Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 72 oldal |
Judit ez nagyon jó! Írd meg a MIvilágunkba!
Csöngetett az előbb a postás, hozta az Avont.
2és fél éves kisfiam kikiabált: A Jézuska?
" alt="
">
Mire a srác: Basszus, annak még nem néztek
" alt="
">
2és fél éves kisfiam kikiabált: A Jézuska?

Mire a srác: Basszus, annak még nem néztek

köszönöm.
de nem nekem kell,és őt meg nem tudom lebeszélni róla.5 gyereke van,ő tudja mit csinál én nem szólok bele
" alt="
">
én már voltam himlős,gyerekem meg nincs.
de nem nekem kell,és őt meg nem tudom lebeszélni róla.5 gyereke van,ő tudja mit csinál én nem szólok bele

én már voltam himlős,gyerekem meg nincs.
Mi még kaptunk Fenistil cseppeket is vakarózás ellen. 2X10 csepp volt az adagja, ha jól emlékszem.
marycsiga!
Ne használd, max., ha nagyon vakarózik, de akkor is csak vékonyan. Alatta könnyebben gennyessé válhat.
Később leszek!
Ne használd, max., ha nagyon vakarózik, de akkor is csak vékonyan. Alatta könnyebben gennyessé válhat.
Később leszek!
köszi nektek
" alt="
">

100 Ft alatt volt ha jól emlékszem, szomszédnak hoztam múltkor.
olcsó !
van valaki aki tudja,hogy bárányhimlőre amit lehet kapni a cinkrázó mennyibe kerül?
mert nem találom sehol.
köszike
mert nem találom sehol.
köszike
8 hónaposan annyira édes.
Ha kérünk puszit tőle tudatosan ad.
Annyira jó!
" alt="
">
A legnagyobb nyeremény.
Mindenkinek jó egészséget, békességet!
" alt="
">
Ha kérünk puszit tőle tudatosan ad.
Annyira jó!

A legnagyobb nyeremény.
Mindenkinek jó egészséget, békességet!

Ma délután hív az ovónő, hogy el tudnánk-e menni az Ivettért, mert ő is elkapta a bárányhimlőt (Sokan betegek). Mondja, hogy vakarózik. Elment érte a párom. Fel voltam készülve, hogy nézhet ki. 1 pöttyel jött haza. Igaz 2 éve be lett oltva ellene. Kiváncsi leszek mennyire kapta el. Meglátom rajta az egy pöttyöt, és mondom a páromnak, hogy a kicsin már két-három napja vannak ilyen kis hólyagok a hasán. (Nem sok, de több). Ő is be lett oltva.
aranyos lehetett
" alt="
">

az én fiam ma:
ül nyomkodja a beszélő kutyát
azt mondja a kutya:megölelsz?
erre a fiam:nem
olyat jót kacagtam neki
" alt="
">
nem sok szót tud de a nemet tudatosan használja
" alt="
">
ül nyomkodja a beszélő kutyát
azt mondja a kutya:megölelsz?
erre a fiam:nem
olyat jót kacagtam neki

nem sok szót tud de a nemet tudatosan használja

Megfázott tegnap a 2,5 éves fiam.
Anyósnál voltunk, és kiment az udvarra az anyósom. A pici fiam is kiszökött. Gondoltam anyós látja, és ad rá kabátot és sapit a hátsó ajtónál. 5 perc múlva anyós jött be, kérdem Benji? Ő nem látta, kiment? Mondom, persze, utánad ment. Ő nem látta. Na az egész család futott ki, hogy hol lehet. Édesem kivitte a bilit az udvar közepére, és letolta a gatyót, ledobta a pelust és ült a bilin. A kutya meg ott nyalta ahol csak elérte.
Jó nagyot nevettünk, de megfázott szegény.
Anyósnál voltunk, és kiment az udvarra az anyósom. A pici fiam is kiszökött. Gondoltam anyós látja, és ad rá kabátot és sapit a hátsó ajtónál. 5 perc múlva anyós jött be, kérdem Benji? Ő nem látta, kiment? Mondom, persze, utánad ment. Ő nem látta. Na az egész család futott ki, hogy hol lehet. Édesem kivitte a bilit az udvar közepére, és letolta a gatyót, ledobta a pelust és ült a bilin. A kutya meg ott nyalta ahol csak elérte.
Jó nagyot nevettünk, de megfázott szegény.
Ma hívott a védőnő, hogy kijönne megnézni Zénót, mert már rég látta, mondtam neki hogy ide ne jöjjön. Zénó nincs beoltva, közösségbe még nem jár és az se hiányzik hogy ő idehozzon valami
" alt="
">
Ha a házról-házra járó télapót nem ajánlják akkor a védőnőket ilyenkor miért nem intik óvatosságra?
Amúgy se kisbabáról van szó, 2 hónap és betölti a 3-t
" alt="
">

Ha a házról-házra járó télapót nem ajánlják akkor a védőnőket ilyenkor miért nem intik óvatosságra?
Amúgy se kisbabáról van szó, 2 hónap és betölti a 3-t

Hátha érdekel vkit:
Reklámfilm forgatáshoz 6 hónapos budapesti babát keresnek, aki iszik már cumisüvegből! Hungaro Filmcasting, Boross Mária - 06/30/200-4340
Reklámfilm forgatáshoz 6 hónapos budapesti babát keresnek, aki iszik már cumisüvegből! Hungaro Filmcasting, Boross Mária - 06/30/200-4340
Köszönöm a gratulációkat és a kedves szavakat.
szmoni:
Isten áldása legyen a családodon, egészséget, boldogságot s persze gazdagságot - sok szép nyereménnyel - kívánok a csöppségnek és Nektek!
Isten áldása legyen a családodon, egészséget, boldogságot s persze gazdagságot - sok szép nyereménnyel - kívánok a csöppségnek és Nektek!
szmoni gratulálok!
Jó egészséget kívánok!
Jó egészséget kívánok!
szmoni!
Gratulálok!!!Sok boldogságot kívánok a picurhoz!
Gratulálok!!!Sok boldogságot kívánok a picurhoz!