Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 9330 oldal |
Igen, szerintem is jobb volt. Amiből a több nyeremény van, az nem egy nagy nyeremény, de a főnyereményből sem érdekelne mind. Plusz nem szeretem, ha a csomagolás belsejében van a kód(bár nyilván van előnye is), mert ahhoz ki kell bontani az egyébként is elég szikkadt croissan-t, akkor is, ha nem akarod(még)megenni. Hát ez van, nem kell mindennel játszani.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nem kérdés, nem válasz, de nem is off.
7days 2 hónap, 48 nyerő időpont, beleértve a 3 fődíjat is...
Ha sokára is jött meg, a tavalyi azért jobb volt. Szerintem.
És
A Résztvevő a vásárlás későbbi igazolása céljából köteles megőrizni a 7Days croissant termék megvásárlását igazoló nyugtát és a promóciós csomagolást. A Szervező jogosult a Résztvevőtől a nyeremény átadásáig bármikor kérni a nyugta és a promóciós csomagolás bemutatását, továbbá jogosult visszautasítani a sérült, egyéb módon megrongálódott vagy módosított nyugtát, azonosíthatatlan promóciós csomagolást.
7days 2 hónap, 48 nyerő időpont, beleértve a 3 fődíjat is...
Ha sokára is jött meg, a tavalyi azért jobb volt. Szerintem.
És
A Résztvevő a vásárlás későbbi igazolása céljából köteles megőrizni a 7Days croissant termék megvásárlását igazoló nyugtát és a promóciós csomagolást. A Szervező jogosult a Résztvevőtől a nyeremény átadásáig bármikor kérni a nyugta és a promóciós csomagolás bemutatását, továbbá jogosult visszautasítani a sérült, egyéb módon megrongálódott vagy módosított nyugtát, azonosíthatatlan promóciós csomagolást.
Paintuci
Felülről az első "bekezdés" vége felé volt, kb 5. sorban. Egy 6 jegyű kód, nem a vonalkód környékén, és lejárata is volt. Én szombat délután vásároltam, és vasárnap éjfélig volt érvényes.
De már kidobtam, úgyhogy ezért a kb. helymeghatározás
Felülről az első "bekezdés" vége felé volt, kb 5. sorban. Egy 6 jegyű kód, nem a vonalkód környékén, és lejárata is volt. Én szombat délután vásároltam, és vasárnap éjfélig volt érvényes.
De már kidobtam, úgyhogy ezért a kb. helymeghatározás
sada akkor lehet empátiából nem kéne taglalni a repülő járatokat, miközben mások az életükért küzdenek. Bár nem gondolkozunk egyformán. 😉
askm azon se találom.
Szerintem a bolt helyét.
Bravos nyereményjáték regisztrációjánál a település nevéhez az én lakhelyemet kell írmi vagy az üzlet helyét melyik településen van, játékszabályzat nem tartalmazza, én pedig most belekeveredtem
timotka
Március 7-én váltottam be.
Március 7-én váltottam be.
fozo.gabi
Szívesen. Lehet, a Belvitával külön szerveznek játékot... jó lenne.
Szívesen. Lehet, a Belvitával külön szerveznek játékot... jó lenne.
sada Bocsi, nem láttam.
Agi80 Mennyi idő után küldték?
Paintuci
A KIK applikációs játéknál nem a blokkon van a kód, hanem egy külön nyugtán, amit a blokkal együtt kaptál elvileg.
A KIK applikációs játéknál nem a blokkon van a kód, hanem egy külön nyugtán, amit a blokkal együtt kaptál elvileg.
Paintuci
Ez nagyon igaz.
De arra sajnos nincs ráhatásunk.
Ez nagyon igaz.
De arra sajnos nincs ráhatásunk.
A kik applikációs játéknál a blokkon hol van az a kód amit fel kell tölteni?
Sziasztok
Nescafé pontgyűjtős nyereményjáték - ma megkaptam a Fővárosi Állat- és Növénykert belépőt (ezek szerint nem várják meg a játék végét)
Nescafé pontgyűjtős nyereményjáték - ma megkaptam a Fővárosi Állat- és Növénykert belépőt (ezek szerint nem várják meg a játék végét)
Mások az életükért küzdenek azokon a területeken, meg kicsit arrébb a szomszédban. Milyen jó itt, itt a repülőgép járatok miatt aggódhatunk.
bazsapara köszi a játékinfót 🙂
A győrinél sajnálom, hogy így elsőre úgy látom, hogy a belvita nem játszik.
A győrinél sajnálom, hogy így elsőre úgy látom, hogy a belvita nem játszik.
bazsapara
A P&G játék már egy hete fenn van a főoldalon.
A P&G játék már egy hete fenn van a főoldalon.
De Izrael nem lő Ciprus felé.
Ez igaz, de Izrael például csak 320 km-re van. Mi nem mondanánk le az utat(még), de ha tovább ritkítják a járatokat mondjuk azért, mert nem telnek meg a gépek a nyaralók hiánya miatt, az azért már komolyan bekavarhat.