Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 230 oldal |
Ani-ha, ezt érthetem úgy, hogy minden postán lehetséges csomagautomataként feladni a csomagot? Mert nálunk sincs csomagautomata.... köszönöm!
Még a csomagautomata témához: Érdekes volt, hogy a postán simán letagadták volna, hogy így is feladhatom a csomagot (nálunk sincs automata, sajnos). Mivel kellően határozott voltam, végül csak eszébe jutott, hogy tényleg van ilyen lehetőség. (Valószínűleg jobban örültek volna, ha 1290 Ft-ot fizetek 490 helyett.)
Köszi " alt=""> " alt="">
Akkor ennyi sajnos.
Ez a gond ,hogy ott nincs , ahova küldeném " alt="">
Nálunk sincs csomagautomata,ettől még fel lehet adni 490 Ft-ért.Az a lényeg,hogy ott legyen,ahová küldöd.
törpi ! írnál,hogy mennyi a minimum kg/ Ft
igen,azért is írtam mert már nekem lesz lassan kellemetlen ,hogy nem küldöm 490ft-ért" alt=""> én is annak örülnék,ha tudnám olcsón,de ha nincs a közelünkben akkor nincs. Szóval sokan nem nézik a teljes infót,vagy nem néznek utána.
ani-ha ,törpi köszi " alt=""> sajna így nem tudom küldeni mivel a címzett közelében nem elérhető " alt="">
Csomagautomatához annyit írnék,nem mindenhol van. Nálunk sincs Nyergesújfalu,de még a közelünkben sem,se Dorog,se Esztergom. Csak azért írom,mert van aki már így írta ma nekem 490ft-ért ,hiába ha itt nincs
https://www.posta.hu/static/internet/download/PAS
ZF_KI15_Csomagautomatak.pdf
https://www.posta.hu/static/internet/download/PAS
ZF_KI15_Csomagautomatak.pdf
jojó, csomagautomatára címezve 490 Ft
Legolcsóbban ,hogy adhatok fel csomagot ?
A sima levelek vállalási ideje 5 munkanap. Ez a mostani hosszú hétvége miatt a ma feladott leveleknél nov. 8!!! kedd (gyakorlatilag 11 nap).
Erre gondoljatok, ha ma levelet adtok fel!
Persze, néha Red Bult iszik a holló, de ebben nem lehet bízni. " alt="">
Erre gondoljatok, ha ma levelet adtok fel!
Persze, néha Red Bult iszik a holló, de ebben nem lehet bízni. " alt="">
Szandra a szeptember 26-an küldöt leveled ma kaptam meg! 😃
Azért nem érkezett meg a Viwa vitaminvízzel nyert iCenter utalványom, mert a kedves postás mivel nem talált otthon senkit sem, ezért nem írt értesítőt, hanem még melegében visszaküldte 'Nem kereste' címkével. Ezúton is küldök neki egy cuppanóst...
Az pedig a Viwa korrekt hozzáállását dicséri, hogy ismét kiküldik az utalványt.
Az pedig a Viwa korrekt hozzáállását dicséri, hogy ismét kiküldik az utalványt.
Nem akarom megváltoztatni a postázási szokásaidat, nyilván te már kitaláltad, neked mi a legjobb.
Egyszerűen felhívtam a figyelmét bkinek, akit érdekel, hogy érdemes postázás előtt körülnézni.
Mára erről ennyit.
Kellemes vasárnapot!
Egyszerűen felhívtam a figyelmét bkinek, akit érdekel, hogy érdemes postázás előtt körülnézni.
Mára erről ennyit.
Kellemes vasárnapot!
Nem használok postakészt,mert a cuccaim java része nem férne bele.Néha nem is A4-es méretű,hanem még nagyobb bubisban adom föl gond nélkül és ahogy írtam is,nekem a legtöbb ebbe belefér.De 500 gr-ig is olcsóbb a posta egy 100-assal,sokaknak ez számít,semmi más.
Az elsőbbségit azért emlegettem, mert csak így fair az összehasonlítás:
A csomag odaér másnapra, a sima levél v. igen, v. csak 1 hét múlva.
A csomag odaér másnapra, a sima levél v. igen, v. csak 1 hét múlva.
OK. Módosítok:
Csak az megy el 540-ért, ami belefér az A5-ös postakészbe, vagy kevesebb, mint 250 g.
De én nem erről beszéltem.
Az ennél nagyobb v. nehezebb leveleknél érdemes mérlegelni.
Csak az megy el 540-ért, ami belefér az A5-ös postakészbe, vagy kevesebb, mint 250 g.
De én nem erről beszéltem.
Az ennél nagyobb v. nehezebb leveleknél érdemes mérlegelni.
Hidd el,tudom miről beszélek,naponta legalább 5 ajánlott levelet adok föl,az 540 Ft-os cuccokat nem A5-ös,hanem A4-es bubis borítékba és 250 gr-ig elmegy.500 gr-ig is még "csak"750 Ft,de az nyilvánvaló,hogy elsőbbségit rátenni egy bizonyos súly után marha drága,tehát nem használom.