Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 1756 oldal |
Delikat kosár
Delikát kosár
Még egy Delikat kosár.
Delikát kosár
Dove ot én is amint lehetett küldtem,család több tagjának és még egy sem jött ,úgyhogy nem hiszem,hogy lenyúlták,amúgy is mindig mindenem megjön.
Akkor pedig még biztosan volt a termékekből !
Írjál nekik,lehet ,lenyúlta a kézbesítő ?
" alt="
">
Írjál nekik,lehet ,lenyúlta a kézbesítő ?
" alt="
">Dove-ot rögtön első nap töltöttem, másnak hasonló időben történő töltésnél már rég megérkezett.
" alt="
">
" alt="
">timotika ! hát meg nem tudom mondani az első 2 hétben ,de volt még 2 feltöltés arról nincs hír ,csak 1-et küldték ! igen volt értesítés a múlt héten,de küldhetik értesítés nélkül is !
Kedves Jojó!Dove előtt jött értesítő? Mikori blokkfeltöltés? Köszi!
Delikát kosár
Dove tusfürdő
Dove tusfürdő
Delikat kosár és Activia sportmixer
belVita meglepi csomag
" alt="
"> - köszi adrika6!!!
" alt="
"> - köszi adrika6!!!Delikát kosár és Activia sportmixer.
Az Activiásoknak tegnap délután írtam, hogy a február 22-én feladott blokkom hiteles másolata megérkezett-e.
A válasz ma reggel:
"Kedves Sándor,
A nyilvántartásunk szerint eddig még nem érkezett meg a blokkod másolata.
Feldolgozás után, amikor mindent rendben találtunk, tudjuk csak postázni a nyereményed.
Üdvözlettel,
Team Activia"
Nem voltam boldog. Már címeztem az újabb borítékot, amikor betoppant a postás a Delikát kosárral ÉS A SPORTMIXERREL...
Nincsenek toppppppppppon az Activiás kapcsolattartók.
Az Activiásoknak tegnap délután írtam, hogy a február 22-én feladott blokkom hiteles másolata megérkezett-e.
A válasz ma reggel:
"Kedves Sándor,
A nyilvántartásunk szerint eddig még nem érkezett meg a blokkod másolata.
Feldolgozás után, amikor mindent rendben találtunk, tudjuk csak postázni a nyereményed.
Üdvözlettel,
Team Activia"
Nem voltam boldog. Már címeztem az újabb borítékot, amikor betoppant a postás a Delikát kosárral ÉS A SPORTMIXERREL...
Nincsenek toppppppppppon az Activiás kapcsolattartók.
Activia sportmixer
Zsule! "nem vagyok szerencsés..." Olyan nincs! Valamit nem jól csinálsz!? üdv
Delikát kosár
Delikát kosár -megjött életem első nyereménye.
" alt="
">
Nem vagyok valami szerencsés se a rudi, se az aktívia,10/0 se az aktimel 24/0 eddig kinder se 6/ 0 coopos.
" alt="
">
Nem vagyok valami szerencsés se a rudi, se az aktívia,10/0 se az aktimel 24/0 eddig kinder se 6/ 0 coopos.
Delikát kosár
Sportmixer
" alt="
">
" alt="
">Dove (MPL)