Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 51 oldal |
nem tudom az eddigi nyerőszámokat légyszi irjátok meg hól keressem köszi
nem tudom az eddigi nyerőszámokat légyszi irjátok meg hól keressem köszi
Nekem van 88 -asom de sajna tavalyi. ha kell eladom 2000-ért
" alt="
">

ez igy igaz. hülye játék. De amúgy másnak is van itt 2500 kupakja és mégsem tudja biztosra hogy ezek a nyerők. Az pedig hogy az utolsó 6 (vagy 7) nyerőszámot adta meg mint nyertes egyértelműen bizonyitja hogy tudja mi a szitu..Sajnos ez tény. Mert ha csak úgy tudná mint mások (sejti) akkor nem pont az utolsó számok lettek volna megálmodva...
Túlspilázzátok. Nagyforgalmú kocsmában az első két hét alatt összejöhetett 2-3ezer kupak. Excel táblába berögzíti az ember a kódokat, sorba rendezi, és máris világosan látja, mik a nyerőszámok. Amiből egy sincs.
" alt="
">
" alt="
"> Ennyi az egész. Én is tudtam, 2 hét után, 2700 kupak alapján
" alt="
">
Tavaly se nyertünk vele, valszeg idén se fogunk, a nyerő kupakok alighanem egy építkezésen végzik, dicstelenül elhajítva, ez van. Ez egy hülye játék, ne idegeskedjetek rajta. Majd nyerünk mással
" alt="
">

Tavaly se nyertünk vele, valszeg idén se fogunk, a nyerő kupakok alighanem egy építkezésen végzik, dicstelenül elhajítva, ez van. Ez egy hülye játék, ne idegeskedjetek rajta. Majd nyerünk mással

Ilyen pontosággal meghatározni...? Blah blah. Nem kocsmáros ez hanem csókos...
Vagy kocsmáros, amit eddig nem tudott nyúlni ott, mert nem jött ki, azt most nyúlná tőlünk, az tuttira nyerő. Érdekes, hogy meg sem védi magát.
Lehet parafenomén, és tényleg tudja, és ne bántsuk!
De azt nem érzi, hogy ő van középpontban?
Lehet parafenomén, és tényleg tudja, és ne bántsuk!
De azt nem érzi, hogy ő van középpontban?
Én is folyton számokat látok, de az álmoskönyvem csak ennyit mondott: CSUKD BE A MATEK KÖNYVET!!!
A lottó számokat nem mondta (a Sopronikat meg már úgyis tudjuk)
" alt="
">
" alt="
">
A lottó számokat nem mondta (a Sopronikat meg már úgyis tudjuk)

Esetleg önállóan visszaolvasol hétfőig, ott az összes eddigi szám!?
Vagy megnézed a www.soproni.hu -n...
Vagy megnézed a www.soproni.hu -n...
szevesztok valaki el küldhetnénekem vagy ki irhatná mik a nyerö számok kösz
" alt="
">

Rizsaska: nekem kb. 300 db kupakom és az enyém is rengeteg a nyerő melletti szám, de azt eladom neki 2000 FT-ért természetesen db-ját
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

egyébként közel 250 nyitófülem van. A nyerőszámok melletti mind megvan
" alt="
">

ez nem gyanús, hanem egyértelmű. Azért az utolsó számokat irta le mert addig esélye lehetett rá hogy vki eladja neki....
haggyán hogy tudja hogy mizu,,de csúnya módon próbálta kicsalni bárkiből a nyertes számokat...
hm ha vki eladott vna neki egy autot 2000 ft-ért pl...Jó üzlet.
haggyán hogy tudja hogy mizu,,de csúnya módon próbálta kicsalni bárkiből a nyertes számokat...
hm ha vki eladott vna neki egy autot 2000 ft-ért pl...Jó üzlet.
rengeteg kupakom van, de a "megálmodott" számok közül egyikse
" alt="
">

hát ez tényleg jó, meg is nézem a kupajaimat hátha megtalálom a megálmodott számokat
" alt="
">

szerintem is tudhat valamit,bár én is hiszek a megérzéseimben...na de gyerekek!!!!ez már több mint gyanús...
Igen, ez (Soproni) pedig egy tisztességTELEN játék!
Ezért örülök, ha bármely fórumos más játékon nagyot tud nyerni, mert akkor látszik, hogy nem kamu volt!
Ezért örülök, ha bármely fórumos más játékon nagyot tud nyerni, mert akkor látszik, hogy nem kamu volt!
igen kis rafkósnak gondolta magát, hogy a játék elején meghirdette a legutolsó 6 számot hogy megvenné babonából..Hátha addig vki eladja...
Csak teltek a hetek és hát odaértünk hogy kiderült hogy ő mit tud...
" alt="
">
Csak teltek a hetek és hát odaértünk hogy kiderült hogy ő mit tud...

tweety: Ezt már én is levettem egy ideje. Azért nem irtam még be mert gondoltam várom hogy kifejlődjön a dolog.
De amúgy ennyit a titkos számokról. Arról nem is beszélve hogy milyen pofátlanság ilyen áldumával ide állni.....
álmosköny...jah
De amúgy ennyit a titkos számokról. Arról nem is beszélve hogy milyen pofátlanság ilyen áldumával ide állni.....
álmosköny...jah
Érdekes!
A két utoljára kihírdetett számot keresi! Szerintem, akinek megvannak a "megálmodott" számok jól figyelje az ezt követő heteket!
" alt="
">
Tuti nyer, én meg azt álmodtam!
" alt="
">
A két utoljára kihírdetett számot keresi! Szerintem, akinek megvannak a "megálmodott" számok jól figyelje az ezt követő heteket!

Tuti nyer, én meg azt álmodtam!