köszi még egyszer, szia Zotyesz!
Most kilépek a fórumból és elmegyek a dolgomra

aha, kész is van

Zotyesz, akkor sikerült neked is befejezned a képet!?

hát jah
Ma te, korábban én és ez így megy mióta játék van.
Kösz, hogy írtál, már nem akartam reklamálni mert szégyellem magam, hogy állandóan írogatok az ügyfélszolgálatnak!
Kösz, hogy reklamáltál.
Már csak két játék van, remélem nem szívatnak azoknál is minket.
dorati ja kicserélték, mert reklamáltam wazzeg
KICSERÉLTÉK A 8. KÉPRÉSZLET KÉRDÉSÉT!
LEHET GONDOLKODNI!

kesukati: szívesen, bár tudnék a másik kérdésre is rávezetést.
A keresőben létezik Club Karaván, de ilyen lap.hu viszont nincs, ami a feltett kérdésre passzolna.
Tegnap ilyenkor már korrigálták a hibát, nem értem modt miért nem. Talán senkisem reklamált?

Köszi dorati a rávezetést, igy már én is kitaláltam.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, egy kérdést sehogy sem találok meg?
-Egy klub, ahol a tagok lakókocsikkal közlekednek, de a karaván itt nem a tevékre vonatkozik!
Köszi előre is
tényleg! 19 kérdésem van meg ,de mind a 20 ki van színezve,mintha megfejtettem volna. még senkinek sem lehet meg,mert az élen lévő emberkének 445 ponttal van többje,mint nekem és ugye a bónusz pont 800. teát hiba van az oldalon
Prof!
Szerintem te gondolod jól a dolgot, mert senki sem tudta megfejteni a kérdést. Ismét van egy baki a képrészletekben. Ha türelmesen várunk hamarosan megoldódik a probléma, mint tegnap.
kesukati!
A leghidegebb hellyel kapcsolatban ne a lakás helyiségeiben gondolkodj, hanam egy nagyon is használati tárgyban, amelyben tároljuk a vásárolt vagy főzött romlandó dolgokat.
Sajnos a klub kérdés nekem sem megy!!! én is segítséget kérek!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Törpi! Én kb. 4 órája keresem a lakókocsisra a választ, de már kezdtem azt hinni, hogy hibás a kérdés. Ezek szerint nem??
Sziasztok, jó reggelt
törpi

ha minden kérdésre tudod a választ, akkor légy szíves adj nekem és sok társunknak egy kicsi rávezetést
a 8. képrészlet kérdésére, hogy sok-sok keresgélés után végre
megtudhassam a megfejtést
Egy klub, lakókocsikkal közlekednek a tagok a karaván ...........
megvan a mai összes kérdésem megfejtése,de a végén nem kaptam bónusz pontot. ti sem?
Sziasztok!
Két kérdésre nem tudom a választ (szerintem a két legegyszerűbb), de nem tudok rájönni:
1. Egy klub, ahol a tagok lakókocsikkal közlekednek, de a karaván itt nem a tevékre vonatkozik!
2. A leghidegebb hely a lakásban.
Előre is köszönöm!
Egy kis segítséget kérnék!!!! Egy kérdés hiányzik csak....
Egy klub, ahol a tagok lakókocsikkal közlekednek, de a karaván itt nem a tevékre vonatkozik!
a héten lesz vége a játéknak ? mert én ugy terveztem hogy a végén megnyitok minden oldalt :-) és akkor meglesz minden képem
lehet,hogy én is azt teszem.

Megyek keresk valami focit.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások