Én kb 4 hete küldtem be az M-codot és pár másodperc múlva meg is jött a válaszüzi, hogy nyertem egy buton kabit, de azóta se keresett senki, ez ügyben.
Ilyen esetben kinél, hol lehet reklamálni?
meg megvan a mp3-as karoram.
ha valakinek meger valamennyi keszpenzt akkor jelentkezzen
ajanlatokat emailben varok.
koszonom.
Nellie, sajna én sem

De én most olvastam el, eddig nem voltam, nyaraltam

mia
Igen, kaptam levelet; nem mi megyünk motorozni...Azért kíváncsi lennék, kik nyerték az "adrenalin élményt". Ezek szerint nem ti?
Nellie, kaptál levelet? A portugáliai utat ki nyerte meg? Tudsz vmit? Netán te?

Ha valaki el akarná adni az új PDA-ját írjon priviben, lehet, h tudok segíteni.
Egy nem fórumos meghallgatásos rövid üzije:, folyt:
"A végén kaptunk egy ajándékcsomagot: ebben volt egy ugyanolyan dzseki, mint amilyet a játék során lehetett nyerni, egy szuper napszemüveg, hamutartó, stb. Úgyhogy ha másért nem, már ezért megérte elmenni. Nekem nagyon tetszik a napszemüveg

„
sajnos nem volt "S" méret azért nincs senkinek sem.
Tegnap délután mi is letudtuk az interjút, miután kalandos úton, 10 perc késéssel érkeztünk. Kb. 20 percig tartott az egész, mi is kellemesen elbeszélgettünk erről-arról, majd megkaptuk az ajándékokat
Sajnos, nekem is nagy az L-es Ducati dzseki. Nincs valakinek véletlenül M vagy S méretűje cserére? A páromnak tökéletes az XL

, örül is neki

.
Leghamarabb a jövő hét második felében fog kiderülni, hogy a 20 pár közül melyik szerencsés páros mehet Portugáliába

uzsina
az M-es dzseki paramétereit beírnád? mert kaptam én is egyet, de nekem kb egyformának tűnt az L-essel(nekem is nagy az M-es, jó lett volna S méret)...
emilben küldd az adatokat, mert a fórumot most egy jó ideig nem fogom tudni olvasgatni

uzsina Te ilyen pici vagy?

sada, köszi az infot!
tényleg így folyt az interjú nálunk is

ajándék is megvolt
drukkokat kérek még

Egy nem fórumos meghallgatásos rövid üzije:
" ....-vel mentunk ketten. Majd' egy orat jo hangulatban elbeszelgettunk mindenfelerol, es vegen kaptunk ajandekokat, de majd csak a jovo heten derul ki az ugy. Majd irok meg csak ez most wap."
erka 70
egyiket mi beüzemeltük, apa szerint tök jó.Én nem értek hozzá.IGO programot azaz az Európa térképet most vettük meg a GPS-hez dvd-n, de hogy működjön kell hozzá még1 gigás SD kártya. Aztán úgy lesz csak tökéletes (ezt ő diktálta)
aki használja a PDA-t, írja meg róla lsz a tapasztalatait!
Még nem tudom, h eldajam, vagy megtartsam-e, éppen ezért még nem üzemeltem be.
Nagyon csábít, de ugyanakkor nokia fan vagyok, egy 6680-ast jobban tudnék értékelni

Ma megérkezett a PDA jótállási jegye és a magyar nyelvű leírás.
A jótállási idő 12 hónap, az általam megadott átvétel napjától kezdődően.
Egy barátom megkért, hogy hirdessem a Ducati motoros jacket-jét "L" méret, ha valakit érdekel írjon!
eladó a ducatti kollekcióm "M"-es méret
nekem nagy, nem használt.
sokadik inzultálásomra végre én is kaptam választ Horváth Attilától, ma azt írta, h már postára adta a papírokat. Ezek szerint a héten megkapom. Majd jelzem.
Ja, és tőlem az átvétel idejét kérte..
Hát, majd meglátjuk, csak érjen végre ide!
Fáreó
Igen, ez így van, nekem is be kellett diktálnom a számát és postán kiküldik a jótállást.Azt is tudom, hogy nyár elején már a marlbinál voltak a PDA-k.És a jótállás 1 évig él a vásárlástól.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások