Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 259 oldal |
Az ideiről nincs tapasztalatom. Tavalyi aldi játéknál külön e-mailben bekérték a blokk fotókat.
robbe77
A Coop-nál biztosan nem, mert ott nincs központi adatbázis.
Számtalan tulajdonos számtalan+1 (kis) boltja adja a rendszert.
Aldinál megtehetnék.
A Coop-nál biztosan nem, mert ott nincs központi adatbázis.
Számtalan tulajdonos számtalan+1 (kis) boltja adja a rendszert.
Aldinál megtehetnék.
Volt már ilyen és mégis be kellett mutatni a blokkot. Milyen szempontból kellene relevánsnak lenni, ha csupán kíváncsiságból kérdeztem?
Mivel q tesco s az Aldi is házonbeluli ..
De mennyire releváns a kérdés?
De mennyire releváns a kérdés?
Amúgy az Aldinál, meg a Coop-nál is a rendszerben ellenőrzik a blokkokat mint a Tesco-nál?
Ha esetleg nyert valaki, aki be is meri vallani, kíváncsi lennék rá, hogy ez egy új megoldás lesz-e.
Ha esetleg nyert valaki, aki be is meri vallani, kíváncsi lennék rá, hogy ez egy új megoldás lesz-e.
Mert az utalvány s a penzutalas mas a mas adózási követelményekkel van megfűsterezve..
Én nem érzem, hogy ez pozitív lenne...
De persze nézőpont kérdése minden.
Ott az igazság annál aki írta, hogy ha nem nyersz az ötöslottó sorolásán akkor nem kezdesz el írkálni az Szrt.-nek, hogy ugyan már variáljanak a szabálykon.... (Nem tudom kié a hsz. De hatalmas like jár érte...)
De persze nézőpont kérdése minden.
Ott az igazság annál aki írta, hogy ha nem nyersz az ötöslottó sorolásán akkor nem kezdesz el írkálni az Szrt.-nek, hogy ugyan már variáljanak a szabálykon.... (Nem tudom kié a hsz. De hatalmas like jár érte...)
Tényleg szánalmas, hogy valakinek az a legjobb elfoglaltsága, hogy ír az Aldinak, a 24.hu-nak és gondolom a Tesconak is írt a tescos játék ügyben " alt=""> 5 nap alatt 5 db nyeremény nem olyen sok, napi 71 nyereményből, igaz én sem nyertem, de nem is játszom sokat, meg nem volt szerencsém" alt=""> ennyi " alt=""> Ha nem játékként fogjuk fel, szerintem már beteges
Az oké, hogy ugyanaz, csak az egyiknél kértek adózáshoz adatokat, a másiknál nem. Ez a lényeg. Mert hogy adópapírt küldtek.
A valdor s a Pick ugyanaz
sada, elég szomorú, pedig kellene.
pieceofluck
A pénz megérkezik a megadott számlaszámra.
Az utaláson szereplő nevet és a számlatulajdonos nevét nem egyezteti senki sem.
A pénz megérkezik a megadott számlaszámra.
Az utaláson szereplő nevet és a számlatulajdonos nevét nem egyezteti senki sem.
Bár nem játszom az Aldival, de szerintem inkább örülni kellene, hogy változtattak.
Tőlem bárki írogathat bármit a szervezőknek, főleg ha az pozitív irányú változást hoz.
Tőlem bárki írogathat bármit a szervezőknek, főleg ha az pozitív irányú változást hoz.
A Pick-kel én is nyertem 1X10-et, de eddig még nem kaptam semmi értesítést.
Szerintem csak nagyot akart mondani az illető. Megkockáztatta volna, hogy ő nyeri a fődíjat kamu névvel? Nem gondolnám. De a Pick szerintem nem kért adóazonosítót. A Valdor kért mindent az adózáshoz, de ott nem lehetett senkinek kamuzni, mert lakcímre mentek ki az utalványok.
Amúgy én nem értem, hogy lehet kamu nevekkel játszani.
Ha utalásos nyeremény van, azt nem csak saját bankszámlára lehet?
Ha utalásos nyeremény van, azt nem csak saját bankszámlára lehet?
Hát azért szánalmas egyesek hozzáállása... Nem mindenhová irogatni kell, hanem szorgalmasan blokkoltatni!
Van aki szerint ezzel bármi változik ?????
Most is ugyanúgy beküldik a napi sok blokkjukat, csak nem a saját nevükre....
..... és jól teszik!!!!
Kedvenc barátunk meg "kamu" nevekkel húzta be a 10.000-eket...
Senki sem szólta meg ....
Jól teszi ! Ugye ?!
Az adóbevallásos papír meg visszamegy a feladónak majd tömegesen ....
De persze nem fognak elgondokozni majd, hogy szervezenek -e hasonlót a jövőben, főleg ha netán olvasták is a bejegyzést....
Ugye ?
Előre megyünk....
Van aki szerint ezzel bármi változik ?????
Most is ugyanúgy beküldik a napi sok blokkjukat, csak nem a saját nevükre....
..... és jól teszik!!!!
Kedvenc barátunk meg "kamu" nevekkel húzta be a 10.000-eket...
Senki sem szólta meg ....
Jól teszi ! Ugye ?!
Az adóbevallásos papír meg visszamegy a feladónak majd tömegesen ....
De persze nem fognak elgondokozni majd, hogy szervezenek -e hasonlót a jövőben, főleg ha netán olvasták is a bejegyzést....
Ugye ?
Előre megyünk....
https://24.hu/fn/gazdasag/2024/02/07/aldi-nyeremenyja
tek-blokk-feltoltes-jatekszabaly/
tek-blokk-feltoltes-jatekszabaly/
Zsemle és az aldi játék..már a huszonnégyponthu oldal is ezzel foglalkozik.
https://hvg.hu/tudomany/20240130_opera_bongeszo_progr
am_kampany_izlandi_sziget_utazas_vestmannaeyjar_jele
ntkezes_lehetoseg_fizetseg
am_kampany_izlandi_sziget_utazas_vestmannaeyjar_jele
ntkezes_lehetoseg_fizetseg