Kedves Fortuna!
Köszönöm az eddigieket! Idén a kerékpárról már lemondtam,tavaly nagyon sokat játszottam érte,de semmi...
A Nagy Őt meg elveszítettem :'(
Mostmár bárminek örülnék...
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 320 oldal |
Nem tudok én elég hálás lenni Neked. Már már a szimpla köszönöm kevés lehet. Csak próbálok méltó lenni a jó dolgokhoz, mintha megérdemelném. :-*
Fortuna! Most nem magamnak kérnék...
Azt szeretném,hogy mindenki,így a karácsony közeledtével gondoljon másokra is. Voltam Győrben a testvéreméknél és elég sokat sétáltunk.
Az aluljáróban láttam 1 hajléktalant. A mi kis városunkban nincsenek,ezért is volt nekem fura. De rossz érzés volt úgy elmenni mellette,hogy senki nem foglalkozott vele,mintha ott sem lett volna.
Én szinte minden hónapban adakozom,bár ezt nem verem nagy dobra,de nagyon jó érzés! Árva kutyusoknak szoktam 1kis pénzt küldeni.
Na jó,azért 1et kívánnék
" alt="
"> a sógornőm nagyon szeretne 1kávéfőzőt,azt nyernék neki szívesen!
" alt="
">
Azt szeretném,hogy mindenki,így a karácsony közeledtével gondoljon másokra is. Voltam Győrben a testvéreméknél és elég sokat sétáltunk.
Az aluljáróban láttam 1 hajléktalant. A mi kis városunkban nincsenek,ezért is volt nekem fura. De rossz érzés volt úgy elmenni mellette,hogy senki nem foglalkozott vele,mintha ott sem lett volna.
Én szinte minden hónapban adakozom,bár ezt nem verem nagy dobra,de nagyon jó érzés! Árva kutyusoknak szoktam 1kis pénzt küldeni.
Na jó,azért 1et kívánnék
" alt="
"> a sógornőm nagyon szeretne 1kávéfőzőt,azt nyernék neki szívesen!
" alt="
">
" alt="
">
Ez a gyermelyi nem szeret engem ,pedig én szeretem
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm szépen!
" alt="
"> :*
" alt="
"> :*Kedves Fortuna! Egy telót és egy utazást szeretnék
" alt="
">
" alt="
">
Kedves Fortuna!
Köszönöm az utazás már megvan,a kocsi és a TV meg egy szuper kerékpár jöhet
" alt="
">
Köszönöm az utazás már megvan,a kocsi és a TV meg egy szuper kerékpár jöhet
" alt="
">Köszönjük.... :-*
Kedves Fortuna!
Rég voltál vendég nálam,ezért meginvitállak
" alt="
">
Kerékpárt,laptopot,vagy tabletet szeretnék!
Rég voltál vendég nálam,ezért meginvitállak
" alt="
">
Kerékpárt,laptopot,vagy tabletet szeretnék!
Fortunácska ,köszönjük az eddigieket
" alt="
"> a héten szívesen látunk
" alt="
">
" alt="
"> a héten szívesen látunk
" alt="
">:-)
Azt hittem vmi jobb hír...
sajnos ehhez elég egy pillanatnyi nemodafigyelés
" alt="
">
" alt="
">Szerencsésen megúsztunk egy gyalogos gázolást.
Elfelejtett körbenézni....
Elfelejtett körbenézni....
Juj mi volt az???
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortuna!
Köszönöm a mai estét,minden nyereménynél többet ér!
Köszönöm a mai estét,minden nyereménynél többet ér!
Kinder Buenoval VALAMIT! Jó lesz az autó is.
Én továbbra is egy lakást vagy házat szeretnék nyerni lehetőleg Budapesten vagy egy téliesített nyaralót a Balaton partján. Pár évvel ezelőtt még elég sok ilyen játék volt Kraft Foods, Nescafé, Interspar, Raffaello stb., de mostanában nem nagyon hirdetnek meg ilyet. Hátha majd Karácsonyra!
Annak is örülnék, ha a kisebb értékű nyeremények normálisabbak lennének. Mikor jönnek már rá a hirdetők, hogy a logójukkal ellátott bögre vagy törölköző nem nagyon népszerű nyeremény? Ha más nem jut eszükbe, akkor inkább adhatnának egy ajándékcsomagot a saját termékeikből, még annak is több értelme lenne, mint a haszontalan kacatoknak.
Annak is örülnék, ha a kisebb értékű nyeremények normálisabbak lennének. Mikor jönnek már rá a hirdetők, hogy a logójukkal ellátott bögre vagy törölköző nem nagyon népszerű nyeremény? Ha más nem jut eszükbe, akkor inkább adhatnának egy ajándékcsomagot a saját termékeikből, még annak is több értelme lenne, mint a haszontalan kacatoknak.
Spar-Podravka, Spar- aludobozos es Venusz vagy Floriol nyeremenyjatekot nagyon szeretnek