Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 140 / 246 oldal |
Tavaly decemberben az nlcafe adventi játékán nyertem egy puma pafümöt, ahogy a fórumról többen is, az enyém nem érkezett meg. Kiderült én vagyok az egyetlen akinek eltűnt az adventi nyereménye. Kerestetés után sem lett meg, így a feladó cég kapott kártérítés a postától. Igaz, hogy azóta már eltelt több, mint fél év, de tegnap a feladó cég átutalt nekem 5200 ft-ot az eltűnt nyereményem kártérítéseként.
Ma felhívott egy kedves fiatalember a Sopronitól, hogy a múlthéten nyert egyetlen soproni korsómat hova küldhetik. A nyerő sms-ben írták, hogy fel kell őket hívni, de elfelejtettem. Szóval a Soproni nagyon rugalmas, példát vehetnének róluk a többiek.
Prizma:köszönöm szépen h átvetted a simogatókesztyűt és elküldted
" alt="
">
" alt="
">Medve játéktól megérkezett a tel feltöltés aktiváló kód. /Vodás/
A Pannonosat még nem küldték.
A Pannonosat még nem küldték.
Ma voltam átvenni a Ferrari sapit ..nagyon kedvesek voltak, nem néztek ki azért, mert 'csak a sapiért mentem'
dundibongo ez nagyon kemény... én nem értem miért hívják egyesek a gyerekeket élősködőnek.... hát a gyerek lobogtatta a pelenkát héééé.... 18-20 évig itt akarok lakni, enni???
Nálunk apa mondta néha amikor a macskámmal együtt birtokba vettük a hűtőt, hogy ebbe a házba mindenkit ő tart el...
Ekkor 17 éves voltam... kérdeztem hagyjam ott a sulit?
De aztán volt olyan is, hogy abban a házban én tartottam el mindenkit....
De lényegtelen.... nem vagyok haragtartó....
Nálunk apa mondta néha amikor a macskámmal együtt birtokba vettük a hűtőt, hogy ebbe a házba mindenkit ő tart el...
Ekkor 17 éves voltam... kérdeztem hagyjam ott a sulit?
De aztán volt olyan is, hogy abban a házban én tartottam el mindenkit....
De lényegtelen.... nem vagyok haragtartó....
Adri0716: köszi,igyekszem
" alt="
">
" alt="
">törpi énis köszönöm a Te ajándékodat és sok sikert kívánok!!
Picuri.hu..., pedig nem voltam jóban velük az elején
" alt="
">
A tegnap feladott blokkokat már ma jóváírták.
" alt="
">
Meglepődtem az e-mailen.
" alt="
">
A tegnap feladott blokkokat már ma jóváírták.
" alt="
">
Meglepődtem az e-mailen.
köszönöm Adri0716 nagylelkű felajánlását
" alt="
">
" alt="
">A Club Aliga pólót ma postázták, eredetileg személyesen kellett volna átvennem
" alt="
">
" alt="
">Palmoliveos kínáló szettből 1et nyertem,de 3t kaptam
" alt="
">
" alt="
">Prizma!
Lassan már nem merek írni Neked semmit
" alt="
">
Mindenben segítesz
" alt="
">
Nagyon köszönöm!
Lassan már nem merek írni Neked semmit
" alt="
">
Mindenben segítesz
" alt="
">
Nagyon köszönöm!
Csajok, már pirulok itt a gép előtt ennyi jó szót olvasva.
" alt="
"> Nagyon arik vagytok! Egyébként én alapból ilyen vagyok, szívesen segítek, ha tudok.
" alt="
">
" alt="
"> Nagyon arik vagytok! Egyébként én alapból ilyen vagyok, szívesen segítek, ha tudok.
" alt="
">Végülis nem jött értem, mert lebeszéltem róla, mert a férjem azt mondta mindárt indul
" alt="
"> De épp készült beszállni a kocsiba, szóval jött volna, és igen egy nagyon rendes csajszi
" alt="
">
" alt="
"> De épp készült beszállni a kocsiba, szóval jött volna, és igen egy nagyon rendes csajszi
" alt="
">Dundi - örülök, hogy volt , aki tudott segíteni!
" alt="
">Tudjátok: Isten a barátainkkal kér tőlünk bocsánatot a rokonainkért.
" alt="
">Tudjátok: Isten a barátainkkal kér tőlünk bocsánatot a rokonainkért.Olyanok is szavaztak a kisfiamra a Mentoson, akik nem is ismernek.
Nagyon jól esett.
Köszi AndiBarbi
" alt="
">
Ewi Neked is köszönöm!!!
Nagyon jól esett.
Köszi AndiBarbi
" alt="
">
Ewi Neked is köszönöm!!!
dundi: Betti ment érted végülis? Nagyon rendes tőle meg az is hogy beírta a telót is, irtó rendes csajszi!!!
bernie
jó-jó, de hát a genetika................
" alt="
">
jó-jó, de hát a genetika................
" alt="
">dundibongo! Ne búsulj! A családtagokat sajnos nem válogathatod ki! De a barátaidat igen! Nekem is voltak nagyon negatív tapasztalataim a sógorommal, de : Szerintem a Te rokonságod sem Rólad állított ki szegénységi bizonyítványt!
" alt="
">
" alt="
">