Cirbolya
a rajzfilmeket szeretem, csak a filmes rajzfilmeket nem

" alt="

">
Na most panaszkodom, mert nem az enyém lett a laptoppárna

" alt="

">
Ezt még meg is értem, de hogy a rajzfilmeket sem szereted...

" alt="

">

" alt="

">
TImso

" alt="

">
Nem szeretek sütni, túl pancsos meló

" alt="

">
cappucci:
én is mindig mindenen spórolok, a rama vonalkódokat is anyu otthon vidéken szedi el a rokonoktól, meg cserélek is, mert tök szupik a rama receptfüzetek.....
És a férjem szerint a húsvétra megsütött tejszelet nagyon finom lett, ezért szerinte vegyek rama-t mindig és vágjam le a vk-t, ha ilyen finom sütik vannak benne

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Nem bántott senki. Nem rólad, egy hozzáállásról írtam: ha vki akar, különösebb plusz ráfordítás nélkül, némi odafigyeléssel tud nyerni kisebb-nagyobb dolgokat, némi szerencsével még igazi nyereményt is.
De ha neked úgy jobb..
sada, valóban nem akartam az említett gyorsaságiakat nyerni. (mert ICE 1-2 DVD van pl.)
Csak beírtam, hogy idén még nem nyertem (amiket szerettem, bocsánat: akartam) volna.
A hozzászólások után pedig úgy döntöttem, többé egyik rovatba sem szeretnék írni. Én befejeztem.
Felajánlásaim sem lesznek többé, melyeket megjegyzem, mindig válaszboríték nélkül küldtem el a fórumosoknak. (a folyamatban lévőt még küldöm! - tudja, kiről van szó) Mert ilyen vagyok, szoktam segíteni, ha tudok. És nem várok el/fogadok el cserébe semmit.
Ja, és még egyszer sem írtam véleményt valakiről úgy, hogy nem ismerem.
Szepy
a colát is hiába iszom, ha csak az 1 literes játszik, én meg spórolni akarok és 2 litereset veszek

" alt="

">
Tudatosan kell vásárolni!

" alt="

">
Azt ami éppen játszik, és ha lehetőséged van rá, ott ahol játék van.

" alt="

">
Úgy gondolom sampont, tisztítószert pl mindenki használ.
A Ringa bacon is fincsi, sokan szeretik.
Abban pedig semmi rossz nincs ha valaki a játék kedvéért vásárol valamit és utána elcseréli....
sada
én nem is panaszkodtam, hogy nem nyertem, csak megjegyeztem, hogy nem vásárolunk ilyen dolgokat. Amúgy is mit csináljak egy dupla Ice dvd-vel vagy mivel, nem is szeretem ezeket a rajzfilmes filmeket.

" alt="

">
Én csak olyan játékkal játszom, aminek érdekel a nyereménye. Jó néha becsúszik egy-egy olyan, ami nem lett volna fontos. Belépőssel nem szoktam játszani, meg ahol biciklit lehet nyerni, meg Ice dvd-t

" alt="

">
Egyébként én meg általában mindig a nyereményjáték kezdete elött vagyok kénytelen vásárolni, mert éppen elfogyott otthon valami. Így jártam most pl. a Dove-val, a L'Oreal-lal is. Tudom, hogy ez meg egyéni szoc probléma...
Amiket beírtam, azokhoz nem kellett kereskedelmi mennyiséget venni, nem is drágák.
Vagyis csak akarni kellett...
sada
Van aki nem biztos, hogy megteheti, hogy hetente váltogassa az otthon használt dolgait...
Van aki megteheti, aztán száz számra írja ki a csere-bere stb. topikba a feleslegesen összevásárolt dolgokat...
sada
anyum ragaszkodik a tomi-hoz és a lenorhoz, azt nem fogja lecserélni akkor se ha nyerni lehet vele.

" alt="

">
Ja sütni ritkán sütünk, nem tudok összegyűjteni 2-3 kg ramat, és a család többi tagja, szomszéd nincs be vonva, ez nem falu itt nincs olyan összefogás. A legtöbb cuccot a pennybe vesszük, és felének a nevét se tudom, mert tényleg nem márkásak.

" alt="

">
Nem hiszem, hogy pl. van a Dosianal olcsóbb mosópor, ami mos is...
Ez olyan nincsde.hu-s...
www.nincsde.hu.
A legtöbb cuccunk avonos. Mosni szoktunk tomival, de azzal még nem láttam játékot vagy amikor játék van akkor pont nem kell mert van, vagy nem azon a helyen vesszük ahol a játék.

" alt="

">
cappucci
Vagyis aki nem mos, mosogat, takarít (ICE),
nem süt (Rama),
de még csak hajat sem mos soha (Henkel), de még a családja, rokonsága, szomszédai sem.
Ilyen is van?

" alt="

">
Egy kis márka hűtlenséget meg kell kockáztatnia annak, ami vmit is nyerni szeretne.

" alt="

">
törpi
de képzeld el, hogy amivel van játék mi azok közül sose használunk semmilyet, mi csak ilyen márka nélküli vagy ismeretlen termékeket veszünk, mert az olcsóbb. Vagy azokkal nincs játék

" alt="

">
cappucci:úgy nehéz bármit is,ha semmit nem vesz az ember
De én már nem panaszkodom, mert meg van a lényeg, amit akartam. A többieknek kitartás!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások