Én pedig a Cif-es bögrét szerettem volna! Hát már nem fogom szeretni!

Én hétvégén akartam megrendelni a Coccolino macit, de nem kaptam az e-mailomra semmit, pedig kétszer is próbáltam, és az adatokat is ellenőriztem. Erre most látom, hogy már maci sincsen.

Ma a kollégámmal voltam Tescoban.... Szalon sört akartunk venni, mert húsvétkor sátor táborozik... haverok buli fanta.... aztán a kupakot nekem adja. 2007. 04. 09-es lejáratú sör volt csak...jó sok.... így nem vettünk...

1db 115ft volt.... a hatos csomag meg 699 volt. Ez többre jön ki, mi ebben a logika?
Ráadásul Ő mindennek megnézi a lejáratát.... Sajnos...
Tesco Zalahús egyik csomag rózsaszínes, a másik barna...
Szörnyűűűű

Minya
Igazad van, a vásárlást hirtelen elfelejtettem. De ott is vmi hasonlót magyaráztak, hogy a vevő mégis "könnyen" juthat termékekhez.
Jó a cikk, bár eddig is tudtam nem segélyszolgálat,elvből nincs ilyen kártyám...
Átvernek a Tesco ingyen hitelével! - Leleplezzük a trükköt...
http://www.penzcentrum.hu/cikk-1005550-1.html
A matchban még mindig ott vannak a tchibos játék dobozai

Nekem ugy rémlik, hogy a Pick Szeged Zrt.-t meg is büntették a pontemelés miatt, mert nem tájékoztatták előtte a vásárlókat!

krysztasz, de a Picknél vásárolnod kellett ahhoz, hogy legyenek pontjaid, itt meg ingyen juthatsz hozzá ajándékokhoz.
szerintem is írjatok kultúrált panaszlevelet, mert tényleg pofátlanság. Oké, ingyenes, de a szabály az szabály. Úgy gondolom, hogy megküldik érte cserébe a reklámokat, ami ha hatásos, akkor vesztek belőle ezt-azt, tehát többszörösen jól járnak, mint a pl. a könyvvel.
Akik emlékeznek a pick játékra, ott is korongokat kell küldeni és egy idő után egyszerűen megduplázták az elérhető pontokat. És ott nem 500-ról m entek 1000-re, hanem mind. 1000-ről? Nem játszottam benne, de az érintettek tudják, hogy nagyonon bosszantós volt, viszont nem lehetett ellene tenni semmit.

monicaaa,
igen, én is ma akartam lejátszani őket, és eltűntek.....
Biztos 10-ei sorsolású volt mindegyik.
Tesztelték a keresletet (amit alábecsültek) és összehangolták a kínálattal.
nemakarok megint panaszkodni, de úgylátszik ez egy ilyen nap. nlc-n ma levették azokat a játékokat, amik április 10ig voltak kiírva (néhány könyves játék). vagy én néztem el és ápr. 1ig volt a határidő? határozottan 10-re emlékszem

Jogos a felháborodás, én is így gondolom, ráadásul én is úgy szerettem volna a könyvet. Direkt azért nem váltottam be másra, mert ezt szemeltem ki.
Az igaz, hogy ingyen adják, de a rendszeres látogatókkal csinálják ezt, akik tudják, hogy mennyibe került előtte!
Megértem, hogy fel akarták emelni, mert biztos túl sok ajándék fogy, de hogy ennyivel?Mert még 50-100pontot elnéz az ember, de nem a dupláját!
Én is írtam! Bár nem hiszem, hogy nyitott fülekre fog találni a kifogás, hisz tkp. ingyen adják, amit adnak. Bár az ajándék fejében bombáznak a reklámokkal.
Biztos így lehet!
Elgondolkodtatok már azon, pl. könyv, hogy mennyi idő lesz, még összegyűjtjük?
Az 90 hét, tehát majdnem két év kell ahhoz, hogy egy könyv összejöjjön!Ez azért durva!
Én írtam is nekik, hogy igen nagy lett az infláció, egyik napról a másikra!
Írjunk nekik többen levelet, hátha elgondolkodnak rajta!
Azért az elég elgondolkodtató, hogy néhány hete eltűnt a Bertolli könyv - nekem már csak 20 pont hiányozna az 500-hoz - most pedig csodák csodájára ismét van, csak most már 900. Nem akarok gonosznak tűnni, de szerintem direkt kiszedték egy időre, mert épp eljött az az időszak, hogy sokmindenki az 500 pont közelébe ért, és így már nekik nem érte volna meg

.
Láttuk!
A pólók meg 600 mivipont!

láttátok mennyi lett a bertolli könyv mivin? 900 pont!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások