Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 174 oldal |
igen én úgy vásároltam,pénztáros fiú segítőkész volt " alt="">
Alapjáraton nyugtaszámot vagy trsz-t kellene rögzíteni minden játéknál, tehát nem a pénztárgép azonosítóját (APA)... Így nem kellene az egy perceket megvárni vagy egy nap többször lemenni a bótba...
Majd eccer talán rájönnek erre.
Majd eccer talán rájönnek erre.
Akkor lesz pótnyertesség. (Célszerű akkor másik emailre alkalmazni a 2. beküldést. )
Bekérni az összeset akkor szokták ha pl. van egy blokkod 2020.10.14 08:01-kor és újra feltöltöd,akkor kér nyugtaszámot. Ha neked ugyan abban a percben tényleg van még egy blokkod akkor nincs baj,nyertél. De ha csak trükközik valaki és a blokkot egyszer beküldi simán,egyszer nyugtaszámmal és nincs 2 blokkja akkor nem nyert természetesen. Biztosan volt olyan aki alkalmazta és így nem lehet nyertes. Csak arra ,amit be is tud mutatni.
Aznap 3.
Kérték
😱 Sok blokkod volt?
Tőlem sosem kértek.
Tőlem sosem kértek.
Tőlem most bekérték mindent..múltkori játékban nem...
Nem szokták bekérni. A megcsillagozás meg feldolgozása alatt. Pl. a miénket is már visszaigazolták. 😮
Pótnyertesség lehet ettől, mert siet és félreüt. Meg ennyi blokkból elkeverheti véletlen.
Mivel fotózva kéri a blokkot végülis bármi megeshet.
Még történhet olyan is ami eddig nem. Bekérheti.
Pótnyertesség lehet ettől, mert siet és félreüt. Meg ennyi blokkból elkeverheti véletlen.
Mivel fotózva kéri a blokkot végülis bármi megeshet.
Még történhet olyan is ami eddig nem. Bekérheti.
Mert több esetben minden blokkot bekérnek.. főleg az egy időpontosokat..És nagyon sok a megcsillagozott név..
Első ránézésre jónak tűnt a Milkánál a napi 20. Sajna semmi, bár kb. csak 10 blokk volt, amatőr szint " alt="">
Csak nem úgy töltöttek fel blokkokat, hogy nem vala rajta Milka. És nyilván ki se' dobták a blokkot, ha nyertek. Ergo szerintem nem nagyon lesz pótnyertes.
miből gondolod
Milka sok potnyertes lesz szerintem!
Hát a Milka nem az én játékom volt,de már elengedtem😃
Közel fél száz feltöltésből semmi...se Oreo,se Belvita,se Coca Cola....
Közel fél száz feltöltésből semmi...se Oreo,se Belvita,se Coca Cola....
Most akartam feltölteni a hétvégén vásárolt Abonett szendviccsel készült képeimet...... de már kihirdették a nyertest " alt="">
csak ? " alt=""> " alt=""> nincs okod panaszra
Lidl-Pick 9/0 " alt="">
Én sem számoltam, de legalább 50-ből semmi.
törpi!
Most, hogy vége lett a játéknak, számoltam össze, mégis mennyiből nem sikerült.
De hát ez van.
Sok sikert neked is a többi még futó és induló nyereményjátékokban! " alt="">
Most, hogy vége lett a játéknak, számoltam össze, mégis mennyiből nem sikerült.
De hát ez van.
Sok sikert neked is a többi még futó és induló nyereményjátékokban! " alt="">