love 84! Bekerülni úgy lehet, hogy akár interneten, akár személyesen jelentkezel önéletrajzzal és egészalakos fotóval, valamint arcképpel. De sajnos ez még semmit nem jelent, mert a legtöbb új emberkének végig kell járni a bizonyos ranglétrát (először kóstoltatások, szórólapozás, és utána jöhet a többi). Nagyon ritka az, hogy valakit egyből bedobnak egy Pall Mall promóba.
Mia!
Szerintem is sokkal jobb a HoReCa, csak én azt nem tudom csinálni, mert éjszaka más melóm van... Egyébként nekem a BAT-tól nem, de az ügynökségtől sikerült anyagot szereznem, úgyhogy talán mostmár sinen vagyok!

Radzsi
én 3,5 évig dolgoztam náluk Horecaban. Azért az más(sokkal-de sokkal jobb

mint a nappali promo, bár elég gyakran volt nappali promonk is.
Én sem kaptam semmilyen anyagot tőlük, pedig elég jóban voltam egy-két felsővezetővel

Ez a mostani bögre annyira tetszik, főleg ami rá van írva.

Radzsi! Te Nekik dolizol?? Hogy lehet bekerülni?? Én egyszer doliztam már nekik, de csak beugróra és sürgősen kerestek embereket.
A Váci úti tescoban csak bögi, gyújtó, és táska volt. A táska gagyi.

Szerintem a gyújtó elmegy, volt már jobb is. Viszont a bögi tök jó.

Jövőhéten is lesznek pénteken és szombaton is.
Hostessek lesznek pénteken és szombaton (azaz febr. 9-10.-én) az összes Tesco-ban és Cora-ban! A független üzletekben pedig össze-vissza dolgozunk, de általában péntek délután-este, és szombat délelőtt 4-4 órákat. Ha jól tudom most lesz promó a Kaisers-ben is....
És igen, jól tudjátok, hogy folyamatos ellenőrzés alatt állunk. Ezért van az, hogy 1 ember 1 ajándék, hiszen ha "rajtakapnak" minket, akkor ugrott a jó kis munkánknak és azt szerintem egyikünk sem szeretné!
Ha esetleg egy-egy host/hostess adna több ajándékot, akkor az csak a bátorságán múlik, meg azon, hogy mennyire nem számít neki, hogy a jövőben is foglalkoztassák.
Szia Mia!
Képzeld, elkezdtem utánajárni és én sem kaptam hozzáférhetőséget, pedig Nekik dolgozok évek óta, mint hostess! Úgyhogy ez van, igaz sikerült más oldalról szereznem egy-két dolgot!

nem kérdeztem,mert mindenki ajándékot szeretett volna,nekünk is lett így 2 termosz. de eddigi tapasztalataim szerint egy akció náluk két hétig tart.
törpi! Nem tudod, lesznek a jövő héten is?

kivételesen az ESZTERGOM-i Tescoban is voltak PM hoszteszek
A tescoban ma 10-6-ig vannak a PM hostessek.
dsada: elképzelhető. én most voltam lenn reggel és akkor már ott voltak. nem tudom meddig lesznek, nem vettem cigit
Nem lehet, hogy egyszerre szállták meg az összes tescot?
Miskolcon mikor lesznek? Tudja valaki? Köszi
a Campona tescojánál levő dohányboltnál is voltak Pall Mall hostessek
Ma délután a Váci úti Tescoban is voltak, ahogy Várszegi Viki már jelezte és itt is volt egy ellenőr, aki azt nézte, hogy 1 ember 1 nap csak 1 ajándékot választhat.
Budaörsön, Törökbálinton eddig is egy megjelent ember 1 ajándék. más idegen névre nem ott lévő személyre nem adtak.
Eddig itt úgy szokott lenni,hogy akármennyi ajándékot kaphattam,de mindnél más nevet ,címet kellet mondani.
Mármint hogy 1 ember 1 ajándék?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások