Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 18 oldal |
Remélem, eszükbe jut továbbküldeni a kupakokat. Olvastam én is a cikket a metróban, de az oldalukat elfelejtettem. Ha tudod, írd már légyszíves, legf. írok egy mailt, hogy van egy ötletem a kupakokat hova tenni, ha még nekik nem jutott az eszükbe.
"Csaknem 100 ezer műanyag kupakból készítettek mozaikot főiskolások és egyetemi hallgatók szombaton a városligeti műjégpályán Budapesten. Eredetileg kétszázezer kupakoból akarták kirakni a képet, de nem volt elég idő a befejezéshez. "
Szia Kinga!
Salgótarjánban a Mackóvár oviban és a Közgében gyűjtik a kupakokat.
Salgótarjánban a Mackóvár oviban és a Közgében gyűjtik a kupakokat.
Köszönöm a segítséged 

kinga002
Ha valahol gyűjtik a városodban, idővel kiderül. Legfeljebb, ha van olyan helyi újság a városotokban, aki foglalkozik helyi ügyekkel, pl. karácsonyra ajándékokat gyűjt gyermekintézménynek, stb. - nálunk ilyen az észak Miskolcon -, akkor tőlük kérdezd meg emailben. Hátha reagálnak vmit. Jobb ötletem nincs. De azért ne dobd ki, én is kb. fél évig gyűjtögettem, míg olvastam a cikket.
Ha valahol gyűjtik a városodban, idővel kiderül. Legfeljebb, ha van olyan helyi újság a városotokban, aki foglalkozik helyi ügyekkel, pl. karácsonyra ajándékokat gyűjt gyermekintézménynek, stb. - nálunk ilyen az észak Miskolcon -, akkor tőlük kérdezd meg emailben. Hátha reagálnak vmit. Jobb ötletem nincs. De azért ne dobd ki, én is kb. fél évig gyűjtögettem, míg olvastam a cikket.
Sziasztok !
Én is gyűjtöm a kupakokat
Egerben vagy Salgótarjánban nem tudtok olyan helyet ahol le lehetne adni őket ?
meddig lehet gyűjteni ?
hello,
Én is gyűjtöm a kupakokat

Egerben vagy Salgótarjánban nem tudtok olyan helyet ahol le lehetne adni őket ?
meddig lehet gyűjteni ?
hello,
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=54059
Ha van helyed, akkor gyűjtögesd. Ha ma nem is, de idővel hátha elkezdik gyűjteni vagy kiderül, hogy már gyűjtik egy hete. Én is kb. fél évig csak gyűjtögettem a kupakokat, kerülgettem, de aztán csak sikerült odaadnom.
Győrben tudtok valahol leadó-helyet?
Samidala
nagyjából bármilyet. Cólás, üdítős, ásványvizet, mosószeres, gyógyszeres, stb. ,puha legyen, ne a legkeményebb. Pl. a filctollból is van az a vékonyhegyű, puha kupakú, az is jó. Úgyis átválogatják mérés előtt,szóval a kilincset nem érdemes beletenni.
(Papírgyűjtésnél hallottam, hogy kilincset is tettek az újságpapírok közé...)
nagyjából bármilyet. Cólás, üdítős, ásványvizet, mosószeres, gyógyszeres, stb. ,puha legyen, ne a legkeményebb. Pl. a filctollból is van az a vékonyhegyű, puha kupakú, az is jó. Úgyis átválogatják mérés előtt,szóval a kilincset nem érdemes beletenni.

Vihetek bármilyen kupakot? Vagy csak valamelyik cégét?
Utoljára, még télen csak Coca Colást gyűjtöttek.
Utoljára, még télen csak Coca Colást gyűjtöttek.
először is sziasztok, utána néztem egy pár helyen és ennyi címet tudok, meg osztomveletek, ja és az édesanya mobilszáma 30/447-6379
Kupakleadóhelyek Budapesten:
Kőbányai Szabadidőközpont, Zuglói Evangélikus Egyházközösség, Bécsi úti Praktiker, Flórián Üzletközpont - Óbuda, Csiki-Bege Autópláza Békásmegyer, Europark - földszinti információs pult
Azt hiszem így hirtelen ennyit tudok.
Kupakleadóhelyek Budapesten:
Kőbányai Szabadidőközpont, Zuglói Evangélikus Egyházközösség, Bécsi úti Praktiker, Flórián Üzletközpont - Óbuda, Csiki-Bege Autópláza Békásmegyer, Europark - földszinti információs pult
Azt hiszem így hirtelen ennyit tudok.
Flórián Üzletközpontban van gyűjtés. Ma is vittem egy szatyor kupakot.
gerakati
Szívesen. De ha elmentek az europarkba, stb. helyre, írjátok már meg, hogy tényleg van-e még gyűjtés... Mégis csak a blikk írta...
Szívesen. De ha elmentek az europarkba, stb. helyre, írjátok már meg, hogy tényleg van-e még gyűjtés... Mégis csak a blikk írta...
krysztasz, köszi az infót
A mai blikkben:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=52913
a cikkből: "Alexék címére, a 6000 Kecskemét, Mártírok útja 30-ba, de a fővárosban is gyűjtik három helyen: az Europarkban, a Flórián üzletközpontban és a Bécsi úti Praktikerben."
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=52913
a cikkből: "Alexék címére, a 6000 Kecskemét, Mártírok útja 30-ba, de a fővárosban is gyűjtik három helyen: az Europarkban, a Flórián üzletközpontban és a Bécsi úti Praktikerben."
Krysztasz, köszi a cikket. Hát sokkal okosabb nem lettem, de legalább biztos, hogy valahol megint gyűjtik.
Ha valaki tud Budapest környékén gyűjtést, lécci írjon ide, vagy nekem.
Köszi:Kata
Ha valaki tud Budapest környékén gyűjtést, lécci írjon ide, vagy nekem.
Köszi:Kata
gerekati
Nálunk Miskolcon az észak újság gyűjti febr. végéig az irodájukban -egyenlőre.
A blikk cikk:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=52760
Jellemző, hogy egy konkrét helyet sem írtak... vagy pedig az újsgában szerepel. Szeirntem előbb-utóbb a helyi újságok is megírják.
Nálunk Miskolcon az észak újság gyűjti febr. végéig az irodájukban -egyenlőre.
A blikk cikk:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=52760
Jellemző, hogy egy konkrét helyet sem írtak... vagy pedig az újsgában szerepel. Szeirntem előbb-utóbb a helyi újságok is megírják.
Tery
Írnak elérhetőséget? Hová, kinek lehet elvinni a kupakokat? Esetleg egy telefonszám? Köszi Kata
Írnak elérhetőséget? Hová, kinek lehet elvinni a kupakokat? Esetleg egy telefonszám? Köszi Kata
A mai Blikk 6.oldalán van a cikk arról a kisgyerekről akiért most gyűjtik a kupakokat.