Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 319 oldal |
Azt hittem vmi jobb hír...
sajnos ehhez elég egy pillanatnyi nemodafigyelés
" alt="
">

Szerencsésen megúsztunk egy gyalogos gázolást.
Elfelejtett körbenézni....
Elfelejtett körbenézni....
Juj mi volt az???
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

Drága Fortuna!
Köszönöm a mai estét,minden nyereménynél többet ér!
Köszönöm a mai estét,minden nyereménynél többet ér!
Kinder Buenoval VALAMIT! Jó lesz az autó is.
Én továbbra is egy lakást vagy házat szeretnék nyerni lehetőleg Budapesten vagy egy téliesített nyaralót a Balaton partján. Pár évvel ezelőtt még elég sok ilyen játék volt Kraft Foods, Nescafé, Interspar, Raffaello stb., de mostanában nem nagyon hirdetnek meg ilyet. Hátha majd Karácsonyra!
Annak is örülnék, ha a kisebb értékű nyeremények normálisabbak lennének. Mikor jönnek már rá a hirdetők, hogy a logójukkal ellátott bögre vagy törölköző nem nagyon népszerű nyeremény? Ha más nem jut eszükbe, akkor inkább adhatnának egy ajándékcsomagot a saját termékeikből, még annak is több értelme lenne, mint a haszontalan kacatoknak.
Annak is örülnék, ha a kisebb értékű nyeremények normálisabbak lennének. Mikor jönnek már rá a hirdetők, hogy a logójukkal ellátott bögre vagy törölköző nem nagyon népszerű nyeremény? Ha más nem jut eszükbe, akkor inkább adhatnának egy ajándékcsomagot a saját termékeikből, még annak is több értelme lenne, mint a haszontalan kacatoknak.
Spar-Podravka, Spar- aludobozos es Venusz vagy Floriol nyeremenyjatekot nagyon szeretnek
szeretnék már végre nyerni a buenoval. Kb. 10 éve volt játékuk amikor a csomagolasbol kellett pontokat kivagni. mivel finom sokat vettünk, ahol jó áron volt, vagdostunk, ragasztottunk, küldtünk. Lett egy-egy dzseki, pen, pár utitakaro. DzSEekik jók voltak nagyon, de most már kuka. Azóta minden játéknál vettünk hasonló mennyiségben, semmi semmi nyeremény. Inkább nagyobb mennyiségben. nekünk tetszenek a nyeremények. talán vissza lehetne térni a garantált, választott nyeremények világába. FŐDÍJ azok között akik legalább 99 kódot töltöttek fel.
Fortuna köszönjük az elmúlt hónapot, ezt a bulis nyereményt meg pláne.
Kérlek maradj velünk.
Kérlek maradj velünk.
Engedélyt kérek meghunnyászkodni... és elmenni fagyizni... :-*
...és amíg én osztozkodok, addig más harácsol... így azt gondolom az én életvezetésem kicsit humánusabb, de Cirbolya Veled tényleg nem szeretnék vitába szállni, meg haragot...
Csak bati beírása annyira tetszett és vicces volt...
" alt="
">
Csak bati beírása annyira tetszett és vicces volt...

Így van mivel korlátoznak így néha nekem is bér neveket kell használnom... és miután bér neveket használok, adom a felét... nem a szomszéd kiskutya nevén nyerem meg magamnak a 87. nyereményt... így sok esetben más is jól jár... v. járhat...
Az auchan pgnél meg nem volt korlátozás de hiába küldök be magamnak 10t, úgyis egyszer vagyok a kalapban...
A többi meg csak ironikus vicc... csak az a baj néha nem értitek...
Szóval a mondandóm utolsó x sora az vicc...
Az auchan pgnél meg nem volt korlátozás de hiába küldök be magamnak 10t, úgyis egyszer vagyok a kalapban...
A többi meg csak ironikus vicc... csak az a baj néha nem értitek...
Szóval a mondandóm utolsó x sora az vicc...
Paint,
az hol gyakorlatias, hogy a korlátozást propagálod, miközben "Ha nyerünk, felezünk" jeligével te is gyűjtöd időnként a neveket-címeket néhány játékhoz? Ezek után miért venné bárki komolyan a felháborodásod meg az életvezetési tanácsaid? Hadd játsszon, nyerjen, dolgozzon stb. már mindenki azt és ott ahol tud v. akar...
az hol gyakorlatias, hogy a korlátozást propagálod, miközben "Ha nyerünk, felezünk" jeligével te is gyűjtöd időnként a neveket-címeket néhány játékhoz? Ezek után miért venné bárki komolyan a felháborodásod meg az életvezetési tanácsaid? Hadd játsszon, nyerjen, dolgozzon stb. már mindenki azt és ott ahol tud v. akar...
Ahhoz az utolsó bejegyzéshez, ugye-ugye mondom én a korlátozást, de vmi komolyabbat... meg már címre is... mert vannak akik nem bíííírnak magukkal.
Függetlenül attól h. én nem akarok nyerni egy fostos hangszórót sem...
" alt="
">
Még talán az air sofa szóba jöhetett volna... de mire észbe kaptam már másik aji volt.
De majd bagóért veszek pár év múlva karikor.
Aki pedig kamera eladásból akarna élni üzenem el lehet menni dolgozni, ha ostoba a fejed és nem vesznek fel, tanulj...
Ha úgy nézel ki mint egy hányás. nem a ruha teszi az embert de sokat segít.
De ha végképp nem vesznek fel sehová ott a közmunka... tök jó helyek vannak, tök jó fej emberekkel...
...és amíg dolgozol, lehet tud nyerni más is...
" alt="
">
Tudom én vagyok megint a bunkó... de inkább nevezzük gyakorlatiasnak.
Függetlenül attól h. én nem akarok nyerni egy fostos hangszórót sem...

Még talán az air sofa szóba jöhetett volna... de mire észbe kaptam már másik aji volt.
De majd bagóért veszek pár év múlva karikor.
Aki pedig kamera eladásból akarna élni üzenem el lehet menni dolgozni, ha ostoba a fejed és nem vesznek fel, tanulj...
Ha úgy nézel ki mint egy hányás. nem a ruha teszi az embert de sokat segít.
De ha végképp nem vesznek fel sehová ott a közmunka... tök jó helyek vannak, tök jó fej emberekkel...
...és amíg dolgozol, lehet tud nyerni más is...

Tudom én vagyok megint a bunkó... de inkább nevezzük gyakorlatiasnak.
bati-kar, hogy az oldalon nem lehet lajkolni.
Időnként kapnál tőlem. Pl.az utolsó bejegyzésedert
" alt="
">
Időnként kapnál tőlem. Pl.az utolsó bejegyzésedert

Tv, autó,utazás jöhet 🍀🌞
tv, auto, utazas jöhet, de a pöttyös födijnak is örültünk volna...
Autóóóót! Na meg pénzt. egyszerre elég lesz az egyik, azután jöhet a másik!
" alt="
">

Annyira vágyik a fiam egy hangszóróra
" alt="
">
Légyszi-légyszi-légyszi

Légyszi-légyszi-légyszi