Most olvasom ezt az egész históriát, már megint. Már megint sikerült párunknak csőbe mennie.

" alt="

"> És talán ugyanabba...

" alt="

"> Ezt nem én fogom megítélni, de felettébb gyanús a házszámegyezés szerintem is. A km2-re vetített sűrűségünk szerintem elég csekély (mármint azoknak, akik blokkokban, vk-okban és csomagolásokban utaznak). És így, ugyanabban a házban egy becsületes és egy becstelen cserepartner... a valószínűsége a 0 felé tendál. De megeshet, mert ott van az a nagyon pici valószínűség mégis. De akkor is felettébb gyanús...
A másik meg.
Almyd! Cirbolyának igaza van, jó lenne, ha tisztáznád a tegnapi 20:42-es hozzászólásod! Azt nem tudom, hogy került ebbe az egészbe XY....??? Ki sem írom a nevét, mert egyáltalán nem a feketelistába való!! Szeretném őt megvédeni! Nekem az tűnt fel, hogy úgy írogatsz itt, mintha valami nagy öreg lennél az oldalon... Pedig ha az lennél, akkor emlékezhetnél egy s másra. (Oldalkosár u. kb. fél éve is hatalmas téma volt itt.) És nem akadnál ki, hogy beleakadtál nem becsületesekbe. Aki új, és hirtelen sokat cserél, az bizony belefut dolgokba. És akik már évek óta itt vannak, nem érdemelnek meg holmi felemlegetést a feketelistába azért, mert mástól nem kapod meg a cseréd. Ő lehet hogy csak 1 nappal később tudott postára menni...
Egyébként ha meg olyan nagy értékeket cserélsz, akkor ajánlott posta (bár tudom, ezt is írtad már korábban, hogy csak így fogsz... én olvasok fórumot). És ha nem ismered, kérd hogy ő küldje előbb. Az meg már a Te gondod, hogy nem egyeztetsz a partnerrel feladás előtt, hogy ő mikor szándékozik postázni...
Cirbolya, az enyém is novella lett

" alt="

">