Nénike a bankban:
- Jó napot aranyoskám, a pénzemért jöttem!
- Miféle pénzért?
- A 150 ezer forintomért!
- Milyen 150 ezerért?
- Hát, amit havonta ingyen felvehetek!

" alt="

">
Megint nem működik a webáruház, eltünt a kosaramból minden
·
Már ott is ? Kamera mit rögzített? )
Kérem, adja meg jelszavát! - Alma
Sajnálom, a jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia! - Reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak tartalmaznia kell legalább 1számot! - 50reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak legalább 1nagybetűt kell tartalmaznia! -50KIBASZOTTreszeltalma
Sajnálom, a jelszóban nem követhetik egymást nagybetűk!
- 50Kibaszott,ReszeltAlma,FeldugvaASeggedbe!
Sajnálom, a jelszó nem tartalmazhat írásjeleket!
- 50KibaszottReszeltAlmaRohaggymegHaNemFogadodElEztSe.
Sajnálom, a jelszó már foglalt.

" alt="

">
Szeretem a természetet... különösen a drágább tengerpartokat
Fut a tyúk a kakas elől, közben gondolkodik: Ha megállok, qrvának néz, ha nem, akkor frigidnek. Elesek...
Házibuliban odamegy a fiú a magányos lányhoz:
- Szia! Veled senki sem táncol?!
- Nem...
- Akkor feltennéd a virslit főni?

" alt="

">
http://www.oszthatod.eu/isztambuli-fagyiarus-brut
alis-tehetseg-ezt-erdemes-megnezni-a-nevetes-garanta
lt/

" alt="

">
http://www.youtube.com/watch?v=PxSboP41SKc&featur
e=share
Két magzat beszélget.
- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ?
- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Hagyjuk már! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza ! És különben is, hogy nézne az ki ?
- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.
- Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit: azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid .
- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.
- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.
- Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...
- A Mama ? Te hiszel a Mamában ? !
- Igen.
- Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ?
- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk.
- Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.
- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod a simogatását, érezni fogod óvó kezét.
Tegnap hajnalban nagy tragédia érte a focivilágot. Európa EZER legjobb focistájával a fedélzeten ismeretlen tettesek elrabolták a Golden Star turistahajót.
A szerencsétlenségnek nincs magyar áldozata.
A tanár néni kéri a diákokat,
hogy mondják el kinek, mivel foglalkozik az apukája.
Jelentkezik az első lurkó, s mondja:
- Az én apukám orvos, embereket gyógyít.
- Ez nagyon szép hivatás.- mondja a tanár néni.
A második kisfiú:
- Az én apukám kőműves, s ha valakinek ház kell, ő megépíti neki.
- Óh, hát, ez is egy szép mesterség.
A tanár néni felszólítja Pistikét:
- Pistike, neked mivel foglalkozik édesapád?
- Az én apukám esténként elmegy egy szórakozóhelyre, ahol szegecses bőrruhában táncol más bácsiknak, s ha egy bácsinak nagyon tetszik az apukám, akkor vele is alszik.
A tanárnő lesápadva, nagyra nyílt szemekkel néz Pistikére, majd a kezét megfogva gyorsan kiviszi a teremből, s ijedt hangon kérdezi tőle:
- Úristen, Pistike! Hát ez igaz?
- Dehogy, csak szégyelltem megmondani, hogy apukám magyar válogatott labdarúgó.
Az első emberpár Ádám és Éva volt. Két FIUK született, Káin és Ábel. De hogyan tovább...????

" alt="

">
A házasság a kezdet kezdetén olyan,mint egy sivatagi oázis:-csobogó kis patak,távoli harangzúgás,gyönyörű délibáb,a horizonton messze-messze legelésző tevecsorda.Telik-múlik az idő,tíz-húsz-,akár harminc év is,és mindebből a szépségből ottmarad neked egy teve.
Felirat egy virágbolt kirakatában Halottak Napján:-HALINAPI KOSZIK KEDVEZMÉNNYEL! Alatta:-AKCIÓS KRIZI!
Minek a rövidítése a HELP?
- Hozz Egy Liter Pálinkát!****
- Hogy hívják az internetező szerzetest?
- Felhasználó barát.****
- Mi a különbség egy kisebb hajó és egy pici cica között?
- Az egyik torpedóromboló, a másik törpedoromboló.****
- Mit csinál az űrhajós, ha vizet akar inni?
- Űrkutatás!****
- Mi a különbség a teológus és a geológus között?
- Ég és föld!****
- Apu, hol van az Alpok?
- Anyádat kérdezd, ő rak el mindent!****
- Miért jó a hajléktalan barátnő?
- Bárhol kiteheted..****
- Hogy találod meg a nagy Ő-t?
- Shift+ő.****
- Hogy nevezik, amikor valakiért tűzbe teszed a kezed?
- Értesülés.****
A horgász kifog egy kövér pontyot.
- Hazaviszlek vacsorára! - örül meg neki.
- Fogyózom. - feleli a ponty - Menjünk inkább moziba!****
- Téged mi zavar jobban, a tudatlanság vagy a közöny?
- Nem tudom és nem is érdekel!****
http://humormaffia.hu/pocak-valojaban/
Kedves barátom! Nagy igazság van abban, amire legutóbbi leveledben figyelmeztettél, ti. a mikrohullámú sütő megöli az életet. Bizonyítékul azt a kísérletet említetted, melyben növényi magvakat próbáltak csíráztatni – sikertelenül – a mikrohullámú sütővel melegített vízben. Egyáltalán nem írtál hülyeséget, saját példám igazolja soraid, hiszen amióta mikróban melegítem a sóletet, én sem szarok csírázó babszemeket. Ölel barátod
http://www.youtube.com/watch?v=aM8-kQe4i6Y&feature=sh
are
Egy fizikatanár egy zárthelyi vizsga feladatsorába csempészte bele ByeAlex dalát
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanító egyik fizikatanár ByeAlex Kedvesem című dalát felhasználva egy zárthelyi vizsga feladatsor minden egyes példájába belefoglalta "az ő kedvesét" – számolt be a Blikk.
Az egyik példa így hangzott: "Az én kedvesem a végtelennel ujjat húz, és sosem retteg. Még akkor sem, amikor tücskök húzta rozmaringhintóján a hegyes-dombos vidéken száguldozik. Éppen egy olyan dombon jön át, aminek függőleges metszete 100 méter sugarú kör, és a hintója elemelkedik az útról, ott, ahol 20 foknyit jött le a domb legfelső pontjához képest. A hintó sebessége állandó. A kedvesem 80 kilogramm, a hintója 1400 kilogramm. Mekkora sebességgel ment az én kedvesem az ő hintójával?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások