Akkor engedj... úgyis olyan okos vagy, meg ügyes is...

" alt="

"> Azért nyertek annyit...

" alt="

">
Szia ismét!
Nem fáj, csak azért válaszolok, mert kíváncsi vagyok mennyi ideig Vagy képes füstölögni, mennyi oldal telik meg ezzel az ostoba tobzódással.....De lehet, hogy az lesz a vége, hogy okos enged, szamár szenved.......
3db-ból nem reméltem h. nyerek.... ez nem rosszindulat csak fején találtam a szöget és fáj neki...
Szia!
Én pedig azt sajnálom, hogy Te nem nyertél, mert akkor esetleg nem lenne Benned ennyi rosszindulat.....
A 600 szelvény és 3 blokk is példának írtam...
Ditke2 őszintén sajnálom h. nem ti voltatok.. úgy kellett volna pedig minden családtag nevére egy...
1 blokk/szelvény 1 fődíjat példának hoztam fel...
Kicsi a valószínűsége h. 2szer ugyanazt az embert húzzák v. ugyanazt a blokk adatot..
Ennyire nem érthető h. mit akarok mondani????
20 db 600ezres kártyát sorsoltak.
Szia! Rosszul Tudod! 19 a fődíj + még egy, az éves tankolás!!!
A másik 18 is nyert, és azok nem mi voltunk.....
De most már tényleg feladom... úgy jó minden ahogy van!
Kész...
Mivel 1 a fődíj... 1-t húznak... 1szer húzzák ki a nyomorult szelvényt..
tímea az nem... de már kezdem feladni...
ha van 600 szelvényed, és 3 blokkod, és azzal növeled az esélyt h. 3 blokk adatot 600 szelvényre beírsz, az már nem korrekt.
Annak meg kicsi az esélye h. x db blokk és mellé ugyanannyi szelvény...
(Anyám borogass...)
...és a fórum az nem a föld színe... de még a felszíne sem...
Hidd el, nem kell a nem korrekt játékkal fertőzni a fórumot...
Örülök h. belőletek még eggyel több lesz, ez jó dolog...
Csak kultúrált normális játékot... ennyi semmi más...
Én nem irigylem a fődíjadat, kb. 3 szelvényt ha bedobtam, esélytelenek nyugalmával... mire számíthattam volna abból?
Hogy érted hogy becsülettel?Szerintem itt mindenkiben van egy kis huncutság.Én pl ha látok a boltban egy kosarat amibe van blokk simán azért nyúlok és ki veszem hátha nyerős blokk.Ki veszem és ha nyerős feltöltöm.Akkor ez most csalásnak számít?
A sorok között nem olvasol jól... ezt nem nevezném szídkozódásnak...
Belőlem egy is sok...

" alt="

">

" alt="

">
Szia!
Szeretnéd, hogy ne is legyünk, eltüntetnél a föld színéről ezek szerint....Burkoltan minden rosszat kívánsz ezzel, de nem baj....
Nem leszek szomorúbb csak mert Te gyűlölködsz...
Nem -Belőled van a több a földön....szerencsére....
Pisilni se szoktam szélben, nem hogy köpködni... szelvény is, meg blokk is... egyszerre... nem semmi.
De szerintem hagyjuk aki érti amit akarok mondani az érti aki nem az nem...
Ha becsülettel nyertek gratu, ha nem a sors úgyis visszaveszi.
Hol átkozódtam?

" alt="

">
Szia!
Minden visszaszáll a Fejedre, ne Felejtsd el majd, ha megtapasztalod.
Tudod, min például, ha köpködsz másra, és a szél éppen a Te képedbe fújja vissza......
Amúgy meg blokkal együtt volt ott a szelvény kár, hogy nem fotóztam le!! Sőtt olyan is volt, hogy csak a szelvény nem kellett annak a 3 embernek, csak a blokkja!
Ha jobban Érzed magad attól, hogy átkozódsz, hát Tedd, egészségedre!!

" alt="

">

" alt="

">
Van nekem elég haverom csak nem feltétlen arra használom amire te/ti...
A szelvényt is a blokk mellett hagyták... mind a 7 mellé... ?

" alt="

">
Volt már arra példa h. egy problémás játéknál átvizsgálták a több millió emailt, és a beküldött kódokat.
Annak pedig nagyon örülnénk jó páran ha ezen a fórumon nem gratulálnál, de nem is léteznél a családoddal együtt. Mit szólsz? Kivitelezhető?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások