Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 140 / 9334 oldal |
Köszönöm Sada és Lyvia 🤗
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Euronics maga küldi a nyereményeket , van olyan ismerősöm aki novemberbe kapta meg ! Screvo meg elküld panaszkodni az euronicsnak, vicc kategória
Lyvia,köszi az infót.
Euronicsnál is lehet hasonló a helyzet....
Euronicsnál is lehet hasonló a helyzet....
dogony9: Igen, Henkel csomag jön a Zöld kvíz játékkal.
evrika: Screvonak írtam múlt héten az Eleplant ügyében, nagyon hamar és kedvesen válaszoltak is, hogy nem kapták meg még a vajkést, arra várnak, de ha kérem, elküldik külön a vajtartót, és ahogy megkapják a kést, utána elküldik azt is, de én egybe kértem, mert ráér
" alt="
">
evrika: Screvonak írtam múlt héten az Eleplant ügyében, nagyon hamar és kedvesen válaszoltak is, hogy nem kapták meg még a vajkést, arra várnak, de ha kérem, elküldik külön a vajtartót, és ahogy megkapják a kést, utána elküldik azt is, de én egybe kértem, mert ráér
" alt="
">Craft Factory Kft. a feladó, DPD hozza a
Henkel ajándék csomagot.
https://kviz.velunkkezdodik.hu
Henkel ajándék csomagot.
https://kviz.velunkkezdodik.hu
Sziasztok! Tudjátok mit szállít a Craft Factory Kft.?
Köszönöm
Köszönöm
browni köszi,rákerestem,tényleg 2024.11.16ig irja azEuronics jsz.
Na most akkor ? Mehet a reklamálás ? De semmi kedvem hozzá !!!
Na most akkor ? Mehet a reklamálás ? De semmi kedvem hozzá !!!
Sziasztok. Esetleg valaki tud valamit az Aldi kalendárium nyereményjátékrol? Nyert valaki itt vele? Esetleg valahol egy nyertes lista? Semmit nem találok ezzel kapcsolatban....
Euronics 90 nap az le is jár ma , november közepe - vége szerepelt a játékszabályzatban
Köszi a választ ,kicsit megnyugodtam. Azért remélem hamarosan iküldik küldik mindenkinek !
Ezeket a Srevos nyereményeket még én is várom.
evrika èn is vàrok mèg 🙂
Vár még más is októberi Screvo nyereményt ?
Elephant vajtartó, Euronics ajándék.......
Január végén jár le a 90 nap de nagy a csend ! 🤔🤑
Elephant vajtartó, Euronics ajándék.......
Január végén jár le a 90 nap de nagy a csend ! 🤔🤑
Melyik Maresi játékban volt csak 14 nyertes?
Több lebonyolítóval is dolgoznak.
A saját termék nyereményeket nem a boltban veszi meg a lebonyolító, hanem a cégtől kapja.
Több lebonyolítóval is dolgoznak.
A saját termék nyereményeket nem a boltban veszi meg a lebonyolító, hanem a cégtől kapja.
Maresit sajnos nem nagyon érdekli...
Nyár eleji másik játéknál "elfelejtettek" kipostázni 2 nyereményt, (utánrendelni kellett szerintük, pedig összvissz 14 nyertes volt.), de még kb. nekik állt feljebb, miután jelezve lett, hogy miért nekik írunk, nem a lebknyolítónak (aki amúgy egyáltalán nem regált a levelekre.)
Nem tudom most is ugyanaz-e a lebonyolító mint akkor, de az ő hozzáállásuk is negatív.
Nyár eleji másik játéknál "elfelejtettek" kipostázni 2 nyereményt, (utánrendelni kellett szerintük, pedig összvissz 14 nyertes volt.), de még kb. nekik állt feljebb, miután jelezve lett, hogy miért nekik írunk, nem a lebknyolítónak (aki amúgy egyáltalán nem regált a levelekre.)
Nem tudom most is ugyanaz-e a lebonyolító mint akkor, de az ő hozzáállásuk is negatív.
fanita2,a Tante Fanny nekem sem küldte a Spar 25 ezer forintos utalványt,de a termékek amit kiküldtek azok sajnos rövid szavatossági idővel vannak jelölve.Van olyan termék ,ami holnap lejár.
Nekem ez a játék egy nagy csalódás volt,a Maresi szerintem jobban nyomon követhetné a lebonyolító cég által végzett munkát.
Nekem ez a játék egy nagy csalódás volt,a Maresi szerintem jobban nyomon követhetné a lebonyolító cég által végzett munkát.
Köszi
" alt="
">
" alt="
">jojó pénteki
ZORRÓ
mikori küldés ?
mikori küldés ?
Szia Weber. Igen én. Köszönöm szépen.