Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 2010 oldal |
Milkára napok óta nem tudok feltölteni.Mindent is megpróbáltam.Nagyon régóta játszom amin lehet,igaz szerényen,kis vásárlásokkal,inkább csak a játék öröméért,de egyre kevesebb sikerrel és lankadó lelkesedéssel.Már a játékok sem a régiek. Sok a probléma,elmegy az ember kedve. A screvo pl nekem egyáltalán nem jön be.pedig egyszer nyertem is.Mégse.Azok a 100pontok példalul egyenesen kacagtatóak.
Ez a Screvo mindenhová befurakodik
Legutóbb is így volt.
Nah a Kinder is kitett magáért
" alt="
"> 4 termék a nagy papírban
" alt="
">

bbsc
nem is kéne gondolkodniuk,nem vágja őket földhöz minden nyertest lerendezni ! Ne hagyjátok !!!
nem is kéne gondolkodniuk,nem vágja őket földhöz minden nyertest lerendezni ! Ne hagyjátok !!!
Jojó
Megírtam ezt:
Remélem ugyanúgy leszünk kárpotolva mint a nyertesek!
Megírtam ezt:
Remélem ugyanúgy leszünk kárpotolva mint a nyertesek!
bbsc
Úgy lesznek kárpótolva,hogy megkapják ők is a nyereményt /megírhattad volna a kérdésedre a választ.,hogy legyenek tisztába ,hogy mi is a teendőjük ! Nem kell hagyni ,tovább is van lehetőség ........hova lehet fordulni ez esetben.
Úgy lesznek kárpótolva,hogy megkapják ők is a nyereményt /megírhattad volna a kérdésedre a választ.,hogy legyenek tisztába ,hogy mi is a teendőjük ! Nem kell hagyni ,tovább is van lehetőség ........hova lehet fordulni ez esetben.
Powerade még nem válaszolt.
Na ma kaptam választ a powerrades játékra a szokásos sablon szöveggel amit mindenki kapott aki panaszkodott.
Azért ezt még vissza írtam nekik:
Hello,
Ha jól tudom sokan panaszkodnak arra nekik is kiírta még se szerepelnek a listán hiába adták meg mindent a postázáshoz? Ezek az emberek hogy lesznek kárpotolva akkor? Pl köztünk én is?
Azért ezt még vissza írtam nekik:
Hello,
Ha jól tudom sokan panaszkodnak arra nekik is kiírta még se szerepelnek a listán hiába adták meg mindent a postázáshoz? Ezek az emberek hogy lesznek kárpotolva akkor? Pl köztünk én is?
Engem válaszra se méltattak a powerrades játékra írt emailem után.
Nincs mit vizsgálni,tudják ők,hogy nagyon elszúrták.
Jelzését természetesen kivizsgáljuk, az eredményig szíves türelmét és megértését kérjük!
Ezt a választ kaptam a Powerade gyorsaságira.
Ezt a választ kaptam a Powerade gyorsaságira.
Én is várok Aldi Finish utalványt.
A másik negatív továbbra is a Mastercard Tesco játék. Óriási a hallgatás. Nekem mondjuk egyszer válaszoltak(láttam volt olyan akinek nem), hogy arra várnak, hogy a Tesco küldje az utalványokat nekik. Rejtélyes okból nem egyszerre küldték ki nekik az egészet, gondolom azért volt az, hogy aki kettőt nyert, annak csak 1-et küldték, hogy nagyjából mindenkinek egyszerre fogják be a száját.
Apropó duplázás.
A Nescafe-nál nincs korlátozás? 1 játékos már triplázott, ráadásul elég fura az AP szám is(persze lehet hogy létező, passz).
Apropó duplázás.
A Nescafe-nál nincs korlátozás? 1 játékos már triplázott, ráadásul elég fura az AP szám is(persze lehet hogy létező, passz).
agili, köszi.
letti!
Én várok Aldi Finish utalványt!!
Én várok Aldi Finish utalványt!!
Valami már akkor nem volt okés
nekem ezt válaszolták január 23-án
Kedves Játékos!
A nyertesek ellenőrzése hosszú időt vesz igénybe, folyamatosan frissítjük a nyertesek listáját – megértésedet és türelmedet köszönjük szépen!
Üdvözlettel,
a Powerade csapata
Kedves Játékos!
A nyertesek ellenőrzése hosszú időt vesz igénybe, folyamatosan frissítjük a nyertesek listáját – megértésedet és türelmedet köszönjük szépen!
Üdvözlettel,
a Powerade csapata
Nem tudom, mire gondolsz, én szoktam, legalábbis akkor, ha képernyőüzenetben ugrik fel az azonnali nyeremény. De ahogy olvastam, vannak még páran így.
Ettől függetlenül a profilban is ott volt a nyeremény, szóval aki nyert, és még be lehetne lépni, látnánk.
De ki gondolta, hogy ez lesz? Nyilván, ha hamarabb kiírják a nyerteseket, akkor mi is hamarabb rákérdeztünk volna, ha már ők nem is jelzik a dolgot...
Ettől függetlenül a profilban is ott volt a nyeremény, szóval aki nyert, és még be lehetne lépni, látnánk.
De ki gondolta, hogy ez lesz? Nyilván, ha hamarabb kiírják a nyerteseket, akkor mi is hamarabb rákérdeztünk volna, ha már ők nem is jelzik a dolgot...
Mimi89, a Lidl-Finish ajándékkártyát igen, de az Aldi-Finish utalványt még nem.
Vár még valaki Aldi-Finish utalványt?
Vár még valaki Aldi-Finish utalványt?