Mia drága én az ügyfeleimnek érkezés + 40 napot szoktam mondani, mert az Apeh valamelyik közleményében azt olvastam.
Azonban az is előfordulhat, hogy ha nem ikszelted be, hogy más adóhatóságnál nincs tartozásod vagy visszaküldik adatmódosításra, vagy később kapod meg.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 140 / 511 oldal |
Nekem sem küldték még az adóvisszatérítést. Május 10-én adtam postára.
nekem még mindig nem jött az adóvisszatérítés
máj. 12.+31 nap már elmúlt 
máj. 12.+31 nap már elmúlt 
Nekem 34-ből jött össze egy pohár. Pedig a sörös játékokban itt a legnagyobbb a nyerési esély, mégsem akar összejönni rendesen.
biztos azért mert te is woman vagy

Ditke62
nem vagy egyedül, nekem sem megy
nem vagy egyedül, nekem sem megy

Nekem nem megy ez a Borsodis játék
Eddig 65 beküldött kódból semmi
Pedig a havernak aki aki hozza a cimkéket felelőtlenül ígértem egy poharat. Lehet hogy azért mert én a hónap nője lehetnék?!
Eddig 65 beküldött kódból semmi
Pedig a havernak aki aki hozza a cimkéket felelőtlenül ígértem egy poharat. Lehet hogy azért mert én a hónap nője lehetnék?!Itt már mindenki kívülről fújja a Pepsi hivatalost, csak ez a sor maradt ki?
Pepsi Hidegdróton (06-40/200-350) érdeklődhet ....
Pepsi Hidegdróton (06-40/200-350) érdeklődhet ....
Van ott valami hidegdrót,gondoltam arra 

és milyen számra telefonálsz? hol lehet elérni őket?
Elírták a nevemnél a települést a Pepsinél
Holnap telefonálhatok hogy javítsák ki
Boj
Én hülye nem bötüztem ki
Holnap telefonálhatok hogy javítsák ki
Boj
Én hülye nem bötüztem ki
A chellonál már megint nem megy az internet.Még szerencse,hogy 2 gép van itthon és a másik a T-online-os.
erka, írtam neked 

kriszty
látom, ide betévedtél, a levelemet elolvastad, de a választ csereügyben, illetve a feladásra vonatkozóan megint hiába várom, pedig külön kértelek, h ne napok múlva reagálj.
Tehát, várom a választ, mikor került postára a cseréd?
látom, ide betévedtél, a levelemet elolvastad, de a választ csereügyben, illetve a feladásra vonatkozóan megint hiába várom, pedig külön kértelek, h ne napok múlva reagálj.
Tehát, várom a választ, mikor került postára a cseréd?
cica, mi sem kaptuk meg. Doba Éva írt is egy hónapja, hogy volt egy kis gond, de igyekeznek rendezni a Győri Édessel.
Márciusi pilota pillanatok nyereményem (NLC)úgy nézki lenyelte a posta
Remélem a torkán akadt
Remélem a torkán akadt

Látom, egy páran beírtátok a kérdőívért küldött DVD-t. Egyszer év elején reklamáltam, most pedig két hete. Akkor azt a választ kaptam, hogy "postázási rendszerhiba történt, de természetesen küldik az ajándékot". Örülök, hogy legalább Ti megkaptátok, ha már én nem...
Nos, azt javasolom, hogy lázadjunk nekik kicsit!
Már elbizonytalanítottak, hogy tényleg nem az én képem. De ezek után biztos vagyok benne, hogy igen.
Már elbizonytalanítottak, hogy tényleg nem az én képem. De ezek után biztos vagyok benne, hogy igen.
Kriszty!
Képzeld én is így jártam, ráadásul még fent volt az elmentett kép az én galériámban, ami egyértelműen azonos. Érdekes a szervezés....
Képzeld én is így jártam, ráadásul még fent volt az elmentett kép az én galériámban, ami egyértelműen azonos. Érdekes a szervezés....
Pall Mall-esek hívtak, hogy mégsem az én képem az ami a nyertesek közt van. Pedig én felismertem... Hmm...