// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 110 oldal |
egybe .. " alt="">
Gondoltam, hátha jót tesz egyeseknek a megerősítés " alt="">
Azt hittem, ez csak költői kérdés. " alt="">
Ha igekötő és előtte van, akkor egyben írjuk.
Ha igekötő és előtte van, akkor egyben írjuk.
" alt=""> Köszönöm " alt="">
És mi a válasz a kérdésemre?
És mi a válasz a kérdésemre?
mvincze
+ a "felvilágosít(ás)" nem ikes ige, tehát a "fel" nem igekötő, nem választható le a szótőről...
Hasonló a hibát egyre gyakrabban hallom a tv-ben is ugynevezett kommunikációs "szakemberektől" szájából is.
+ a "felvilágosít(ás)" nem ikes ige, tehát a "fel" nem igekötő, nem választható le a szótőről...
Hasonló a hibát egyre gyakrabban hallom a tv-ben is ugynevezett kommunikációs "szakemberektől" szájából is.
sada,
csak az a kár, hogy játékos hozzászólását lassan már kevesebbet olvashatjuk, mint "észosztóé"t. " alt="">
Almyd,
ha kicsit gondolkozol, esetleg rájössz, hogy új és korábban már feketelistán szereplő fórumosként talán nem indokolatlan feléd a bizalmatlanság. A bizalom nem jár automatikusan, azt esetenként azért ki kell előbb érdemelni. És bár az "öreg" fórumosság nem érdem, de az az előnye megvan, hogy többen ismernek és bíznak benned.
csak az a kár, hogy játékos hozzászólását lassan már kevesebbet olvashatjuk, mint "észosztóé"t. " alt="">
Almyd,
ha kicsit gondolkozol, esetleg rájössz, hogy új és korábban már feketelistán szereplő fórumosként talán nem indokolatlan feléd a bizalmatlanság. A bizalom nem jár automatikusan, azt esetenként azért ki kell előbb érdemelni. És bár az "öreg" fórumosság nem érdem, de az az előnye megvan, hogy többen ismernek és bíznak benned.
Nagyon ritkán cserélek, de azért 1-2 dolog feltűnik: valaki 50-70 blokkot/vonalkódot kínál olyan termékről, ami nem gyűjtögethető.
Nem túl életszerű, hogy 70 liter tejet elfogyaszt valaki néhány nap alatt (a blokk dátumához képest)
Vagy kilószám kínálja a Calgon blokkot, ami a guberált blokkokban sem valószínű, hogy gyakran fordul elő.
Más, nem ide tartozó, de legutóbb itt tűnt fel. Igen régen tanultam a helyesírást, lehet hogy már nem érvényes, hogy az igekötő ha az ige előtt áll, egybe írjuk az igével? " alt=""> Világosítsatok fel " alt="">
Nem túl életszerű, hogy 70 liter tejet elfogyaszt valaki néhány nap alatt (a blokk dátumához képest)
Vagy kilószám kínálja a Calgon blokkot, ami a guberált blokkokban sem valószínű, hogy gyakran fordul elő.
Más, nem ide tartozó, de legutóbb itt tűnt fel. Igen régen tanultam a helyesírást, lehet hogy már nem érvényes, hogy az igekötő ha az ige előtt áll, egybe írjuk az igével? " alt=""> Világosítsatok fel " alt="">
Almyd
Tudod egyáltalán hol vagy, milyen oldal a wny?
Elolvastad a wny impresszumát, médiaajánlatát?
Ez nem adás-vételellel, csere-berével foglalkozó oldal, hanem
"Magyarország első és legnagyobb, mindenkor aktuális nyereményjátékokat ismertető internetes honlapja".
Az oldal több ezer olvasójának csak töredéke kezd csere-berébe:
mindenki saját felelősségére, remélhetőleg elég körültekintően.
Pl. mielőtt ismeretlennel kezdesz, körülnézhetsz ebben a rovatban.
Kezdő csere-beréstől előbb kéred a küldeményt, s csak utána küldöd a cserét. Ha bizonytalan vagy, rákérdezel a fórumon, van-e vkinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Nekem pl. az is gyanús, ha vki csak egy csere (v. hozzászólás) kedvéért kreál egy nic-et.
Köszönjük a tippet.
Az elmúlt bő tíz évben már rájöttünk, hogy a hozzád hasonló "nagy öreg" észosztók jönnek-mennek, a játékosok pedig maradnak. S nem feltétlen a leghangosabbak a legnagyobbak.
Tudod egyáltalán hol vagy, milyen oldal a wny?
Elolvastad a wny impresszumát, médiaajánlatát?
Ez nem adás-vételellel, csere-berével foglalkozó oldal, hanem
"Magyarország első és legnagyobb, mindenkor aktuális nyereményjátékokat ismertető internetes honlapja".
Az oldal több ezer olvasójának csak töredéke kezd csere-berébe:
mindenki saját felelősségére, remélhetőleg elég körültekintően.
Pl. mielőtt ismeretlennel kezdesz, körülnézhetsz ebben a rovatban.
Kezdő csere-beréstől előbb kéred a küldeményt, s csak utána küldöd a cserét. Ha bizonytalan vagy, rákérdezel a fórumon, van-e vkinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Nekem pl. az is gyanús, ha vki csak egy csere (v. hozzászólás) kedvéért kreál egy nic-et.
Köszönjük a tippet.
Az elmúlt bő tíz évben már rájöttünk, hogy a hozzád hasonló "nagy öreg" észosztók jönnek-mennek, a játékosok pedig maradnak. S nem feltétlen a leghangosabbak a legnagyobbak.
Ja és még valami kedves Ági! Nem vagyok nagy öreg ezen az oldalon,máshol sem,de jó ember ismerő vagyok,tanultam egysmást. És csak úgy megsúgom,van élet a wnyen kívül is. Rossz a mérce! Erre javasoltam volna egy vatera jellegű érékelés oldalt mindenki profiljához,de persze ez is egy csaló ötlete...igaz?költői kérdés volt :-D azért mert valakit ismersz neten keresztül semmit nem jelent! Majd rájöttök . Üdv az. Oldal legnagyobb örege
:-) meg lett beszélve mikor adja fel nekem. És ő volt aki utólag közölte,hogy azért nem adta fel mert nem ismer. A levelezésünkben én kértem az ajánlott levél küldését annak fejében hogy több dbot teszek a borítékba. Ő nem kérte,nem ajánlott fel többet mást azért,hogy úgy adjam fel. Akkor saját zsebből a semmire fizessek. Ha ajánlva adom fel ő akkor is meg várja míg oda ér. És ez a nem fair,mert hazudott. Azt írta. Hétfőn feladja. Nem adta fel. Írtam neki többször nem válaszolt a leveleimre. Aztán a végén benyögi ezt a dolgot amit senkivel nem beszélt meg csak magával. Ha kell be másolom az egészet. Egyébként abszolút nem nagy dolgokat cserélek egy szóval nem írtam. Csak a 2.olyan emberbe futok bele,aki elö adja hogy lehet fel sem adtam. És erre írtam,hogy sokkal értékesebb levél már célba ért és semmi gond nem volt vele. Persze látom ez a fekete lista itt egy nagy klikkelós csapat. Azok akik engem ismernek meg kérem őket,hogy ne írjanak ide semmit. Hasztalan lenne. További jó eszme cserét.
Most olvasom ezt az egész históriát, már megint. Már megint sikerült párunknak csőbe mennie." alt=""> És talán ugyanabba..." alt=""> Ezt nem én fogom megítélni, de felettébb gyanús a házszámegyezés szerintem is. A km2-re vetített sűrűségünk szerintem elég csekély (mármint azoknak, akik blokkokban, vk-okban és csomagolásokban utaznak). És így, ugyanabban a házban egy becsületes és egy becstelen cserepartner... a valószínűsége a 0 felé tendál. De megeshet, mert ott van az a nagyon pici valószínűség mégis. De akkor is felettébb gyanús...
A másik meg.
Almyd! Cirbolyának igaza van, jó lenne, ha tisztáznád a tegnapi 20:42-es hozzászólásod! Azt nem tudom, hogy került ebbe az egészbe XY....??? Ki sem írom a nevét, mert egyáltalán nem a feketelistába való!! Szeretném őt megvédeni! Nekem az tűnt fel, hogy úgy írogatsz itt, mintha valami nagy öreg lennél az oldalon... Pedig ha az lennél, akkor emlékezhetnél egy s másra. (Oldalkosár u. kb. fél éve is hatalmas téma volt itt.) És nem akadnál ki, hogy beleakadtál nem becsületesekbe. Aki új, és hirtelen sokat cserél, az bizony belefut dolgokba. És akik már évek óta itt vannak, nem érdemelnek meg holmi felemlegetést a feketelistába azért, mert mástól nem kapod meg a cseréd. Ő lehet hogy csak 1 nappal később tudott postára menni...
Egyébként ha meg olyan nagy értékeket cserélsz, akkor ajánlott posta (bár tudom, ezt is írtad már korábban, hogy csak így fogsz... én olvasok fórumot). És ha nem ismered, kérd hogy ő küldje előbb. Az meg már a Te gondod, hogy nem egyeztetsz a partnerrel feladás előtt, hogy ő mikor szándékozik postázni...
Cirbolya, az enyém is novella lett " alt="">
A másik meg.
Almyd! Cirbolyának igaza van, jó lenne, ha tisztáznád a tegnapi 20:42-es hozzászólásod! Azt nem tudom, hogy került ebbe az egészbe XY....??? Ki sem írom a nevét, mert egyáltalán nem a feketelistába való!! Szeretném őt megvédeni! Nekem az tűnt fel, hogy úgy írogatsz itt, mintha valami nagy öreg lennél az oldalon... Pedig ha az lennél, akkor emlékezhetnél egy s másra. (Oldalkosár u. kb. fél éve is hatalmas téma volt itt.) És nem akadnál ki, hogy beleakadtál nem becsületesekbe. Aki új, és hirtelen sokat cserél, az bizony belefut dolgokba. És akik már évek óta itt vannak, nem érdemelnek meg holmi felemlegetést a feketelistába azért, mert mástól nem kapod meg a cseréd. Ő lehet hogy csak 1 nappal később tudott postára menni...
Egyébként ha meg olyan nagy értékeket cserélsz, akkor ajánlott posta (bár tudom, ezt is írtad már korábban, hogy csak így fogsz... én olvasok fórumot). És ha nem ismered, kérd hogy ő küldje előbb. Az meg már a Te gondod, hogy nem egyeztetsz a partnerrel feladás előtt, hogy ő mikor szándékozik postázni...
Cirbolya, az enyém is novella lett " alt="">
Nincs semmiféle novella! Ötlet! És pont azért, ami lehet csak egy újabb postai lopás, vagy hiba! Ha nem kapok kétes leveleket tőle, nem teszek ilyen célzást! Egyébként, ha annyira tudni akarod! Én feladtam neki egy levelet elsőbbséggel. yrtam mikor adom fel! Sajnos közbe jött valami,de jeleztem időben, majd amikor feladtam a levelet írtam. Választ több levelemre sem kaptam. Amikor ráírtaml, hogy ideje lenne válaszolni azt a választ kaptam, hogy nem tudja ki vagyok és akkor kapom meg a cserémet, ha az enyém oda ért! erről szó nem volt egyszer sem! Én meg megint ott vagyok, hogy a sima elsőbbségi regisztrálatlan levemet bizonyítsam már! Csak az a szomorú ebben, hogy nem keveset küldtem... nem állítom egy szóval sem, hogy megkapta és azt állítja nem! De érdekes, hogy ezek utólag vannak tisztázva, hogy ki mikor és miért ad fel cserét! Hozzá teszem piti kuponok és blokkok, amiből tucatszámra van itthon -és jó páran tudnak erről - mindig azok nem érnek célba! Bezzeg aki nyert mosógépet azzal a blokkal ami nálam volt, az célba ért! A hiba nem az én készülékemben van!
Nem is akartam erről nagyon beszélni már...visszatérve az eredeti témához! Ha véleményed van a kiírásommal kapcsolatban, akkor azt szívesen veszem, viszont arról amiről egyoldalúan tudsz inkább informálódj előbb a másik oldalról is...novella...tessék!
Nem is akartam erről nagyon beszélni már...visszatérve az eredeti témához! Ha véleményed van a kiírásommal kapcsolatban, akkor azt szívesen veszem, viszont arról amiről egyoldalúan tudsz inkább informálódj előbb a másik oldalról is...novella...tessék!
Almyd,
ennek a novellának a megírása mellett arra is szánhattál volna egy kis időt, hogy tisztázd, akit ok nélkül emlegettél itt. A tegnap esti, 20:42-es hozzászólásodra gondolok...
ennek a novellának a megírása mellett arra is szánhattál volna egy kis időt, hogy tisztázd, akit ok nélkül emlegettél itt. A tegnap esti, 20:42-es hozzászólásodra gondolok...
Nem tudom kik csinálják ezt az oldalt! De lehetne valamiféle igazolvány másolatot kérni! Nem kötelezően, hanem választható opció lenne.Mi is látnánk kik azok akik megmerték adni a személyes adataikat! Aki meg csalni akar, az nem fogja megadni. Így látnánk kivel szbad cserélni és kivel nem! Az oldalt is többen mernék használni! Illetve majdhogynem 100%-ig merhetne az ember sima , vagy sima elsőbbségi levelet elküldeni...nem támadnák be az embert idegenek a következő szövegekkel: még a végén kiderül fel sem adtad?, nem ért ide egy levél sem, bezzeg én duplán küldtem neked....stb. sajnos nem mindig a postán tűnnek el cserék...tény, van aki fel sem adja, vagy a másikfél megkapta, csak tagadja a pótlásért várva. sok esetben segítene itt a felhasználóknak! " alt="">
HOgy mik vannak...!? S még kikéri magának " alt="">
Nem akarok igazságot tenni, lehet, hogy keverjük valakivel. De erről a címről én is hiába várom a cserét már vagy két hónapja...
Kedves Csilla!
Cseréltél velem csak te nem emléklszel rám, nem itt vol hanem liberón.
Én elküldtem a megbeszélteket te pedig semmit. Csemer Borbála néven voltál ezen a címen ...... Mástól is hallottam, és liberón is átvertél sok embert
Cseréltél velem csak te nem emléklszel rám, nem itt vol hanem liberón.
Én elküldtem a megbeszélteket te pedig semmit. Csemer Borbála néven voltál ezen a címen ...... Mástól is hallottam, és liberón is átvertél sok embert
A Google térkép szerint 4 emeletes a ház.
Jol van, no...
Csak emlékszem.hogy azok ott emeletes házak.mert jártam ott. Régen. A házszám egyezés már elég gyanús.
Csak emlékszem.hogy azok ott emeletes házak.mert jártam ott. Régen. A házszám egyezés már elég gyanús.
cilla jó sok tejet isztok, nehogy aztán vesekő legyen a vége a sok calciumtól...