De jó! Nyertem egy tányért és egy hűtőmágnest az Intersparban!

juditzita!
én ott kerestem először és már tudom nincs, az Intersparban viszont van csak azt nem tudom hogy be lehet-e küldeni egy borítékban több matricát is, az infovonal is állandóan foglalt, nem jutok be. Nagyon szerencsétlen vagyok a Knorr-al még soha nem sikerült nyernem vele.
goldwoman!!
Ott még nem is volt!
Eléggé kevés helyen lehet kapni, ezt az össszecsomagolt levest.
Én pl. még nem is találtam
Sziasztok!
Egy borítékban fel lehet adni a matricákat? Galéria te mennyit tettél egy borítékba?
Sziasztok!
Az erzsébeti sparban is van még ilyen, én tegnap vettem.
A gyorsaságinál figyelik a feladás dátumát v. nem? Csak hétfőn adjam fel v. már inkább ma?
Köszi
az erzsébeti Tescoban nincs összecsomagolt levespor
Én ma a győri Sparban is láttam ilyen összecsomagolt levest, de azt hittem, a normál tányéros promócióról van szó a szalagon...

Köszi, Viki - irány a Tesco!

Én meg kidobtam őket.

bocs, helyesen: vettem, akkor
ildicc: én láttam ilyen csomagot, Coop, Tesco, de nem vetem szerdán. Ma visszamentem a Coopba és már nem volt egy db sem, 2 Coopba néztem, de a Tescoban szerintem még van. Azt ma reggel láttam, csak akor még nem tudtam hogy kellene.
kitko, láttál is valahol már ilyen csomagot? Az első heti nyertesek láttán érdemes lenne a hétvégén bevásárolni...

http://www.lauritzen.hu/knorr.htm így is lehet leveses tányért nyerni, egy matrica az összecsomagolt levesporokról, heti 100 kap,na de olvassátok el

Már működik.
Új nyertesek még nincsenek.
Nem tudjátok miért nem lehet elérni a knorr oldalát? Kapott már vki fotoalbumot?
cserére vár knorr vonalkódók...
Knorr tányérkészlethez most a bögrék is beszerezhetők a Tescoban holnaptól 6 levesporhoz adnak 1 bögrét, 499 Ft.
brigioEz úgy lehet, hogy vállalta a kockázatot és egy borítékban küldte be az összes pályázatát: Tehát dupla v. semmit játszott.
Ráadásul így csak egyszeres eséllyel vesz részt a sorsoláson.
Sokszor egy vidéki levél gyorsabban célba ér, mint egy pesti.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások