hali
én tegnap óta mindenrában beküldöm de még nekem se semmi:'(
pedig nagyon szeretnék nyerni egy belépőt
amugy ez 1 napra vagy végig érvényes???
grat az eddigi nyerteseknek pl.:ördöglakat

majdnem 500 pontot beküldtem, hajnali 3kor, gondoltam öcsémnek nyerek egy Volt belépőt szülinapra. Erre nem nyertem
Na ezzel se játszok többet, majd a pepsi, csak még nem láttam nyerős üveget

rengeteget játszottam eddig a cocával de semmit nem nyertem a pepsi játék mégcsak 3napja megy és már nyertem is :-)
évi**
Most megnéztem szóvasl a kólás üvegből jönnek a szájak és ott olvashatod

hát ez szép magyarosra sikeredett

bocsi
évi**
A nyitóoldalon írja ahol a nyeremény telefont is.baloldalon az a furcsa fa?Ha megvárod , amíg végez ott látod ,hogy most óránként lehet nyerni

ördöglakat, nekem is feltűnt a neved, gratulálok
Honnan lehet tudni, hogy most óránkénti nyeremények vannak? Én nem találtam erre utaló szöveget sehol, esetleg felugró ablakban? Vagy csak egyszerűen nagyon késő van már

Ördöglakat gratula a Volt belépőhöz :-)
szerintetek a Volt belépő személyre szóló lesz? A fiaimnak szeretnék nyerni, de én regisztráltam a játékra
2007.június 18-25 között minden órában belépőt nyerhetsz a Volt fesztiválra.Két fő részére.
Én voltam, aki nyert. Vannak olyan bónusz napok, amikor óránként lehet nyerni. Minden órában lehetett növelni az esélyedet a pontjaiddal, úgy, mint a napinál.
én sem de lentebb olvastam h 5 elött küldte be az illető és nyert
állítolag éjfél elött van vmikor sorsolás de ez nem biztos... További szép napot

miért pont 5 előtt? én azt sem tudom amúgy mikor sorsolnak..?valaki?
én 480 ponttal játszottam és semmi! nagyon szar ez a Coke inkább a pepsivel játszom
Sziasztok! Szerintetek ha 500 pontal növelem 5 elött az esélyeimet akkor van esélyem nyerni?

És arra lennék még kivéncsi ki mennyi pontal nyert?
Köszi!
Megkérdezem... nem tudom elképzelni, hogy nem küldött 5-én senki kódot..

Lehet nem tudták elérni..
Forródrót:
06-24-201-201
(munkanapokon 8:00 – 16:30 között)
Nagyon segítőkészek. Megkérdezhetnéd azt is,hogy 5-én miért nincs nyertes.
A 7-ei nyertesekről v.mi hír?? Ki nyert 23-24h között?
Ma hívtak a csütörtökön nyert telefon miatt. Ellenőrzik, hogy nem vagyok-e Coca-cola alkalmazott, vagy annak közeli hozzátartózója, és ha OK, jövő héten telefonál a futárcég. Sok eszemmel azt nem kérdeztem, hogy a kupak kell-e nekik...
Akkor nem csak mi játszottunk!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások