Se csütörtöki,sem pénteki feladással nincs egy tányér sem.

kibontják a kezeügyükbe eső legközelebbi zsákot, kiszámolnak belőle 500-at és kész. Nyertél, ha abban a zsákban vannak a pályázataid.
A legnagyobb gond, az, hogy nem következetesek, azaz sz*rnak a kellős közepébe, tulajdonképpen sorsolnak 500-at. Ismerek olyant aki hétfői, vasárnapi stb. feladással nyert.
Reacska
én ugyanígy vagyok vele, szept. 1-én reggel 7-kor a Nyugatiban adtam fel és mégis lekéstem. Az a baj hogy napi 4-5 zsák levél érkezik be és hiába voltak ott az én leveleim, mivel elsőnek érkezett hátra kerülhetett az a zsák és eléje az utána érkezők, azt a zsákot bonthatták fel először amelyik később érkezett. Úgy hogy nem lehet itt okosnak lenni.
nem akarlak elkeseríteni de én már adtam fel csütörtökön is

Már nem csak a hócipőm van tele a Knorral.

vidékieknek ezek szerint csütörtökön kéne feladni...
knorron megint semmi

most pénteken reggel adtam fel.
Várszegi Viki nem jótól kérdezel, nekem fogalmam sincs hogy mikor érhet be, eddig semmi se jött be. talán fel kellene mennem budapestre és hajnalban bedobni a postafiókba.. ok tudom most nagy hülyeséget írtam, de egy kissé csalódott vagyok.
lehet hogy ezzel az összecsomagolt levesporral nagyobb szerencsém lesz, de mi alig eszünk levest, így nem hiszem hogy sokat vennék belőle.
ha veszek is most már csak akkor,ha már legalább egy tányért nyertem.
megint nem nyertem... de érdekes is lett volna mert a fiam pénteken bedobta egy olyan postaládába amit hétfőn üritenek-oda 20 vonalkódom!
A Knorr-on fenn van a harmadik 500-as lista...
kitko: ne keseríts el. 9 beküldésből semmi. Pedig én is szeretném ha meglenne a 6 db. Mikor küldöd be?
Én is arra gondoltam hogy kioszthatnák a maradák 96-ot is. Talán még a héten sem késő beküldeni, sokan nem tudnak róla, mondju klehet nem kellett volna kitenni a főoldalra. Ez lenne a legtutibb, mert kevesebb levest kell megvenni 1 tányérhoz, főleg mert nem is olyan jó mint a házi.
na már nekem is megjelenik, valami el volt állítva és nem láttam az oldal alját.én is négyet látok

hát az még milyen nagyszerű lenne ha, tényleg ennyien küldték volna be és a második vagy harmadik héten a maradék 96 tányért is kiosztanák

akkor csak meg lenne a készlet, jelenleg csak 3 mélytányérom van

a heti beküldősön (5vonalkódoson) 9 boritékból semmi

Én is négyet látok, ezért írtam, hogy asszem, ezt érdemes lesz beküldeni...

kitko: én négyet látok. Lehet hogy a z első héten annyian küldték be összesen?
ildic!
elnézést, de nem voltam gép közelben a hétvégén, azért nem válaszoltam. miskolcon az avason vettek ilyet az unokatesómék, onnan tudok erről. ti látjátok az első heti nyerteseket, nekem az nem jelenik meg a lauritzen oldalán?

Sziasztok!
Nyert már valaki a mostani heti első 500-as promócióban? Mikor adjam fel? Hétfőn vagy pénteken? Mert nem egyértelmű a játékszabályzatban, hogy a beérkezés a mérvadó vagy pedig a postai bélyegző?
Köszi!
ildicc: mélytányért lehetett nyerni.
Ügyes vagy, Viki! Milyen tányér, leveses v. lapos?
Ildicc: Sibrik M. u. Interspar. minimum 900 ft értékben kell vásárolni úgy hogy 1 Rafinéria is legyen benne, aztán húzni kellett egy zsákból golyókat és a golyón a tányér felirat volt, így nyertem, de örülök neki. Ez volt a legértékesebb ajándék.
VárszegiViki - ügyes vagy! hol és hogyan?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások