Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 243 oldal |
A fene tudja az jobb volt e??? Ott volt Coop -Onga esete. Amikor meg dobozokba kellett bedobni, vagy bekerült a toboz vagy nem. Aztán ha sokan játszottak zsák esete. Vagy bekerült a zsák vagy nem.
A wny-hez 20 vagy 21 éve csatlakoztál...
Eleinte regizni se kellett, minden hozzászóláshoz újra-meg újra beírtuk a nevünket.
Eleinte regizni se kellett, minden hozzászóláshoz újra-meg újra beírtuk a nevünket.
Na és most mennyi a minimálbér?
Semmi konkrétra, azért írtam "ilyesmit", mert en bloc gondoltam
" alt="
">
A wny-re én 20 vagy 21 éve regisztráltam, a fórum átváltozásán már el se kezdek siránkozni ?D

A wny-re én 20 vagy 21 éve regisztráltam, a fórum átváltozásán már el se kezdek siránkozni ?D
2010-ben 80 Ft volt a sima levél, a minimálbér 73.500 Ft.
2011-ben 90 Ft volt a sima levél, a minimálbér 78.000 Ft.
2012-ben 105 Ft volt a sima levél, a minimálbér 93.000 Ft.
2013-ban 110 Ft volt a sima levél, a minimálbér 98.000 Ft.
most 145 Ft/200.000 Ft.
2011-ben 90 Ft volt a sima levél, a minimálbér 78.000 Ft.
2012-ben 105 Ft volt a sima levél, a minimálbér 93.000 Ft.
2013-ban 110 Ft volt a sima levél, a minimálbér 98.000 Ft.
most 145 Ft/200.000 Ft.
Akkor volt a Szentesi balhé CBA v reàl boltok tulaja nyert több autót de vissza vettèk tőle
Cirbolya
Melyik állításomra számítottál?
" alt="
">
Mert volt több is.
" alt="
">
Régi szép idők!
" alt="
">
Idén lesz 22 éves a wny.
" alt="
">
Hogy én mennyi, azt inkább hagyjuk.
" alt="
">
Melyik állításomra számítottál?

Mert volt több is.

Régi szép idők!

Idén lesz 22 éves a wny.

Hogy én mennyi, azt inkább hagyjuk.

sada,
így legyen ötösöm a lottón, annyira tudtam, hogy ilyesmi hozzászólás jön tőled
" alt="
"> Igen, a Coop-nak is voltak ilyen játékai, azért jut mindig a CBA elsőnek eszembe, mert 4kerekűt egyedül velük nyertem. És igen, akkoriban minden szebb volt
" alt="
">
így legyen ötösöm a lottón, annyira tudtam, hogy ilyesmi hozzászólás jön tőled

Régi szép idők!
Akkori díjakkal kb. 30ezer volt a havi postaköltségem, de nagyon megérte!!!
Akkori díjakkal kb. 30ezer volt a havi postaköltségem, de nagyon megérte!!!
Kinek lenne ma pénze arra, hogy több tucat diákot alkalmazzon Milka kanna számolásra v. vmi hasonlóra?
Ilyen játéka a Coop-nak volt, de akkor is simán összetársítottuk a (gyűjtős) blokkokat meg az év során összegyűjtött logókat.
Egyszerűen sokkal többen játszanak most, mint akkor.
4 termékes talált blokk ritka, mint a fehér holló.
Szerintem ez már elégséges megszorítás.
Meg semeddig sem tart ugyanazt a 4 terméket több blokk mellé is odafotózni, szóval ez nem változtatna semmit.
Bezzeg az én időmben minden sokkal szebb/jobb volt?
" alt="
">
Egyszerűen sokkal többen játszanak most, mint akkor.
4 termékes talált blokk ritka, mint a fehér holló.
Szerintem ez már elégséges megszorítás.
Meg semeddig sem tart ugyanazt a 4 terméket több blokk mellé is odafotózni, szóval ez nem változtatna semmit.
Bezzeg az én időmben minden sokkal szebb/jobb volt?

pieceofluck,
ettől már csak az lenne jobb, ha a 4 rágónak is szerepelni kéne a fotón a blokk mellett
" alt="
"> Töredékét nem nyerem az utóbbi időkben annak, mint amikor ezer éve blokkot + csomagolásról kivágott terméknevet kellett borítékban beküldeni (ld. CBA játékok). Szerintem a postának is jóféle bevételcsökkenést okozott az online játékokra áttérés
" alt="
">
ettől már csak az lenne jobb, ha a 4 rágónak is szerepelni kéne a fotón a blokk mellett

Na, érdemes volt szólni, a Screvo-n újra csak 1x fogad el 1 blokkot a rendszer.
Tesco-Airwaves: Végre egy játék, ahol tényleg (csak) az fog nyerni, aki vásárol is. 😊 Lehet, hogy olvassák a fórumot. 😅
ja tényleg
" alt="
">
de jó hogy eszembe juttattad
találtam itt a fiókban 8-9 db 15.000-s LiDL kártyát
" alt="
">
Akit érdekel 12.000-ért átveheti őket
" alt="
">

de jó hogy eszembe juttattad
találtam itt a fiókban 8-9 db 15.000-s LiDL kártyát

Akit érdekel 12.000-ért átveheti őket

Akkor kedves FlyGuy! Emlékezzünk meg ismét a néhai Dörmi játékról. Hány utalványt is nyertél? Nem győzted árulni. Neked miért nem volt elég 2 vagy 3? Pedig az is "precska" 15.000 Ft értékű volt, amiért le sem hajolsz elvileg. Hm? Legalább lennél magaddal szemben is ilyen következetes.
Csak 2 tényt közöltem.
Megjegyzem: Még minden családban bőven vannak valós tartalékok.
Megjegyzem: Még minden családban bőven vannak valós tartalékok.
sada Te is ilyen naiv vagy vagy eljátszod?
" alt="
">
pár napon belül elfogynak a minden játékon nyertes nevek, utána pedig jönnek a kitalált nevek, akik mögött ugyanazok a személyek állnak
" alt="
">

pár napon belül elfogynak a minden játékon nyertes nevek, utána pedig jönnek a kitalált nevek, akik mögött ugyanazok a személyek állnak

1.
Az eddigi 168 nyertes között több az ismétlődő család(név), mint a szóló.
2.
Nekem is több számlám van, de nem a játékok miatt.
Csak ebben a házban 8-10, ha jól számolom.
Pedig még csak nem is játszunk!
+
Nem is értem: Ha olyan remek órabéred van, akkor miért itt koptatod a billentyűket, ingyen?
Az eddigi 168 nyertes között több az ismétlődő család(név), mint a szóló.
2.
Nekem is több számlám van, de nem a játékok miatt.
Csak ebben a házban 8-10, ha jól számolom.
Pedig még csak nem is játszunk!
+
Nem is értem: Ha olyan remek órabéred van, akkor miért itt koptatod a billentyűket, ingyen?
Bizony bizony..
személyigazolvány fotó után lenne érvényes az hogy, egy személy 2-t nyerhet, de anélkül szabad rablás, jó játékot, sok sikert
" alt="
">
" alt="
">
személyigazolvány fotó után lenne érvényes az hogy, egy személy 2-t nyerhet, de anélkül szabad rablás, jó játékot, sok sikert