Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 15 / 2007 oldal |
Szerintem ugyanaz a lebonyolító, mint a Lidl pöttyösnél. Ott sem jött e-mail és minden kommunikáció nagyon nehézkes volt. Mi kettőt nyertünk elvileg, de csak egyikőnk neve van kint(ő sem kapott e-mailt), a másikat én el is engedtem, mert amúgy is hihetetlen volt hogy a beírás napján este még volt a 100-ból.
Férjem és tesóm is nyert gyorsasági nyereményt de nekik sincs kint a nevük és email sem jött azóta se
Írtam nekik, mert az én nevem sincs a listában. Jan. 6-án 11 felé adtam be, tehát még az elején.
Mi is nyertünk Powerade gyorsaságit még a legelején, de nevünk nem szerepel a nyerteslistán. Az azonnal felugró "Gratulálunk, Nyertél!"lefotózva!
Hát ezért szerintem reklamáljatok. Emailt is kaptatok, nem ?
Csatlakozom. Viszont így már nagyon úgy néz ki, hogy tovább mutatta a gyorsasági nyereményt, mint amennyit szándékoztak kiosztani.
Igen, én is nyertem és a férjem is gyorsaságit de mi sem vagyunk a listán.
1 pont nálad.
Na alljunk mar meg egy pillanatra Par eve volt egy fonyeremeny ami csak eg oda- vissza repjegy volt Talan Los Angelesbe? En inteztem el h a nyertes kapott meg melle 4 csillagos 4 ejszakas felpanzios ellatast- csak szolok! Az a tull szoknya milyen derekboseggel lenne?
anyoka
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
SzerencsésFlótás
1.
Már értem, hogy miért vagy ilyen mufurc:
20 éve nem ettél egy jó babfőzeléket!
(Ezt a feleségednek is elmondtad?)
2.
Bízd a piacra! Majd a vevők eldöntik, kell-e nekik ez a termék, v nem?
Rózsaszín tüll szoknyára sincs szükséged (nekem sem), mégis fogy a boltokból.
Miért akarod, hogy mindenki olyan legyen, mint te?
Úgy éljen, azt szeresse, mint te?
1.
Már értem, hogy miért vagy ilyen mufurc:
20 éve nem ettél egy jó babfőzeléket!
(Ezt a feleségednek is elmondtad?)
2.
Bízd a piacra! Majd a vevők eldöntik, kell-e nekik ez a termék, v nem?
Rózsaszín tüll szoknyára sincs szükséged (nekem sem), mégis fogy a boltokból.
Miért akarod, hogy mindenki olyan legyen, mint te?
Úgy éljen, azt szeresse, mint te?
cse
Én is hiányolom magam a listáról, pedig Január 06-án 14:06-kor még be is írtam a Nyertesek topicba....
Én is hiányolom magam a listáról, pedig Január 06-án 14:06-kor még be is írtam a Nyertesek topicba....
94 nyertes van még csak kiírva ,
94 nyertes van még csak kiírva ,
cse
Ugyanígy jártam.
Én mindig készítek képernyőfotót a nyerés tényéről, elküldtem nekik....!
Várom a valaszt.
Ugyanígy jártam.
Én mindig készítek képernyőfotót a nyerés tényéről, elküldtem nekik....!
Várom a valaszt.
Más is járt így ?Játszottam a powerade játékon nyertem gyorsaságit de a nevem nincs a nyertesek közt. Rájuk írtam azt a választ kaptam sajnálják de nem nyertem.
Igen! A felesegem kb20 eve nagyon finom feherbabfozeleket csinalt akkor elegedett voltam de sajnos nincs meg a recept Amugy meg Sebeok Janossal ertek egyet “ menjen a sunyiba ki nem hisz a maciba a TVmaciba Ez nem szemelyes celzas de veheted iranymutatasnak
Ok.
Szerintem én nem sértegettelek, de ahogy a Vágási Ferinél is uncsi volt ugyanazt olvasni, nálad sem jó, hogy folyton csak puffogsz és ezt írod le unos-untalan!
Szóval egy utolsó (mentő) kérdés:
A leélt 70 éved alatt voltál te valamivel elégedett is?
Szerintem én nem sértegettelek, de ahogy a Vágási Ferinél is uncsi volt ugyanazt olvasni, nálad sem jó, hogy folyton csak puffogsz és ezt írod le unos-untalan!
Szóval egy utolsó (mentő) kérdés:
A leélt 70 éved alatt voltál te valamivel elégedett is?
Ja, és ha Én veszek meg egy terméket akkor a gyártó engem meg a többi vevőt preferáljon elsősorban ne az olyan szervezőket akiket ha lehetne Én be sem engednék a céghez mert tiszteletlen ,gátlástalan haszonlesők de nem kell ezzel se egyetértened
Nem írtam oldalakat és csak olyankor kritizálok amikor szerintem jogos. Téged se kényszerít senki ,hogy elolvasd már csak azért sem mert nem lettél személyesen megszólítva. "Vasorrú"!