival a Westendbe cserélnék olyanra,amiből több van neki vagy meg venném.
Listát viszek a hiányzókról.
Nem tudom hova írjam,így ide írom.
Euro érme sorozatokat keresek.1 centestől 2 eurósig.
Fiam szeretné össze gyűjteni az eddig meg jelent sorozatokat.
Szombaton személyes talival a Westendbe cserélnék olyanra,amiből több van neki vagy meg venném.
Listát viszek a hiányzókról.
Nincs valaki, aki mostanában váltani ki DM 150 pontos füzetet???
Én kiváltottam, de nem fogom felhasználni. Helyette Joker kuponra lenne szükségem.
Ha valaki lenne olyan rendes és kiváltana nekem helyette 3 Jokert..., persze nem ingyen kérném!!!
Vagy ismert fórumosnak átadnám úgy is, ha majd a későbbiekben megkapom érte a 3 db-ot, nem kell egyszerre!
Én kiváltottam, de nem fogom felhasználni. Helyette Joker kuponra lenne szükségem.
Ha valaki lenne olyan rendes és kiváltana nekem helyette 3 Jokert..., persze nem ingyen kérném!!!
Vagy ismert fórumosnak átadnám úgy is, ha majd a későbbiekben megkapom érte a 3 db-ot, nem kell egyszerre!
Ruhaszámlára lenne szükségem. Ha valaki a hónapban vásárolna ruhát, cipőt, vagy táskát, akkor légyszi írjon priviben, és megírom a pontos címet is, ahova kérni kellene. Köszönöm előre is!
Iguska!
A Béres Aktival Kid 60 db 5 finom ízben: egy dobozon belül van 5 különböző íz. Csoki,zöldalma, cseresznye,málna,mogyoró. Én nemrég vettem új dobozzal, most ajándék kis varázslámpát adnak hozzá, ha a dobozon fel van tüntetve, hogy új játékkal!
A Béres Aktival Kid 60 db 5 finom ízben: egy dobozon belül van 5 különböző íz. Csoki,zöldalma, cseresznye,málna,mogyoró. Én nemrég vettem új dobozzal, most ajándék kis varázslámpát adnak hozzá, ha a dobozon fel van tüntetve, hogy új játékkal!