Az Oreo írja hogy nyertem egy takarót.
Küldjem az adataim és a blokkot. Na de melyik blokkot? Nem írják.
Más is járt már így?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 9362 oldal |
Ma kaptam emailba értesitést zewa nyereményröl ..Screvotol kapot még valaki nem tudom mi lehet..
valaki próbált már meg blokkot feltölteni a Lidl-Lays nyerj okostévét játékra? 06.01-től keződött
A Fa játék szerintem országos...
Vöslauer oldalán valakinek sikerült már pályázatot beküldeni? Hiba üzenetet ír ki ! Már írtam nekik emailt múlt heten nyilván azóta várom a választ...
Sziasztok! A Szerencsejáték Zrt. Facebook oldaláról tényleg eltűntek a sorsjegy akciós élő adások vagy csak én vagyok béna és nem találom?
Borsodi sör játéknál,ha nyer valaki elég a kódos nyitófül vagy kell blokk is hozzá? (még nem játszottam,csak érdeklődöm).
Lidl - Vénusz behalt.
Köszönöm mindenkinek! Telefonról sikerült.
Telefonról működik.
Én ma nem töltöttem fel, de lehet, hogy megint csak telefonról működik...
MázlistaFL nálam sem működik
Működik valakinek a Márkakód feltöltés?
Lidl - Podravka
Küldeni akartam be egy páHázatot, de kiírta a rendszer, hogy "Ez a mező egyedi értéket kíván és a '31900563' érték már használva van.
Csak úgy tudtam beküldeni, hogy a végére írtam még egy nullát...
Nyomtam egy print szkrínt és elküldtem válaszként a visszaigazoló e-mail-jükre némi magyarázattal.
Ezek szerint a program csak az AP számot figyeli (a vásárlás dátumát/időponTYát nem) és valaki előttem már vásárolt + páHázott olyan blokkal, aminek az AP száma a 31900563 vala...
Ánbölívöbó...
Küldeni akartam be egy páHázatot, de kiírta a rendszer, hogy "Ez a mező egyedi értéket kíván és a '31900563' érték már használva van.
Csak úgy tudtam beküldeni, hogy a végére írtam még egy nullát...
Nyomtam egy print szkrínt és elküldtem válaszként a visszaigazoló e-mail-jükre némi magyarázattal.
Ezek szerint a program csak az AP számot figyeli (a vásárlás dátumát/időponTYát nem) és valaki előttem már vásárolt + páHázott olyan blokkal, aminek az AP száma a 31900563 vala...
Ánbölívöbó...
Sziasztok, valaki nyert már a Milka monopoly játékon? Illetve a Globussal?
" alt="
">
" alt="
">Puzsi10 2026-06-06 :: 06:42
Timotka
ezek hétfő, kedd.😉
Timotka
ezek hétfő, kedd.😉
timotka 2026-06-03 :: 21:56
Puzsi10 zek mikori feltöltések?
Puzsi10 zek mikori feltöltések?
Köszönöm szépen!
Rókakoma, én Reálban vettem fél literes Márkát.
Köszi a válaszokat... Sör az jó hír, 😋 bárcsak minden nyeremény ilyen hamar jönne. 🤔🙄