Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 511 oldal |
Ha ennyien panaszkodnak, akkor valószínű, hogy ők nincsenek a helyzet magaslatán. Biztos elárasztotta őket a sok beküldés. Én is elég sokat vártam a nyereményeimre.
köszönöm a válaszokat.
én is ajánlva adtam fel a levelet, és az összes blokkot bescanneltem kóddal együtt a gépbe. Úgyhogy megvan minden. Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot.
köszi mindenkinek a segítséget!
én is ajánlva adtam fel a levelet, és az összes blokkot bescanneltem kóddal együtt a gépbe. Úgyhogy megvan minden. Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot.
köszi mindenkinek a segítséget!

Nem küldtem ajánlva
De szerintem be kellett hogy érkezzen, és mivel egy telefonról küldtem az összes kódot, ezért lehet hogy utánanézetek a hölggyel. Biztos náluk van kavar
De szerintem be kellett hogy érkezzen, és mivel egy telefonról küldtem az összes kódot, ezért lehet hogy utánanézetek a hölggyel. Biztos náluk van kavar
mel6, szalika
Én egyszerre küldtem be a blokkjaimat, ajánlva. Szerencsére mindent meg is kaptam, kereskedelmi kiscsomagként egyszerre hozta a csomagos postás.
fozo.gabi, legalább a labda kódját ajánlva küldted, ugye?
Nekem a Linconál a hölgy eleve mondta, hogy ajánlva küldjem az étkészlet kódját.
Én egyszerre küldtem be a blokkjaimat, ajánlva. Szerencsére mindent meg is kaptam, kereskedelmi kiscsomagként egyszerre hozta a csomagos postás.
fozo.gabi, legalább a labda kódját ajánlva küldted, ugye?
Nekem a Linconál a hölgy eleve mondta, hogy ajánlva küldjem az étkészlet kódját.
szalika
egyébként ez roppant érdekes
én mindegyik blokkot lefénymásolom a kódokat meg ráírom a fénymásolatra,melyikkel mit mikor nyertem.majd az eredeti blokkra rátűzőm a nyert adidas kódokat és úgyadom fel,így még le sem eshet róla.
Miután nekem sem érkezett meg csak 1-2 ajándék én is felhívtam őket,hogy ugyan már miért van az,hogy van ami megjött abból a nyertes kötegből,van ami nem.(megjegyzem az első körben rá volt írva a pufi borítékba,hogy melyik kóddal nyert ajándékot küldik most-de most már az sincs,nem tudod nyomon követni)
na és az adidasnál lediktáltam a hiányzó kódokat,majd pár nap múlva a lebonyolító cégtől a hölgy hív,hogy 2 kódot megtalált.Erre én:és az hogy lehet,ha fel voltak tűzve az áfás számlára mind,akor hol van a többi.erre nagy csönd a vonal végén,majd a hölgy megígérte újból utánanéz és 2-3 hét múlva hív.3 hét jövő héten tellik le....
sőt én amikor feladom,akkor mellékelek egy levelet is,amiben részletezek mindent,hogy mi miért van
egyébként ez roppant érdekes
én mindegyik blokkot lefénymásolom a kódokat meg ráírom a fénymásolatra,melyikkel mit mikor nyertem.majd az eredeti blokkra rátűzőm a nyert adidas kódokat és úgyadom fel,így még le sem eshet róla.
Miután nekem sem érkezett meg csak 1-2 ajándék én is felhívtam őket,hogy ugyan már miért van az,hogy van ami megjött abból a nyertes kötegből,van ami nem.(megjegyzem az első körben rá volt írva a pufi borítékba,hogy melyik kóddal nyert ajándékot küldik most-de most már az sincs,nem tudod nyomon követni)
na és az adidasnál lediktáltam a hiányzó kódokat,majd pár nap múlva a lebonyolító cégtől a hölgy hív,hogy 2 kódot megtalált.Erre én:és az hogy lehet,ha fel voltak tűzve az áfás számlára mind,akor hol van a többi.erre nagy csönd a vonal végén,majd a hölgy megígérte újból utánanéz és 2-3 hét múlva hív.3 hét jövő héten tellik le....
sőt én amikor feladom,akkor mellékelek egy levelet is,amiben részletezek mindent,hogy mi miért van

Szalika!
Az elérhetőségek topicka beírtam a múltkor . Ott megtalálod
Ő a marketinges..
nekem is csak két pénztárca jött, és más semmi
Az is kb két hete. Én külön adogattam fel a blokkokat. Legjobban a labdát várom, de mindegyik ajándékhoz ragaszkodnék...
Az is kb két hete. Én külön adogattam fel a blokkokat. Legjobban a labdát várom, de mindegyik ajándékhoz ragaszkodnék...
én az adidassal vagyok hasonló cipőben. Én egy borítékban adtam fel 4 blokkot és csak 2 ajándék jött meg múlt hét szerdán. Gondoltam csúszik pár napot, de azóta még semmi nem jött.
Tudtok valami elérhetőséget?
Tudtok valami elérhetőséget?
Zsu21
Köszi szépen, holnap felhívom!
Köszi szépen, holnap felhívom!
betty
0614030519
0614030519
Akkor már én is kezdek aggódni! Egy szem nyuszit nyertem, azt sem kaptam még meg! Hol kérdeztétek meg, hogy beért-e blokk? Nekem elvileg van róla másolatom valahol, akkor elő kell bányásznom! De szomorú lennék, ha nem kapnám meg, kicsimnek szerettem volna!
Ma egyébként a Knorral jártam úgy, hogy írtam nekik, mert nem kaptam meg még az áprilisi tányérokat! Válaszoltak, és azt írták, hogy rosszul volt meg a nevem és a címem, ezért nem talált meg a futár, de most javították és majd a májusival megkapom! Ha nem írok nekik, egyet sem kapok!
Ma egyébként a Knorral jártam úgy, hogy írtam nekik, mert nem kaptam meg még az áprilisi tányérokat! Válaszoltak, és azt írták, hogy rosszul volt meg a nevem és a címem, ezért nem talált meg a futár, de most javították és majd a májusival megkapom! Ha nem írok nekik, egyet sem kapok!

egyébként én is várok még 1 nyuszit, 2 labdát,......a szék jött csak meg hiánytalanul
Zsu
írtam neked mailt!
Nem másoltad le a blokkot?Vagy nem írtad fel milyen kóddal nyertél?
Hívd fel Duracellnél Németh Ottót ő a marketing igazgató!!Az ajánlott igazolást sem fogadják el?
írtam neked mailt!
Nem másoltad le a blokkot?Vagy nem írtad fel milyen kóddal nyertél?
Hívd fel Duracellnél Németh Ottót ő a marketing igazgató!!Az ajánlott igazolást sem fogadják el?
zsu: ezt honnan tudtad meg? Milyen számot hívtál? mert én is hiányolok egy hátizsákot.
Állitolag nem érkezett be a blokkom ésezért nem kaptam meg a duracell széket, én nem tehetek rola ha elkeveredett a postán.Persze ők nem törödnek vele a pasi közölte velem hogy attol még nem nyetem meg hogy kaptam egy nyertes smst nincs blokk nem nyertem.
De vajon hollehet akkor a szék ? Mert ugye az smst én kaptam?
És hogy postáztak akkor 50 széket.Adjatok tanácsot mit csináljak?
már aduracelt is felhivtam

De vajon hollehet akkor a szék ? Mert ugye az smst én kaptam?
És hogy postáztak akkor 50 széket.Adjatok tanácsot mit csináljak?
már aduracelt is felhivtam

Hát jött a kindertől küldemény
Olyan kazánravaló sz.r az egész,pufi boritékban melynek nagyobb az értéke mint az elküldött nyereménytárgynak mondott szemét.
Foci helyett küldtek 4 papír kezet és egy tejeszacsiból összevágott "pom-pomot"
Úgy gusztustalan ez a cég ahogy van
Olyan kazánravaló sz.r az egész,pufi boritékban melynek nagyobb az értéke mint az elküldött nyereménytárgynak mondott szemét.
Foci helyett küldtek 4 papír kezet és egy tejeszacsiból összevágott "pom-pomot"
Úgy gusztustalan ez a cég ahogy van
A mapeiel volt a játék, egy csomo egy forma kód volt nekem 4-et nem fogadott el.Reklamáltam már a játék alatt ,majd vissza hivnak mondták.Na azota is hivnak, állitolag nyomdai hiba volt.
30. napon indítják az utalást.
Ha bankszámlára megy, akkor másnap már meg is érkezik, a postai cseknek néhány nap átfutási ideje van.
Ha bankszámlára megy, akkor másnap már meg is érkezik, a postai cseknek néhány nap átfutási ideje van.
Igen, de fogalmazhatunk úgyis, hogy:
"Amit szabad Jupiternek, ......."
Akkor szerintem a következő 2 hétben megkapod, de azt is nézd, hogy hova kérted (otthoni címed, vagy a bankszámládra (bevallás 0553.jelű lap, E rublika) A bankszámlákra általában pár nappal előbb érkezik meg.
)
"Amit szabad Jupiternek, ......."
Akkor szerintem a következő 2 hétben megkapod, de azt is nézd, hogy hova kérted (otthoni címed, vagy a bankszámládra (bevallás 0553.jelű lap, E rublika) A bankszámlákra általában pár nappal előbb érkezik meg.
)
szamimami
bocs, nekem még sosem volt ilyen. csak sada tegnap beírta a 31 napot. azt gondoltam,h akkor az úgy van.
egyébként könyvelő csinálta a bevallást, ő beikszelte nekem
de gondoltam,h úgyis ülni fognak rajta, mert eddig sem siettek el semmit, bármit kellett intézni. jó-jó, tudom,sok dolguk van
bocs, nekem még sosem volt ilyen. csak sada tegnap beírta a 31 napot. azt gondoltam,h akkor az úgy van.
egyébként könyvelő csinálta a bevallást, ő beikszelte nekem
de gondoltam,h úgyis ülni fognak rajta, mert eddig sem siettek el semmit, bármit kellett intézni. jó-jó, tudom,sok dolguk van