Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 67 oldal |
JÉGKRÉMES!!!
Heineken, unja már a férjem a kecske sört!
Camambert, vagy parenyica, délhús vagy kométa prímsonka.
Camambert, vagy parenyica, délhús vagy kométa prímsonka.
Jégkrém játékot szeretnék én is!!!
Jégkrémes tényleg lehetne ebben a szaharai hőségben " alt="">
Pakolásztam a lakásban és találtam Biovanne vkódokat, lehetne ezekkel is játék " alt=""> meg Somat vkódos,Tibi csoki vkódos...
Pakolásztam a lakásban és találtam Biovanne vkódokat, lehetne ezekkel is játék " alt=""> meg Somat vkódos,Tibi csoki vkódos...
Mindegy ki!
Viszont a nyertes blokkokat ellenőrizzék.
pl. ha használt bankkártyát, vásárlói kártyát az tényleg az ő vagy a közvetlen hozzátartozója tulajdona? Ezzel jól kiszűrhető a tényleges vásárlás, és a blokkvadászat.
Több terméket, ill. értékben kelljen vásárolni, ilyet csak a tudatos vásárló vesz, nehezebben kukázható.
Viszont a nyertes blokkokat ellenőrizzék.
pl. ha használt bankkártyát, vásárlói kártyát az tényleg az ő vagy a közvetlen hozzátartozója tulajdona? Ezzel jól kiszűrhető a tényleges vásárlás, és a blokkvadászat.
Több terméket, ill. értékben kelljen vásárolni, ilyet csak a tudatos vásárló vesz, nehezebben kukázható.
Vizekből már elég" alt=""> valami jégkrémes játék indulhatna" alt="">
jojó
Nekem jó a promós csomagolásos is, folyamatosan sokat használok. " alt=""> Nem is rakosgattam el a csomagolásokat, mindig felszabdalom, a bejelölés mentén." alt=""> De ha kellene, nem szabdalnám el." alt="">
Nekem jó a promós csomagolásos is, folyamatosan sokat használok. " alt=""> Nem is rakosgattam el a csomagolásokat, mindig felszabdalom, a bejelölés mentén." alt=""> De ha kellene, nem szabdalnám el." alt="">
Jégkrém játékok is indulhatnának, kedvező idő" alt=""> Algida,Príma..
szigiagi! Budafoki is jöhet,de sajnos utoljára már csal a prómós csomagolásokkal lehetett pályázni" alt=""> 200db csomagolást biztos dobtam el." alt="">
szigiagi! Budafoki is jöhet,de sajnos utoljára már csal a prómós csomagolásokkal lehetett pályázni" alt=""> 200db csomagolást biztos dobtam el." alt="">
Budafoki élesztő
Mikor tavaly volt vele játék, nem használtam. Azóta megtáltosodtam a konyhában, és már annyit használok, hogy csak." alt="">
Mikor tavaly volt vele játék, nem használtam. Azóta megtáltosodtam a konyhában, és már annyit használok, hogy csak." alt="">
Gourmet, Félix, Friskies vonalkód beküldés (mint régen, sok cicás klassz ajándék), Ariel indíthatna mosógép nyereményest több üzletláncban is, Persil, Tomi, Omnia, Camembert sajt.
Zewa, airwick, glade, kifogyott a raktár.
igen, nescafé vk beküldős garantáltért " alt="">
(ha már a sorsolósokon úgyse nyerek soha a nestlénél...)
(ha már a sorsolósokon úgyse nyerek soha a nestlénél...)
snkvcz!
Jól beszélsz,én is ezért imádkozom " alt="">
Jól beszélsz,én is ezért imádkozom " alt="">
nescafé
Tavaly május 1.-től támadtak a rokonok. " alt="">
Idén lehetne valami vonalkód beküldős - garantált ajándékos játék
Tavaly május 1.-től támadtak a rokonok. " alt="">
Idén lehetne valami vonalkód beküldős - garantált ajándékos játék
A Reckitt Benckise már tavaly sem indított, kivéve a Finish-t.
Valami takarítószer,tisztítószer játék!
Unilever. Nem is lesz mostanában. " alt="">
A Knorral nagyon régen volt játék...
Douwe Egberts, Completa, 7 Days, Bahlse, Olypmos, Dörmi...
Nestlé, Nescafé, Maggi / vonalkódos, pontgyűjtős /, Knorr, Gourmet, Whiskas .....