Cserére várnak: Sok Somat mosogató tabletta, bontatlan csomagolásban!!!, bontatlan fém cd-tok, Dr. Oetker receptkönyvek, Kühl, Sash kazetta bontatlan fóliában, 512-es pen-drive, milka tehén, Coca-cola nyuszik, társasjáték, Elektromos fogkefe, Coca-cola poharak ( 5dl-es), mese, képeskönyv, , Nagyon sok plüss figura, állatka.
Horváth Rozi bevásárlótáskák, Nagyon sok könyv, Vezeték nélküli egér, bontatlan gyári csomagolásban, Konyhai mérleg, 10 kg.-ig mér, oriflame rúzs, szájkontúr, körömlakk. Djuice nyakba akasztható telefontartó , Old Spice övtáska, Matricák, dezodoráló lotion lábra, kézkrém, Fa deo spray, Caola testápoló, sarokpuhító krém, mellápoló zselé.
Lh írtam

Sziasztok!
Én is keresek egy palmolive-s napozógyékényt.
Ha van valakinek kérem írja meg mit szeretne érte.
H.
Cserére van:
- balaton szeletes haláli póló
- globus doboz
- pallmall rádiós toll
- philips olajsütő
Akit esetleg érdekel van pár uj tupperware edényem. Nyereménytárgyra cserélném.
Ajánlatokat mailben várom.
többek között ezek vannak:
elegancia aztali szett
uborkalift
kristály tál 1l-es
flexi tál
mindennapi szögletes szett
stb.
Eladnám vagy étkezési utalványra váltanám: Kismackósátramat, Haribo gyerek karorát,illetve plüss pingvin, rosszcsont plüssteknőc,mobillogo(katicabogaras gyöngyel kirakva).illetve avonos tusfürdök,avonos ora. akit érdekel jelentkezen. tüntesse fel kb. menyit ana érte.
wdetti!
van 13 sióm, mekkora méret a Balaton polo?
Balaton szelettel nyert Haláli pólókat ( hamarosan érkeznek ) Danone fedőfóliára, Balaton csomagolásra, Sió vk-ra, Szentkirályi címkére cserélnék. Konkrét ajánlatot várok :-) Köszönöm
Május 18-20-i Kajak kenu világkupára szóló 2 személyes belépő csere tárgyát képezi.
Panadol rozmár haribóra cserélhető.
Írd meg mennyit adnál.
Intersparos blokk (amivel Kismama, Wellness és Otthon magazin előfizetést lehet nyerni) DANONE fedőfóliákra cserélhető.
Szerintem tuti nyerő.
Konkrét ajánlatokat várok.
Azt tudom, hogy írtál, de írtam neked utánna!A másik mágnes az SZDSZ-es, amit kérdeztél, azért 3 db Haribot, a Jupiért egyenlőre ötöt kérek, vagy a Coca-cola-s nyakbaakival hatot!
írj privit, amikor tudsz!
A kitakatért ill. Jupiért mennyit szeretnél? 3 / db?
szabcsina írtam Neked... v. csak akartam, hogy van olyan nők lapjás mágnesem Köszi...

Van:
-Palmolive napozógyékény(narancs-fehér)
-Prizee-os mobiltartó
-Globus fémdoboz receptkártyákkal
-Coca-colás nyakbaaki
- PallMall-os hűtő és oldaltáska
-KitKat hűtőmágnes
-Jupi hűtőmágnes
Haribora cserélhetők!!!
PANADOL RÖFIT,Rozmárt,Palmolive gyékényt ,kismackó társast,Otps hűtőtáskát Haribó vonalkódokra cserélném
Panadol egér haribora cserélhető
Vasárnapot cserélnék leginkább péntekre, vagy más napra

Elektromos kést szeretnék! Cserébe lenne:dm 21%-os kupon,dm pontok,Rama receptkönyvek,Knorr téli szett,Lamisil kéztörlő,Coop3000 ft
feletti blokkok...
Nicika!
Mit szeretnél még a tollért?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások