Miért ne lennének a Ligetben? Szabad és kell is sportolni.
Csak be kell tartani a szabályokat.
Ott vannak a futókörök, kutyafuttató.
Fuss, de ne közelíts meg másokat.
Ott van a lakótelep mellette. Kimehetnek sétálni, focizni, az egy lakásban élők még egymással is.
Csak ne csoportosuljanak másokkal!
A Liget 15 hektáros terület, még a pokrócon heverészők is kellő távolságban (20-30-40 méterre) tudnak lenni egymástól.
Széljárta terület, friss levegő. Ha kerül is vírus a levegőbe, pillanatok alatt felhígul.
Nem olyan, mint egy bolt, ahol ahol estére "harapni" lehet a levegőt, és a nyakadba liheg a sorban következő.
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Néhány (1-2) hét elég volt az embereknek a bezártságból. Különben sincs jó hatással az immunrendszerre. Ennyi városlakóra kevés a hely, ahova mehetnek, hogy ne találkozzanak másokkal. :/
A Margitsziget is tele van... 😨
Az nem biztos... Ezek a dobozos játékok érdekesen működnek... Már meg volt a sorsolás de a doboz még kint van blokokkal... egy doboz bent maradt a képviselő autójában.... Stb esetek... Arra kíváncsi lennék az Eurofamily sorsolást miért tolják el? ...és meddig? Home officeban is ki lehet azt sorsolni...
Lehet úgy ahogy mások...
Élelmiszeres játékokat meg kár lefújni, enni kell. Már akinek...
Akik még itt verik mellüket hogy ők otthon vannak az csavarog a legtöbbet.
Új Szegeden sokan vannak a parkban oda is menni kellene szólni pár kedves szót...
Lehet úgy ahogy mások...
Élelmiszeres játékokat meg kár lefújni, enni kell. Már akinek...
Akik még itt verik mellüket hogy ők otthon vannak az csavarog a legtöbbet.
Új Szegeden sokan vannak a parkban oda is menni kellene szólni pár kedves szót...
Így oké, ha akkor beszüntették, mert akkor a gyűjtő ládákat is beszedték gondolom.
" alt="
">
" alt="
">"egyik pontban sincs igazad"
Legfeljebb annyit jelenthetsz ki, h neked más a véleményed - de ezt eddig is tudtuk.
A Coop igenis területi alapon szerveződik. Az, hogy néhány bolt(ocska) távolabbi régióhoz csatlakozik, csak kivétel, ami erősíti a szabályt.
"Maradj otthon" elvárás mellett nem túl etikus vásárlásra ösztönző játékokat szervezni.
"mert már a játék vége felé szüntették be"
1 héttel a start után, márc. 18-án és ezt kifüggesztették a boltjaikban és az oldalukon.
http://www.tiszacoop.hu/index.php/
Legfeljebb annyit jelenthetsz ki, h neked más a véleményed - de ezt eddig is tudtuk.
A Coop igenis területi alapon szerveződik. Az, hogy néhány bolt(ocska) távolabbi régióhoz csatlakozik, csak kivétel, ami erősíti a szabályt.
"Maradj otthon" elvárás mellett nem túl etikus vásárlásra ösztönző játékokat szervezni.
"mert már a játék vége felé szüntették be"
1 héttel a start után, márc. 18-án és ezt kifüggesztették a boltjaikban és az oldalukon.
http://www.tiszacoop.hu/index.php/
Városomban 2 "fajta" Coop van. A Tisza-coopban nem váltják be a sportszelet papírt, a másikban igen.
" alt="
">
" alt="
">Nekem szerencsére nem volt Coopos pályázatom, pont ezért, mert amit ott vettem másik játék miatt, ahhoz kell a blokk, amúgy meg drága, sport szeletet, meg momentset nem veszek annyiért. (egyszerre, meg az is olcsóbb máshol), de azért érdekes, hogy március 16-tól van "maradjotthon" kampány, és csak most jutott eszükbe megszüntetni.
sada!
A 10:44-kor írt 3 pontban egyikben sincs igazad:
1. Pl Mecsek Füszért Coop bolt van pl. Martonvásáron és Budapesten is, nyíregyházi Coop van Nagyrédén, stb.
2. Bizony bukta, mert van aki csak a játék kedvéért vásárol négyezért, mert máshol sokkal olcsóbban megkapná a termékeket, ugyanis a Coop-ok drágák.
3. Nem haszontalan dolgokat kell venni, hanem pl. 4ezerért Moment, Sport Szelet, Dörmi, amikhez nem a blokk kell, azt nyugodtan be lehet dobni.
De általában: nyugodtan meg lehet szüntetni a promóciót, csak nem a játékosok sérelmére, utána kell nézni. Bizony itt is sorsolni kell/ene/, arányosan, de elég sokat, mert már a játék vége felé szüntették be.
Véleményem szerint, semmi köze játékuknak a koronavírushoz, ugyanúgy, ahogy a Nádudvari is önös érdekből szüntette be promóját, mert látták, hogy a túróikat játék nélkül is vitték.
üdv
A 10:44-kor írt 3 pontban egyikben sincs igazad:
1. Pl Mecsek Füszért Coop bolt van pl. Martonvásáron és Budapesten is, nyíregyházi Coop van Nagyrédén, stb.
2. Bizony bukta, mert van aki csak a játék kedvéért vásárol négyezért, mert máshol sokkal olcsóbban megkapná a termékeket, ugyanis a Coop-ok drágák.
3. Nem haszontalan dolgokat kell venni, hanem pl. 4ezerért Moment, Sport Szelet, Dörmi, amikhez nem a blokk kell, azt nyugodtan be lehet dobni.
De általában: nyugodtan meg lehet szüntetni a promóciót, csak nem a játékosok sérelmére, utána kell nézni. Bizony itt is sorsolni kell/ene/, arányosan, de elég sokat, mert már a játék vége felé szüntették be.
Véleményem szerint, semmi köze játékuknak a koronavírushoz, ugyanúgy, ahogy a Nádudvari is önös érdekből szüntette be promóját, mert látták, hogy a túróikat játék nélkül is vitték.
üdv
cetlik: akkor még azok a kicsi, gyűjtős blokkok voltak.
Az országos Coop hasonló játékára rengeteg zsák blokkot hordtak össze a régiókból Bp-re a sorsolásra. Minimum osztályteremnyi helyen méter magasan álltok a kiborogatott cetlik.
Ha van blokkod, dobd be, enni nem kér, de direkt ezért kár elindulni vásárolni.
Ha van blokkod, dobd be, enni nem kér, de direkt ezért kár elindulni vásárolni.
Vágási Feri
A mi Coop-unk is szokatt hasonló játékokat szervezni. Egyszer elmentem a Szeged Coop (még csak nem is az Alföld Pro-Coop) sorsolására a NÁ-ba. Cca. 1 m³ blokkot gurítottak be egy olyan kerekes, rácsos konténerben(?), amiben az üres csomagolóanyagokat szokták gyűjteni.
Egy óvodás kislány húzta ki a blokkokat, közben többször átforgatták. Tehát nem volt semmi sus-kus.
De az esély végtelenül kicsi volt.
A mi Coop-unk is szokatt hasonló játékokat szervezni. Egyszer elmentem a Szeged Coop (még csak nem is az Alföld Pro-Coop) sorsolására a NÁ-ba. Cca. 1 m³ blokkot gurítottak be egy olyan kerekes, rácsos konténerben(?), amiben az üres csomagolóanyagokat szokták gyűjteni.
Egy óvodás kislány húzta ki a blokkokat, közben többször átforgatták. Tehát nem volt semmi sus-kus.
De az esély végtelenül kicsi volt.
OTP nem minden számlacsomaghoz adja a kedvezményt, meg kell nézni. Nekem pl. nincs ilyen lehetőségem.
Nyíregyházán azóta van Tisza- Coop, mióta a Szolnok Coop megvásárolta a Héliker Zrt. üzleteit.
Buktam volna annak a lehetőségét, hogy a blokkon lévő árukkal (pl. Chio, Head&Shoulders, Pápai hús, Rama sütőmárzsáren, Fa/Vademecum/ Belgian, Milka DM stb. stb.) pályázgassak más játékba. Nem szeretem ezt a blokkbedobós mutatványt.
Pár éve épp' dolgom volt Hmvhely-en és akkor vettem egy nagy mosóport, amivel kb meg is vala a 4.000 pénz. De ez volt az ucsó ilyen mutatványom. Nem is nyertem...
Pár éve épp' dolgom volt Hmvhely-en és akkor vettem egy nagy mosóport, amivel kb meg is vala a 4.000 pénz. De ez volt az ucsó ilyen mutatványom. Nem is nyertem...
Vágási Feri
Nyereményjátékon kívül is van ám élet !
" alt="
">
Egészség többet ér bármilyen nyereménytől !
Nyereményjátékon kívül is van ám élet !
" alt="
">
Egészség többet ér bármilyen nyereménytől !
1.
Természetesen nincs, mert a Coop területi alapon szerveződik.
2.
Miért buktál volna? Feltehetőleg azért vásároltál volna, mert szükséged volt azokra a termékekre, akár van vásárlást ösztönző játék, akár nincs.
3.
Ha mégis csak a játék miatt köröztél volna mindenféle felesleges cuccot összevásárolva v. ne adj' Isten, blokkot gyűjtve, magadat és másokat is veszélyeztetve, akkor meg is érdemelnéd.
Természetesen nincs, mert a Coop területi alapon szerveződik.
2.
Miért buktál volna? Feltehetőleg azért vásároltál volna, mert szükséged volt azokra a termékekre, akár van vásárlást ösztönző játék, akár nincs.
3.
Ha mégis csak a játék miatt köröztél volna mindenféle felesleges cuccot összevásárolva v. ne adj' Isten, blokkot gyűjtve, magadat és másokat is veszélyeztetve, akkor meg is érdemelnéd.
Mekkora mák, hogy Szegeden nincs Tisza-Coop üzlet... Mert buktam volna minimum 4.000,- Ft-ot.
OTP:
Április 1. és június 30. között díjmentesen végezheti
az elektronikusan indított eseti és rendszeres átutalásait havi 100 000 Ft-os limitösszegig, ha április 20-ig aktiválja a kedvezményt az Internetnetes szolgáltatás
Igénylések/E-utalás akció menüpontban.
Április 1. és június 30. között díjmentesen végezheti
az elektronikusan indított eseti és rendszeres átutalásait havi 100 000 Ft-os limitösszegig, ha április 20-ig aktiválja a kedvezményt az Internetnetes szolgáltatás
Igénylések/E-utalás akció menüpontban.
A Miskolci Nemzeti Színház facebookján az A mi osztályunk előadást lehet megnézni, emlékeim szerint vasárnapig.