bogi0629
Elküldenéd nekem is, köszönöm, én is szeretem, amelyet nem kell sütni.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és a többi fórumosnak is!!
Zebra szelet, ez az az Albert keksz összerakós. Susa, küldtem neked privibe jó sok receptet, ajánlom a sütés nélkülieket.
Aki kéri, írjon, vannak köztük egész különlegesek is, szakács ismerősöm küldte.
Kókuszgolyó, azt nem kell sütni sem és finom.
Elvégre mégiscsak hozzá jönnek a locsolók

" alt="

">
Valami olyan receptet szeretnék, amit egy 14 éves kezdő kislány is meg tud csinálni. Én sajna dolgozom, Ő vállalta, hogy süt valamit.
Én is most bújom a szakácskönyveket és én is azt vettem észre, hogy mostanában a kalács, kuglóf, répatorta a divat. Több újságban találkoztam még képviselő fánkkal, gyümölcsös-joghurtos szeletekkel, amiket zselatinnal kell összefogatni. Mi anyuval mindig arra törekedtünk sósnál is és édesnél is, hogy a locsolók kissé illuminált állapotban is könnyen meg tudják fogni, ne hulljon, ne szóródjon (pl. reszelt sajt) és ne tudjanak vele kikenekedni (pl. tiramisu és egyéb krémes dolgok).
Szerintem nincsen tipikus süti, legalábbis nálunk nincs, hacsak a kalácsot annak nem vesszük, mert az mindig van. Vagy lehet készíteni répatortát az elég jól passzol a húsvéthoz

" alt="

">
Van valami tipikus húsvéti süti?
Köszönöm, carla!!

" alt="

">
2 dl vodkába 2 vaníliarúd, amit előtte bevágok késsel, néha megkeverjük és 2-3 hét után készen is van, sötét hűvös helyen tárolom.
2 dl alkoholba (vodka, rum..) 3 vaníliarúd? Vagy hogyan készítetted?
Rencsu!
Igen, készítettem és használtam is, nagyon jó érdemes kipróbálni.
Valaki készített már házilag vaníliakivonatot? Vagy használtatok már ilyet?
Samidala: Én kevesebb lével, és + tejföllel, sajttal javaslom. Nálunk nagy kedvenc.

" alt="

">
(De ha nagyon nincs bátorságod megenni, elküldheted nekem...

" alt="

">)

" alt="

">

" alt="

"> Ha nagyon éhes az ember akkor előfordul, hogy nem érzi annyira rossznak.

" alt="

"> Esetleg próbáld ki éhesen. Az egyik ázsiai levest így ettem, hogy már annyira éhes voltam, hogy mindegy volt csak egyek valamit.

" alt="

">
Hátha neked bejön.

" alt="

">
Ez nem porleves szerintem, legalábbis a kép alapján, hanem szárított levél...
Még nem volt bátorságom kibontani

" alt="

">
Ettem pár helyen de nekem nem jöttek be.

" alt="

"> Igaz az nem porleves volt. A férjem szerint az ázsiai levesekkel olyan érzése van mintha enné a borotválkozócuccát ami barbon - citromfűves.

" alt="

">
Kaptam Ázsiából 3 zacsi Wasabi levelet. Olyan zacsiba van, mint itthon a Vishu levesek, csak ázsiai írásjelek vannak rajta, a képen egy tányéron egy zöld halom

" alt="

"> Azt mondták, hogy rizshez keverjem...
Valaki esetleg dolgozott már ilyennel?
Köszönöm,már nem kérek receptet,kaptam!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások