marycsiga
gratulálok a Volt belépőhöz

goldwoman
Ja, értem, köszi. Még jó, hogy ingyenesen küldtem.

Azt már egyszer beküdted (nem más valaki)

Mit jelent az, hogy "a kódot regisztráltuk a számládon"? Pontot nem kaptam, nem azt írta ki, hogy rossz a kód, már beküldték, stb.
hi
én azt hittem ezek mind 4 napra vanna
de mivel nem

így nem fogom a maradék 200pontomat is erre költeni hamár 1342 sikerült...

Fontos:
"2007. június 18. és 25. között minden órában napijegyet nyerhetsz a Volt fesztiválra két fő részére. A jegyek a fesztivál ideje alatt bármelyik napon felhasználhatóak."
Most hívtak a Coca-Colától adategyeztetés miatt. Ellenőrzés után, jövőhéten ismét hívnak időpontegyeztetés miatt, hogy mikor hozzák ki a jegyeket

azt gondolom 26.-án lesz
mikor már megvan az összes nyertes
én nekem nem sikerült...

:@
de akkor legalább telefonálnának!!!!!!!!!
hali
sztem nem fogtok jegyet kapni,mert tavaly is a név volt felírva egy lapra és a bejáratnál lehett átvenni mármint a sziget 2006-nál így volt sztem itt is így oldják meg,mert a postában nem lehet megbizni

huu akkor megnyugodtam :-) remélem még a fesztivál elött megkapjuk a jegyeket :-)
Akosh: sajnos még nem. Már írtam nekik, de még arra sem válaszoltak.
ördöglakat téged hívtak már a volt jegyek ügyében a coke tól?
Nekem kb. 1000 pontból semmi.
nekem most megsem nyitja az oldalt

errort ír ki
910pontal + utoljára beküldött 7kupakra rakva nem nyertem erről ennyit....
Az én 2 belépőm eladó annak, aki a legtöbbet ajánlja érte. Csak emailben üzenjetek emiatt.
Nem baj, nem olyan vészes.

Gratulálok a nyereményedhez! Majd a pepsin nyerek, azzal nagyobb szerencsém szokott lenni, de most nem dobom ki a kupakot

hi
sajnos sehogy nem sikerült eddig nyernem
ha a játék végéig nem sikerült elsírom magam már eddig 800 pontot költöttem erre
ha vkinek lenne eladó jegy,jegyei csak írjon,és elöre is köszi

Balu: nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. Akkor nekem nagyon nagy mázlim volt, hogy 13 ponttal az első nyertes voltam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások