Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 9365 oldal |
Még a reklamáló levelem is visszajött napok múlva a Penny Tibivel kapcsolatban. Mi történik itt ????
bbsc
Semmi gond, már válaszoltak is.
Mégegyszer köszönöm!🤗
Semmi gond, már válaszoltak is.
Mégegyszer köszönöm!🤗
arika bocs átírta a helyesírás javító!
Afrika nincs mit
" alt="
">
" alt="
">bbsc
Köszönöm szépen!🤗
Köszönöm szépen!🤗
Ezen az email címen visszairtak:
kindergyereknap@kinder.hu
kindergyereknap@kinder.hu
"bbsc
.. a játékszabályzatban találtam email címet .."
.. a játékszabályzatban találtam email címet .."
bbsc
Szeretném kérdezni, hogy milyen e-mail címen sikerült a Kinderrel felvenni a kapcsolatot?
Szeretném kérdezni, hogy milyen e-mail címen sikerült a Kinderrel felvenni a kapcsolatot?
Köszi a tanácsot ! Írtam nekik. Kíváncsi vagyok észre veszik e ?!
Kérdezd a Pennyt a Fbookon?
Igen arra az email címre. Ráadásul azt automatikusan adja a válasz levél írásakor...Kicsit bánatos vagyok !
Ide írtál, ide küldted?
info@penny.tibi-roshen.hu
Irisz14
ezt találtam a játékszabályzatban, erre küldted?
Talán még megpróbálnék másik szolgáltató email címéről írni nekik, bemásolva az eredeti leveledet. Lehet, hogy amiről küldted, vmiért blokkolva van náluk.
ezt találtam a játékszabályzatban, erre küldted?
Talán még megpróbálnék másik szolgáltató email címéről írni nekik, bemásolva az eredeti leveledet. Lehet, hogy amiről küldted, vmiért blokkolva van náluk.
TELJESEN TANÁCSTALAN VAGYOK ! A Penny Tibi játékból értesítettek ,hogy napi nyereményt nyertem 6- án és 9- én . Csak az adataimat kérték. Mindjárt el is küldtem. Most meg, hogy nem vagyok jogosult a nyereményre. Azt gyanítom, hogy az elküldött leveleim jöttek vissza pár nap mulva. .De vajon tényleg nem kapják meg az ő általuk a válaszban autómatikusan kiirt saját címüket ? Akkor hiába írok százszor is,, azt se kapják meg.. LÉTEZIK EZ ?
timotka
"Nyereménye a játékszabályzatban foglaltak alapján, legkésőbb a játék lezártát követő 70 napon belül utalásra kerül a megadott számlaszámra."
Vagyis 06,04. + 70 nap, ami aug. 3-ig.
"Nyereménye a játékszabályzatban foglaltak alapján, legkésőbb a játék lezártát követő 70 napon belül utalásra kerül a megadott számlaszámra."
Vagyis 06,04. + 70 nap, ami aug. 3-ig.
FlyGuy
Az enyém 2020 februári. Miért cserélném le, ha amúgy tök jól működik?!
(A Coca Cola meg majd jól meglátja, hogy mi lesz, ha a következő fejlesztésnél engem is elveszít, mint ügyfelet!
" alt="
">)
Az enyém 2020 februári. Miért cserélném le, ha amúgy tök jól működik?!
(A Coca Cola meg majd jól meglátja, hogy mi lesz, ha a következő fejlesztésnél engem is elveszít, mint ügyfelet!
" alt="
">)2024 jan. után kiadott telefonon biztos futni fog...
Engedd el a régi kacatokat
" alt="
">
Engedd el a régi kacatokat
" alt="
">Fáreó
Android 8.0 (Oreo), legalábbis e szerint:
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-7821.php
Android 8.0 (Oreo), legalábbis e szerint:
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-7821.php
Samsung Galaxy S7-en, melyik a legutolsó Androidos verzió, ami fut?
Johnny-X
Köszi szépen !
Köszi szépen !