még 4 db Bynkód a Boutycodesen
siessetek
Sziasztok!
Játszik valaki misteuro-n? Ha igen, segítsetek légyszi, hogy tudom a pontjaimat ajándékra váltani. Nem sikerül sehogy
" alt="
">
Sziasztok!
Find-on tudnék venni Space kódot (G2space-hez).
Ha valakit érdekelne, elcserélném Byncode-ra, esetleg Choco+ -ra.
Angyalka: sajnos a Prizee-nak lőttek. Pedig marha jó hatalmas fürdőtörcsit és polár plédet tettek fel a butikba, decsak franciáknak küldenek ki bármit is.
sziasztok!
Nem mondjátok komolyan,hogy már nem lehet nekünk rendelni a prizzéről ajándékokat
" alt="
"> Á ez nem igazság!Pedig ezt az oldalt nagyon szerettem,de akkor abba is hagyom a játékot rajta.
Sziasztok!
Nem tudjátok mi van a mielogames-szel? Nem jön be
" alt="
">
www.cultlotto.com
Mindenkinek ajánlom, külföldi ingyenlotto, magyarországra is fizet, most kaptam 34 dollárt...
Most akkor mi van a Prizeeval?
Aki mostanság nagyon otthon van Toilokdoban, kérem írjon már! Nagyon rég játszottam.
Június 2-án nyert Neon Pen ma megérkezett!! Prizee-s. Pedig már letettem róla.
Sziasztok
Játszik közületek valaki a prizee-vel Windows 7 alatt? Bár szerintem Vistával is ugyanez a probléma előfordul.
Nálam az a gond ,hogy Win 7 alatt a prizeen egyes játékok akadnak. Pl a Snuggy Pilot már a 9-10 szinten eléggé akad,meg a Veg Attack is. Az első néhány pályán annyira nem lehet észrevenni,de a későbbi szinteken...szinte játszhatatlan.
Xp alatt ezek a játékok simán mentek.
Hiába a frissen telepített win 7 ,a legújabb flash player...És a gép is bőven elég erős hozzá. Egyébként Internet Explorert használok.
Ha valaki tud segíteni,kérem írjon!
vagy ide a fórumba,vagy pedig:
ati-03@freemail.hu
Köszi
egy halom új ajándék a Toilokdo-n
" alt="
">
igen, tudom h bosszantó
" alt="
"> nekem is 440 bubzom van oda
" alt="
"> a másikon meg 98
de sajnos ez van, így jártunk
" alt="
">
pedig azt hittem h a hasonló oldalak közül a prizee az amiben nem fogok csalódni... hát nem jött be
mielo-n van egy csomó kód! Felemelték az árukat!
Mostanában nem voltam a Prizeen, bemegyek, erre teljesen új rendszer. Nem látom, hol lehet nyelvet állítani, erre idejövök, és látom, hogy "ki lettünk tiltva". Ez eléggé bosszantó! Volt egy csomó pontom. :-(
sehol..
mi ki lettünk utálva a prizee-ról, mostmár csak franciák rendelgethetek ajándékot és mivel a franciák franciául beszélnek nyelvet se lehet állítgatni
Sziasztok!
Segítenétek, hogy hol lehet a prizee-n a bubz-ot beváltani ajándékra és a nyelvet át állítani angolra. Köszi
Sziasztok.
Érdekel valakit meghívó a Kialkdo-ra.
Épp most nyerem egy fényképezőgépet
" alt="
">
Nem tudom játszotok-e Ovniz-on, de most van még 98 byncode!
Igen , a pontok a nyeremények, sajnos Magyarországon fizetőset nem lehet játszani vele
" alt="
">
Vagy lehet, hogy én vagyok vele a béna?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások