Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 140 / 232 oldal |
kérnék most 3 percet!
sajnálom...ezek szerint nekem nagy szerencsém volt...
ennek örömére megettem most egy fél doboz toffifee-t
ennek örömére megettem most egy fél doboz toffifee-t

akkor mégse játszok inkább
végeztem,nem küldök tovább,most 8/0 

Azért nem kértem időpontot mert láttam hogy senki nem játszott éppen( vagy ő sem kért időpontot). mindenesetre senkinek nem volt időkérése beirva akkorra mikor beküldtem a két kódomat. na mind1. mondjuk azt még most sem tudom hogy hogy sikerült nyerni annak akinek sikerült.

na hozatok még 5 csokit és kérek még 5 percet majd komolyan nem hiszem el mindenki vérprofi én meg hiába küldöm ugyanakkor akkor is 5:0
az hogy lehet 
az hogy lehet 
ja és 8ból 4nyert (vagy lehet, hogy 5 csak még nem jött meg a 5. sms....úgy izgultam, hogy már nem is tudom, hogy hol vagyok
)
)arpi
és??
és??
igazad van, én is 3.10-ig kérném,az a tuti,hogy végzek.ha végeztem,szólok

VÉGEZTEM
oksi,szólj ha végeztél,addig nem kezdem el
és referálj az eredményről
és referálj az eredményről

AKKOR ÉN MÉG MARADNÉK 49IG!!
50-től próbálkoznék 3-ig 

bocsánatot kérek remélem nincs harag

ha most senki nem játszik, akkor jönnék 40-45 között!!!
azért írtam, hogy nem beszólásnak szánom.
Lemaradt a végéről a smilie.
sajnálom, ha félreérthető volt
de nem fogok magyarázkodni
Lemaradt a végéről a smilie.
sajnálom, ha félreérthető volt
de nem fogok magyarázkodni
szerintem ha most kért volna időpontot sem nyert volna, ez neki is szól, mivel du. már többen játszanak.
elnézést amúgy mert nem akartam beleszólni, csak védelmezni mert rögtön támadtok arra aki nem minden nap ír be vagy új esetleg.
elnézést amúgy mert nem akartam beleszólni, csak védelmezni mert rögtön támadtok arra aki nem minden nap ír be vagy új esetleg.
azért mert délelőtt kért időpontot és 5-ből 5-öt nyert
ha nem akarsz beszolni akkor miért teszed?
szerintem senki nem kért időpontot akkor miért ne játszhatna máskor is. gondolom nem játszik ha fórumos játszik, akkor mi ezzel a baj.
szerintem más fórumos is játszik úgy h nem szól előre csak próbálkozik.
elnézést csak néha olyan igazságtalanok az emberek
szerintem senki nem kért időpontot akkor miért ne játszhatna máskor is. gondolom nem játszik ha fórumos játszik, akkor mi ezzel a baj.
szerintem más fórumos is játszik úgy h nem szól előre csak próbálkozik.
elnézést csak néha olyan igazságtalanok az emberek