Sziasztok!
Keresnék egy bevásárlókocsi-pénzhelyettesítő műanyag tallért.
A békéscsabai Csaba Center 18. születésnapja alkalmából volt egy akció, amikor is vásárlás után lehetett sorsjegyet húzni és ott lehetett ilyet kapni ajándékba. Hosszúkás fehér műanyag, piros szöveggel.
Akinek lenne felesleges és tudna segíteni kérem keressen legyen kedves e-mailben. A lányom elhagyta sajnos a sajátját.
Köszönöm előre is a segítséget.
Sziasztok,
Penny pontokat keresnék, ha lenne valakinek felesleges.
Köszönöm
1 libero pontért kalapoznék hogy feladhassam megadom igérem
Sziasztok régi fórumos vagyok mostanában nem nagyon van időm játszani. Most kis bolcsiseimnek kalapoznek játékok lát. Nem kérünk újat de ha van otthon olyan használt de még jó állapotú játék, képeskönyv, lapozó amit már csak kerulgettek itt a kis kezek szívesen fogadnak. Előre is köszönöm
Samidala nekem van,írj rám :tocika5@freemail.hu
Egy Tuborg blokkot kalapoznék

" alt="

">
Keresek 4 penny matricát S.O.S. !
kiminoel!
Köszönöm a kedvességed! Már kaptam 4matricát!
Sziasztok!
Hiányzik még 6 db penny matricánk. Ha esetleg lenne valakinek felesleges, kérem, írjon az e-maileme. Előre is köszönöm.
Vera
Fitoska!
Írj címet , ha még nem kaptál Lidl matricát akkor küldöm!
Sziasztok!
4 db Lidl matricát kalapoznék!
Telekom-magazin kupont kalapoznék.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Ha lenne valakinek Békéscsabán maradék, felesleges penny pontja ( plüssökért), vagy nem gyűjti de mégis elkérné vásárlás után, kérem írjon rám e-mailben legyen kedves. Köszönöm előre is a segítséget.
Lidl szakácskönyves pontokat keresek! 🙂
Sziasztok!
BabaMama expo belépőjegyet keresek

" alt="

">
Sziasztok! Rossmann - HVG Természetes Gyógymódok című könyvet szeretném minél kedvezőbb áron megvásárolni Rossmann-ban. Így, kérlek, ha valakinek meglesz hozzá a "limite" és nem szeretne vele élni, jelentkezzen nálam mailben. Meg fogom hálálni biztosan! Ha valamit szeretnél cserére, kérlek, jelezd. Köszönöm, Szandi
A Glamour kuponfüzetéből szeretném a Játéknet ingyen szállításra jogosító kódját, ha valakinek nem lenne rá szüksége. Osztályomnak szeretnék játékokat rendelni. Előre is nagyon köszönöm.
niraa 2019-09-29 :: 20:08
Győri kódokat szeretnék.
Zsuzsa Nr.1. 2019-09-29 :: 17:38
TCHIBO blokkokat én is szeretnék kérni. Priviben megírom mit tudok értük felajánlani. Iskolás és ovis pályázatunk is van
Sziasztok, nincs valakinek mára vagy holnapra felesleges családi mozijegy kuponja?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások