Sziasztok, keresem a füles 2017/31 számából 33. Oldalon található gyermek rovatból a kép számait a kis füles 2017 augusztus 9 oldalához
Elöre is köszönöm
Köszönöm Drimi!
Egy ilyen könnyű rejtvény is kifog rajtam

" alt="

">
- Laci bácsi már a tüzijátékot várja !
Sziasztok!
Az eheti Füles 5. oldalán a pályázati rejtvény megfejtése elég furán hangzik: "Lacikám simára tűzijátékot várja"
Nektek is ez jött ki vagy? Vagy én nem tudok rejtvényt fejteni?

" alt="

">
"Lacikám is már a tűzijátékot várja"- ennek lenne értelme..
gigieva! a Füles 31.számának betűi, amik kellenek a beküldendő poénhoz: 2-n, 3-y, 6-o, 7-m, 11-a, 15-é, 18-s sok sikert Neked is!

" alt="

">
Sziasztok! sajnos nem sikerült beszerezni a Füles 31. számát és a 23. oldalon található rejtvény néhány betűje érdekelne. Cserébe tudok segíteni a 32., 33. szám megfejtésében. köszönöm.
A rejtvény tutira hibás, semmi értelme az egyéniségnek, szerintemd egy édiséget akartak vagy vmi hasonlót...
A poénvadászat egymillió forintos rejtvényének 2. szavát elfelejtettem felírni, azonban a logika alapján "hogy" lenne. Helyes?
Minden betűt külön leellenőriztem (pl. falu a Pannonhalmi járásban), értelmes szót is kaptam, de maga a megfejtés, így egyben, nem túl értelmes.
A neve megvan a plüssnek, az azt követő rész nem stimmel, a rejtvény második része megint rendben van.
A plüss sütőtökről szól.

" alt="

">
Nem egyszerű.

" alt="

">
Nektek értelmes a Penny rejtvény megfejtése?
A 27.heti születésnapi vadászat szava: tudod
sziasztok!
A Poénvadászat múlt heti 27.-i számának a milliós játékhoz tartozó megfejtését megadná valaki? Elvileg a 7.o-n van. Múlt héten nem tudtam megvenni a lapot.. köszönöm!
Úgy a jó, legalább sok rossz megfejtést küldenek be!
Linkedinen is fent vagyunk. "Linkedin", tudod....
Sziasztok!
Fejti valaki a penny-s rejtvényt, ami a heti reklámújságban van?
Nekem egy kicsit zagyvának tűnik a megfejtés?
"Linked inen is fent vagyunk" ???
Ha valaki segít előre is köszi!
Éva
Zsolesz180 Köszönöm a 20 számot már beküldtem 21 számot ma kezdtem el fejteni a szám szerintet nem de így beküldöm KÖSZÖNÖM!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások