Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 139 / 246 oldal |
És???? Visszaadta a telót vagy mi?
Ma kaptuk a Határozatot, hogy a telefonunkat, amit elloptak június közepén, azt megtalálták , és a gyanúsított is beismerte, hogy ő lopta el.
Hihetetlen de igaz
" alt="
">
" alt="
"> Szombaton adtam fel egy újabb adag Kinder csomagolást. És ma 10:38-kor jóvá is írták mindet
" alt="
"> Ennél gyorsabbak nem is lehettek volna...
" alt="
">
" alt="
"> Szombaton adtam fel egy újabb adag Kinder csomagolást. És ma 10:38-kor jóvá is írták mindet
" alt="
"> Ennél gyorsabbak nem is lehettek volna...rubin: ügyes!! Minket a coopból már 3 blokk után kinéznek, pedig egy mindig nagy összegű! Komolyan már csak akkor merünk menni, ha több dologgal is van játék, és abból egyikből játék nélkül is sokat vennénk,
Aztán vagy van játékos vagy nincs, inkább nincs. Pedig ez talán az ország legnagyobb coopja.
Aztán vagy van játékos vagy nincs, inkább nincs. Pedig ez talán az ország legnagyobb coopja.
Coopclub törzsvásárlói kártya használatát a mi területünkön most tették lehetővé és 3 boltban lehet használni eddig.
A múltkori vásárlásnál a lányok a boltban mondták , hogy egymás után többször nem lehet lehúzni , mert visszaélésnek minősül.
Felhívtam a Coopclubot jeleztem , hogy nekem ez probléma , mert a nyereményjátékok miatt vásárolok ebben a Maxi Coop boltban és egyszerre több blokk készül és ha nem teszik rá a vásárlásaimat a kártyámra akkor minek igényeltem , eldobom !
2 nap múlva visszahívott a hölgy , engedélyezték a kártyám egymás utáni használatát . Értesítették erről a boltot és az Unio Áfész központját.
Így tegnap 83 blokkra vásároltam .
A múltkori vásárlásnál a lányok a boltban mondták , hogy egymás után többször nem lehet lehúzni , mert visszaélésnek minősül.
Felhívtam a Coopclubot jeleztem , hogy nekem ez probléma , mert a nyereményjátékok miatt vásárolok ebben a Maxi Coop boltban és egyszerre több blokk készül és ha nem teszik rá a vásárlásaimat a kártyámra akkor minek igényeltem , eldobom !
2 nap múlva visszahívott a hölgy , engedélyezték a kártyám egymás utáni használatát . Értesítették erről a boltot és az Unio Áfész központját.
Így tegnap 83 blokkra vásároltam .
Úgy néz ki a Mentos játéknál kizárták a csalókat.Szerencsére!
Kedden délután feladott picuri pontjaimat ma jóvá is írták (bár azt nem igazán értem miért vonnak le minden beküldésnél 4 pontot) de szerencsére több pontom volt és így ki tudtam választani a pelenkázó táskát
" alt="
">
" alt="
">Colgate szervezője hívott, hogy gratulál a csomihoz és ne felejtsem el a blokkmásolatot postázni
" alt="
">
" alt="
">Volt 5 Kinder tojás csomim, kockáztattam, simán, bár elsőbbségivel küldtem. Ma már jóvá is írták
" alt="
">
" alt="
">Érdekes, hogy salvequick tegnap sorsolt, MA fent vannak a nyertesek, nem úgy mint kalocsai paprika, vagy palmolive promo, vagy még kb. 15-öt fel tudnék sorolni.
Kinderesek a múlthéten apósom levelét nem regizték fel pedig egyszerre lett több is küldve, ma reklamáltam helyette, 1 óra múlva már jóva is lett irva. Extra gyorsaság.
Majd jól megnézem.... ennyi tojit nem akartam venni, de ha beleszeretek, nem lesz más választás....
Paintuci:igen,plüss!
" alt="
">
" alt="
">....és plüss? Nem az a vászonos anyag?
Én is láttam Auchanban kirakva. Ultra édi.
" alt="
">
" alt="
">szerintem csak látták kirakva. ma én is láttam Diósdon
" alt="
"> tényleg cuki
" alt="
"> tényleg cukiilletve jóváírták...
Ott olyat is lehetett nyerni? Vagy már beváltották a pontokat?
Debreceni kinderesek nagyon rendesek voltak, többet pörgettünk és a pendrive és a nem nyert határán, tojást kaptunk. Viszont a pendrive, 1 orakor elfogyott. Naponta 20 darabot kaptak a promora. Az óriás plüss viszont nagyon jó.
Nem tudom, hogy a pozitív tapasztalatok topikban szerepelt-e már a posta, de most nagyon pozitív a hozzáállásuk az ügyemben. Joy - Wilkinson borotva...a cég feladta, de eltűnt, a feladó postáról úgy néz ki, ki sem került. Az ajánlott szelvény megvan a feladónál, ennek alapján én, a címzett is tudtam tudakozványt indítani. Nagyon kedvesen fogadtak a postán, tényleg mindenben segítettek, utánanéztek, ledokumentáltak. Megadtak egy közvetlen számot is, amin kb egy hét múlva érdeklődhetek, ha nem tudnék személyesen bemenni.