A nagyobb összegű tesco utalványokon nem lehet kisebbeket venni?
(gyakorlatilag felváltani)
Már annak, akit zavar a méret.
https://tesco.hu/markak-es-szolgaltatasok/szolgal
tatasok/utalvanyok/tesco-utalvanyok/
Nálam sem működik a Kinder.
Én már elengedem ezt a játékot.
Én is többször próbálkoztam elküldeni az adatokat, míg végre sikerült és reagált a gomb.
A Kinder napi nyereményem utáni 5 napon belül előírt postacím feltöltésem 3 böngészőben, 2 eszközön sem sikerült, így írtam nekik. Lehet csak egy hét múlva olvassák...
Szerintem a gombhoz nincs hozzárendelve semmi funkció.
Megint hibás játék miatt kell levelezgetni, próbálgatni, görcsölni mi miatt nem megy, amikor ideje sincs az embernek és fáradt.
Gagyi informatikusokkal csináltatják a játékűrlap fejlesztéseket, ahol sem le nem tesztelik a kész űrlap funkcióit, sem nem állítják be jól az űrlap mezőket. A kedvencem, amikor egy csomó adatot be kell írni minden alkalommal, mert meg sem jegyzi az előző tartalmat, ami könnyítés lenne és a feltöltés sem sikerül, mert oldal frissítést vár el, mert meg volt már nyitva az oldal egy fülön, így mindent még egyszer be kell gépelni hosszasan.
Varta nyertesek kaptak értesítést már?
Nálam sem működik a kinder!
KicsiGila
KicsiGila
Negatív tapasztalatok
fozo.gabi
Hozzászólás:
2025. január 16. :: 12:57
Voltam ma bent az A4C Marketing Kftnél. A közelben dolgozom, gondoltam segítséget kérek a feltöltéshez, hiszen tegnap azt írták hogy működik szerintük az oldal.
1, Nem ők írták ezt.
2. tisztában vannak a problémával. Az ACG Reklámügynökséggel ők a lebonyolítók, de más foglalkozik az oldallal és a levelezéssel. Lehet mondta is a nevét, de nem emlékszem...
3. Ők is azon vannak, hogy megoldódjon mielőbb a helyzet.
4. Egy esetleges játék hosszabbítás is felmerült, mint opció.
Egyeztetnek ...
Biri néne

" alt="

">
itt már a piócás ember se segít

" alt="

">
Sziasztok!
Mi kell a Kinder blokk feltöltéshez? Nem tölti fel, s azt sem jelzi, hogy mit ronthattam el.
Javas asszony segítsége vagy valamit el kell mormolni?
Már sütiket is töröltem
agi80
Igen, a Kinder játék utólag értesíti a napi nyerteseket IS. Illetve az eredeti blokkot minden esetben be kell küldeni a nyeremény érvényesítéséhez.
A 16-án sorsolt alföldi pro-coop nyertesei felől honnan lehet tájékozódni?
agi80: ma jött e-mail, hogy a tegnapi feltöltésem nyert.
A hetiről a szabályzat szerint az adott játékhetet követő első munkanap értesítik a nyertest e-mailben.
Sziasztok Kinder játéknál rögtön kiírja a napi nyereményt vagy a heti nyereményt vagy később jön az értesítés? Köszönöm
Sziasztok!
Van valaki Közületek aki tagja a CAWI Nagymintának? Kaptatok már idén Tesco utalványt a negyedéves kitöltések után?
Köszönöm, ha válaszol valaki.
Én a dec. 23-i napi nyereményt nyertem meg pótsorsoláson, e-mailt írtak róla. Mától vehető át az általam megjelölt üzletben.
Köszi Sada a sok segítséget! Nyomtam én mindenre de semmire nem jött be semmi, de most a reggeli emailben sikerült

" alt="

">
Es Ti sem tudtok napot módosítani a DPD től kapott értesítőben?.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások