Részvétem a családnak. Láttam a tévében, szinte Ő volt az egyedüli, akinek az arcát is ismertem.
ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 17 oldal |
Őszinte részvétem a családnak!
igen, mondta is az anyukája hogy hihetetlen jó természete volt... 

Nem térek magamhoz én sem. Őszinte részvétem a családjának.
Egyszer találkoztam vele, végig mosolygott.
hihetetlen..
Egyszer találkoztam vele, végig mosolygott.
hihetetlen..
Isten Veled!!! 

Őszinte részvétem a családjának, és a barátainak. Személyesen nem ismerhettem, de a TV2-n én is láttam Őt.
Sajnos nem ismertem őt, de nagyon sajnálom elvesztését! Nyugodjék békében!
Őszinte részvétem!

Azt írta szeptember 13-án, most kerestem vissza az off-ban, hogy majd október elején megírja, milyen volt az idő Törökországban, mert addigra jön haza az anyukája és a fia.
Most olvasom e szörnyű hírt. Én nem ismertem személyesen , de nagyon sajnálom. A családnak őszinte részvétem.
Rettenetesen sajnálom! Teljes szívemből kívánok kitartást a családnak a hirtelen gyászban. Csak jó dolgokra tudok gondolni, amikor Ildicc az eszembe jut.
Én napok óta hiányoltam gondoltam elutazott, de kerestem is mizu Vele...
Nagyon szomorú vagyok...
De nagyon... Az egyik olyan ember volt a Fórumon akit nagyon szerettem...
Kedves, életvidám volt...
Nagyon szomorú vagyok...

Kedves, életvidám volt...
Én meg még nem is ismertem személyesen, csak az anyukáját és a fiát, őket is csak most ismertem meg Törökországban. Nagyon szimpatikusak voltak, általában együtt töltöttük ott az időt. És még jobban fáj, hogy meg sem ismerhettem, pedig sok közös ismerősünk van. Lehet ő már megismer onnan fentről, de én már soha őt.
Isten veled! 

Nem ismertem személyesen, mégis olyan, mintha egy kedves ismerőst veszítettem volna el. Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem a családjának!
Olyan rendes volt ,még ismeretlenül is adott tanácsot!
Az Ő segítségével sikerült tavaly Hasbro játékokat nyernem!
Egyszerűen nem lehet igaz!
Az Ő segítségével sikerült tavaly Hasbro játékokat nyernem!
Egyszerűen nem lehet igaz!
Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak.
Részvétem a családnak és mindenkinek aki ismerte!
Akkor biztos, hogy meghalt. Őszinte részvétem. A sok webes ismerősöm között azon kevesek egyike volt, akinek a nickneve mögött az arcát is ismertem. Nagyon sajnálom.
Isten Veled!
Részvétem a családnak és a barátoknak.