Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 26 oldal |
A mocsaras parkőrnél a telszám alatt van még egy szövegdoboz is. Oda beírtam valamit, és azt írta, hogy rossz válasz, ahelyes válasz az ösvény mentén levő táblákon található... Na jó, de mi a kérdés?
moldiko: a betonúton van, de eddig nem kellett semmire.
a gyufát hol lehet megtalálni, mert nekem nincs a zsákomban
hello hofi a kulcs csak akkor működik, ha kilépsz játékból, és újra belépsz próbáld ki ha eddig nem tetted
Nekem is ugy mondták Üdv lauri
Nekem is ugy mondták Üdv lauri
köszi a segítséget.Megvan a kulcs,de nem érzékeli a játék.A karám csak nem akar kinyílni.
nekem is segítsetek kulcs ügyben. Köszi.szégyen és gyalázat ,de nem is tudom m,i az a banner.A honlapot már a-tól z-ig átnéztem.Köszi
hello ! Nagyon megköszönném , hogy ha valaki megírná a kulcsot nekem, mert a www. t.-com lapon nálam semmilyen banner nem jelenik meg sajnos! Az e-mailem nyilvános Köszi
Lauri
Lauri
Sziasztok, a kulcsra nekem is szükségem lenne. Megköszönném, ha valaki megírná!!!
Köszönöm
Köszönöm
Írt már valaki levelet az ügyben hogy hogyan is gondolják a játék befejezését? Ugyanis mindent megcsináltunk, de a középső szám csak nem akar előkerülni. Fogalmam sincs hogyan tovább.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy kulcsot hol találok? Másrészt meg felmásztam a magaslesre, kiraktam a cuccokat (létr, tévcső, fényképező) és ottermett egy memüriakártya, de orvvadászt nem láttam...ez baj?
Tudnátok segíteni, hogy kulcsot hol találok? Másrészt meg felmásztam a magaslesre, kiraktam a cuccokat (létr, tévcső, fényképező) és ottermett egy memüriakártya, de orvvadászt nem láttam...ez baj?
A puli ma nálam is visszatérő jelenség. Ha a csizmákat ugyanabba a zsákba rakod, csak 1 marad, de a fölösleges szalonnával nem tudok mit kezdeni. Majd visszaviszem az autóba és jó lesz "madárlátta szalonnának"
Nekem az a hibajelenség, hogy ma, amikor beléptem megint, a puli ott volt megint mellettem, pedig már leadtam, van már 2 csizmám is. Mostmár van 3 csizmám. Minden egyes belépésnél a puli megint velem van. nagyon ragaszkodik hozzám.
Viki
Van, amikor működik, hogy lerakom a csizmát, visszaveszem és enged a sárban tovább, de speciel a láp közepén nem engedi letenni a csizmát, mást meg hiába pakolászok, tehát nem tehetek mást, visszalépek az előző mentéshez, és imádkozom, hogy ezúttal engedjen tovább. Aztán vagy bejön, vagy nem.
Én ezt óriási hibának tekintem, nemár a játékosnak kelljen találgatni, hogy miképpen juthat tovább, ezt a játéknak normálisan tudni kéne kezelni.
Gyanítom, ha ilyet adtam volna be diplomamunkának, páros lábbal rúgnak seggbe érte
Van, amikor működik, hogy lerakom a csizmát, visszaveszem és enged a sárban tovább, de speciel a láp közepén nem engedi letenni a csizmát, mást meg hiába pakolászok, tehát nem tehetek mást, visszalépek az előző mentéshez, és imádkozom, hogy ezúttal engedjen tovább. Aztán vagy bejön, vagy nem.

Én ezt óriási hibának tekintem, nemár a játékosnak kelljen találgatni, hogy miképpen juthat tovább, ezt a játéknak normálisan tudni kéne kezelni.
Gyanítom, ha ilyet adtam volna be diplomamunkának, páros lábbal rúgnak seggbe érte

Segítséget kérnék én is , mert nem találom a kulcsot. Köszi
Ja, amúgy van egy doboz gyufám is. Az minek kell?
queene: miből gondolod hogy 1 db hálócsapda hiányzik? Szerintem valami komplexebb dolog kell a középső szám megszerzéséhez. Én reménykedem hogy majdcsak meg lesz a középső rész is, maximum a fejükhöz kapnak és korrigálják a hibájukat, biztosan kaptak már ez ügyben levelet. Nem tudom miért, de nekem tetszik ez a játék, ez a pálay jobb mint az előző.
Ha beragadsz a sárban, akkor egyszerűen pakolj le pár cuccot, mozgasd meg az emberkédet, majd mindent vissza a zsákodba és már megy is.
Ha beragadsz a sárban, akkor egyszerűen pakolj le pár cuccot, mozgasd meg az emberkédet, majd mindent vissza a zsákodba és már megy is.
1954: mozgasd át a hátizsákban a cuccokat, az nekem segített a dolgon
Valaki segítene nekem is a kulcs fellelésében? köszönöm

Wodehouse, Gigyi!
Mail ment!
Mail ment!
Tudjátok, én naívan azt hittem, hogy azért húzták el a második forduló indulásának idejét, hogy az első forduló hibáit ne kövessék el újra.
Gondoltam, jó alaposan átnézik a programozók a munkájukat, jól letesztelik és milyen remek lesz, hogy nem fogunk szívni, mint az elsőnél...
Ehhez képest pont ugyanaz történik, mint az előzőnél, a figura hol ide, hol oda akad be, hiába van a csizma nálad, mégse enged be a lápra, vagy ha mégis, akkor a közepén elfelejti, hogy is juthattál be ide és ki nem enged a csizmát hiányolva... tárgyak kerülnek vissza a hátizsákba rejtélyes módon, és lefelejtettek a pályáról egy hálócsapdát, aminek hiányában esélyed sincs megszerezni a telefonszám középső részét........
Azon gondolkodom, hogy vajon a t-comnak ennyire szarul mehet, hogy nem tudnak megfizetni rendes programozókat, hanem mondjuk egy "Valaki-nek" a középiskolás unokaöccsére bízhatták a dolgot.... a színvonal alapján mást nemigen tudok elképzelni....
Gondoltam, jó alaposan átnézik a programozók a munkájukat, jól letesztelik és milyen remek lesz, hogy nem fogunk szívni, mint az elsőnél...
Ehhez képest pont ugyanaz történik, mint az előzőnél, a figura hol ide, hol oda akad be, hiába van a csizma nálad, mégse enged be a lápra, vagy ha mégis, akkor a közepén elfelejti, hogy is juthattál be ide és ki nem enged a csizmát hiányolva... tárgyak kerülnek vissza a hátizsákba rejtélyes módon, és lefelejtettek a pályáról egy hálócsapdát, aminek hiányában esélyed sincs megszerezni a telefonszám középső részét........

Azon gondolkodom, hogy vajon a t-comnak ennyire szarul mehet, hogy nem tudnak megfizetni rendes programozókat, hanem mondjuk egy "Valaki-nek" a középiskolás unokaöccsére bízhatták a dolgot.... a színvonal alapján mást nemigen tudok elképzelni....