Te csak kapálni jársz a farmra?
Olvasd el az "újdonságokat" v. a hivatalost, ha nem hiszed el, amit itt napok óta tárgyalunk.
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 101 oldal |
most akkor meddig vehetek sorsjegyeket? Aug 8..?

És +1 aug. 15-én.
www.kavefarm.hu/jatekszabalyzat.pdf
www.kavefarm.hu/jatekszabalyzat.pdf
Egy valamit nem értek. Miért hosszabbították meg a játékot, hiszen augusztus 8.-án van az utolsó sorsolás.
Nem csak a Nestlé, más rutinos játékszervezők is.
Susa, a Nestlé olvassa a fórumot!
" alt="
">

Én 10 perce pörgettem.
Ki léptem, azután be de nem akar előbújni a szerencsekerék.
Mindenki tudott ma pörgetni?
Mindenki tudott ma pörgetni?
Ez már néhányszor az én fejemben is megfordult, hogy a Nescafe kukkerolja az oldalt, vagy beépített embere van.
Visszaolvastam a beírásokat… megnéztem a játékszabályt.
" alt="
">
Nem tudom, hogy ez a véletlen műve-e vagy netán már más jelezte korábban az általam is vitatott pontot a játékleírásban, de ha ez a módosítás valóban az én "szellemi termékem", akkor a Nestlének vagy van beépített embere, vagy Ők is látogatják a weboldalt.
" alt="
">
Ja, és ha tényleg a nevemhez kötődik a változtatás, akkor mellékesen megjegyezném, hogy másodállásban ev is vagyok – várom a számlázási címet
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

Nem tudom, hogy ez a véletlen műve-e vagy netán már más jelezte korábban az általam is vitatott pontot a játékleírásban, de ha ez a módosítás valóban az én "szellemi termékem", akkor a Nestlének vagy van beépített embere, vagy Ők is látogatják a weboldalt.

Ja, és ha tényleg a nevemhez kötődik a változtatás, akkor mellékesen megjegyezném, hogy másodállásban ev is vagyok – várom a számlázási címet

Susa
köszi,megpróbálom!
köszi,megpróbálom!
jojó
Lépj ki a farmból , meg be és emelkedni fog sztem.
Lépj ki a farmból , meg be és emelkedni fog sztem.
pörgetés most,1000 és 5000,de nem emelkedett a pontszám
" alt="
">

pufo!
Majd kiderül,ha nyersz
" alt="
">
Majd kiderül,ha nyersz

Annyit is pörgettem
" alt="
"> De mire elég?

Csak 5000-et pötgethetsz
" alt="
">

jojó
Jó kérdés
" alt="
"> Szerencsére Fortuna besegít a levont pontokért, hogy olyan sorsjegyet vehessek, amit szeretnék
" alt="
">
Azért volt 2000 pörgetésem is
" alt="
">
Jó kérdés

Azért volt 2000 pörgetésem is

Zsu!
Te az 5000-et béreled
" alt="
">
Te az 5000-et béreled